Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(REVO @ 2011 11 07, 11:02)
Dvigubi apciaudejimai labai uzkreciamais virusais: 2.gif  soske.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif
nes iki Kaledu vistiek bus II thumbup.gif

griebiu 2 smile.gif

kantrybes ir tikejimo visoms group.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 11 07, 10:02)
Dvigubi apciaudejimai labai uzkreciamais virusais: 2.gif  soske.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif

Jamu jamu jamu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
jei dar liko, imu ir aš 4u.gif

ir vėl planuoju, ir vėl svaigstu doh.gif t.y. laukiu mėn pabaigos, pasidarau prl ir koks jis bebūtų, ainu į BAK'ą g.gif nu kaip nors hormonų terapijai padedant pasidarysim sėkmingą IUI... reik paskaičiuot, gal iki Kalėdų spėčiau biggrin.gif

žodžiu, jaučiu, D jau pamatė, ką prirašiau ir garsiai juokiasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 lapkričio 2011 - 10:02
QUOTE(REVO @ 2011 11 07, 10:02)

uojk, kaip noriu dvigubo! bet sueis ir vienas. kad tik butu. nu kada nors vistiek bus, tai man belieka tik kantriai palaukti smile.gif

labas rytas.

merginos, sakykite, jums po ovitrelio speneliai tampa jautrus? man berots praeita IUI irgi taip buvo, bet tiksliai nepamenu.

mazyyyyleeee, tos nestukes kalbejo, kad tipo, vos ne po triju dienu po vaisingo sekso joms dure tame sone. tai vat as ir svarstau - kiek tame tiesos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 07, 11:31)
merginos, sakykite, jums po ovitrelio speneliai tampa jautrus? man berots praeita IUI irgi taip buvo, bet tiksliai nepamenu.

man visiskai krutine ne jautri schmoll.gif nieko nejauciu po ovitrellio.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 07, 12:04)
man visiskai krutine ne jautri schmoll.gif nieko nejauciu po ovitrellio.

ooo, mano tai pradejo jautreti ir pilneti kokia 3 diena po ovitrelio suleidimo. o nuo siandien dar duphas 2 kartus per diena, tai busiu lola ferrari biggrin.gif
vienintelis geras dalykas is tu stimuliaciju - tai grazi krutine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 07 lapkričio 2011 - 11:21
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 07, 12:19)
ooo, mano tai pradejo jautreti ir pilneti kokia 3 diena po ovitrelio suleidimo. o nuo siandien dar duphas 2 kartus per diena, tai busiu lola ferrari  biggrin.gif

tai gal cia visai ne nuo ovitrellio pradejo pilneti ir jautreti bigsmile.gif gal........ ax.gif oj laukiam laukiam geru naujienu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 07, 12:21)
tai gal cia visai ne nuo ovitrellio pradejo pilneti ir jautreti bigsmile.gif gal........ ax.gif oj laukiam laukiam geru naujienu lotuliukas.gif

baik tu - skaityk, ovitrelle - tai nestumo hormonas tau dirbtinai suleistas, todel ir pojuciai identiski. po 10 dienu nebeliks nei kvapo to speneliu jautrumo, alkio, jautrumo kvapams. Isivaizduok, vat dabar HCG priduoti ir butu kokie 15 miu/ml, nors realiai jokio nestumo nera. O po savaites (mano atveju) liks tik dupho uzauginta didele stangri nejautri krutine. Chemija ir tiek mirksiukas.gif tiesiog idomu stebeti kaip organizmas reaguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 07 lapkričio 2011 - 11:27
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 07, 12:26)
baik tu - skaityk, ovitrelle - tai nestumo hormonas tau dirbtinai suleistas, todel ir pojuciai identiski. po 10 dienu nebeliks nei kvapo to speneliu jautrumo, alkio, jautrumo kvapams. Isivaizduok, vat dabar HCG priduoti ir butu kokie 15 miu/ml, nors realiai jokio nestumo nera. O po savaites (mano atveju) liks tik dupho uzauginta didele stangri nejautri krutine. Chemija ir tiek  mirksiukas.gif tiesiog idomu stebeti kaip organizmas reaguoja.

nu as pvz nieko absoliuciai nejauciu nuo tu vaistu, nu gal biskuti apetitas padidejes ir tai nezinau gal man taip atrodo, o tau duok Dieve, kad vis del to cia butu ne vaistu pasekmes, o kai ko kitko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 07, 12:50)
nu as pvz nieko absoliuciai nejauciu nuo tu vaistu, nu gal biskuti apetitas padidejes ir tai nezinau gal man taip atrodo, o tau duok Dieve, kad vis del to cia butu ne vaistu pasekmes, o kai ko kitko rolleyes.gif

del 'kitko' svarstyti dar vajej kaip anksti. tiesiog dabar yra vaistu poveikis. tai nera "nuo kazko", tiesiog vaistai.
Atsakyti
Labs wink.gif

Mažyle, su praėjusiu gimtadieniu tave, linkiu norų išsipildymo, na, ypač to vieno dyyyydelio noro smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 06, 20:07)
Siandien pas nestukes prisiskaiciau apie pirmus nestumo pozymius, tai zodziu ten visoms vos ne nuo pirmuju dienu skauda kairiji sona.

Man skaudėjo kairįjį, bet ten buvo gigantiško dydžio folis, tai, matyt, netilpo jis ten ir bandė išsiveržt biggrin.gif
O papai tai joooo, nuo dupho būna labai netgi nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 11 07, 14:09)
Labs wink.gif

Mažyle, su praėjusiu gimtadieniu tave, linkiu norų išsipildymo, na, ypač to vieno dyyyydelio noro smile.gif
Man skaudėjo kairįjį, bet ten buvo gigantiško dydžio folis, tai, matyt, netilpo jis ten ir bandė išsiveržt biggrin.gif
O papai tai joooo, nuo dupho būna labai netgi nieko biggrin.gif

jo duphas duoda savo thumbup.gif
Atsakyti