Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 17:36)
na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D.  doh.gif  ) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos  wub.gif
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau negeru išskėrų
VALIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S V E I K I N A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif VALIOOOOOO!!!!!! KAIP DZIUGU UZ TAVE!!!!!!

P.s. o tai cia tas 7 IUI su praplatintu kakleliu? ane? bigsmile.gif

Papildyta:
Olialia - TESTUKA PRASOME IKELTI!!!

nu pagaliau gerini statistika!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 17:39)
P.s. o tai cia tas 7 IUI su praplatintu kakleliu? ane?  bigsmile.gif
[/font]

taip , ir žiūrėkit, mes jau ne karta sakem apie mistinga 4-ą kartą.
pirmas kabinimas pas mane buvo 4IUI, o dabar man 4IUI po LP
ir dar mergytės, jei turit požymių nor kokių, krutinė skauda, strėnos mauna, ir po mmm padarykit kontrolinį testą, nes tikrai man buvo šokas ( o aš norėjau ir į pirtėlę (bet kaž kokia nuojauta matyt sustabdė) ir alučiu ir vyno geriau), nes matot kaip gali buti, nereikia iš kart po mmm pulti į salę/pitį/šokinėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 11 lapkričio 2011 - 16:44
Olialia, o tai kokie pojuciai buvo? Visiskai nieko nejautei nei iki nei per mmm? Taip ir budama nescia mmm turejai? O kleckas vienas ar du?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 17:49)
Olialia, o tai kokie pojuciai buvo? Visiskai nieko nejautei nei iki nei per mmm? Taip ir budama nescia mmm turejai?  O kleckas vienas ar du?

kitaip nemokų įkelti
http://public.fotki....2011-10-31.html

jokių pojučių, tik kaž kur po mmm apie 7c.d. pradėjo mauti strėnas, o 10c.d. su tokia skaudančia krūtinė atsikėliau, niekada taip nebuvo. Tai per neštumą ir buvo mmm, todėl ir nurašiau čiklą. Kleckas vienas
Atsakyti
Jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėė!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif Čia tai bent naujiena wub.gif Olialia, sveikinu wub.gif
Atsakyti
na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.

Nugi pagaliau!!!!!!!!!!

Mergyt, neisivaizduoji, kaip tave sveikinu ir kaip dziaugiuosi, aukit sveiki ir dideli :wub

O istorija tavo tai tikrai pagerinta rolleyes.gif
Atsakyti
ačiu mergytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
linkiu kad JUMS ŠITOS KALĖDOS atneštu kiekvienai po stebukliuką (o kas labai nori ir ne vieną)

p.s. aš dar neprapulsiu, gi sąrašiuką prižiūrėsiu, kol galiu, nors man paskelbtas gulimas režimas...tai gi yra ir nešiuojimi kompai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 17:54)
kitaip nemokų įkelti
http://public.fotki....2011-10-31.html

jokių pojučių, tik kaž kur po mmm apie 7c.d. pradėjo mauti strėnas, o 10c.d. su tokia skaudančia krūtinė atsikėliau, niekada taip nebuvo. Tai per neštumą ir buvo mmm, todėl ir nurašiau čiklą. Kleckas vienas

kaip ryskiai atorodo!!! mane duphas tuoj pravirkdys smile.gif Stebuklu buna smile.gif Ej, mergyt, tai tu 11 dienu sedi ir tyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 17:00)
ačiu mergytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
linkiu kad JUMS ŠITOS KALĖDOS atneštu kiekvienai po stebukliuką (o kas labai nori ir ne vieną)

p.s. aš dar neprapulsiu, gi sąrašiuką prižiūrėsiu, kol galiu, nors man paskelbtas gulimas režimas...tai gi yra ir nešiuojimi kompai  biggrin.gif

Sveikinu ir aš clap.gif clap.gif clap.gif Pagaliau perskaičiau nors vieną gerą naujieną šiandien mirksiukas.gif Sėkmės!!!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 18:06)
kaip ryskiai atorodo!!! mane duphas tuoj pravirkdys smile.gif Stebuklu buna smile.gif Ej, mergyt, tai tu 11 dienu sedi ir tyli smile.gif

ax.gif blush2.gif ax.gif blush2.gif ax.gif blush2.gif
net neisivaizduoji, kaip norėjau jums pranešti, bet todėl kad buvo nesivystantis, labai bijojau. bet šiandien jau kai pamačiau širdutė, atlekiau ir iš kart JUMS brangiosios rašyti atsisėdau
o kai pridaviau kraują ir paskambinau atsakymą sužinuoti, buvo virš 3000 blink.gif net tu galinių skaičiu neisiminiau
Atsakyti
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D.  doh.gif  ) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos  wub.gif
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau negeru išskėrų

didziausi sveikinimai
clap.gif ploja.gif net asara nuredejo beskaitant, jetau kaip fainai thumbup.gif

bet va visdelto net mmm buna nestumo metu doh.gif , o tos mmm buvo visiskai tokios kaip visad budavo, visiskai niekuo nesiskyre?
Atsakyti
Olialia2001, ka tik nestukiu skyrely perskaiciau naujiena, nugi negaliu susilaikyt is dziaugsmo bigsmile.gif VALIOOOOOO!!!!!! toks dziaugsmas lyg buciau savo II pamacius blush2.gif sveikinu sveikinu sveikinu!!!!!! lengvu likusiu menesiuku!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti