[quote=Maidenana,2011 11 11, 13:03]
nu blogai. o gal neeik pas daktarus, o tiesiog pailsek. Atsipalaiduok ir pailsek. Asmeniskai manau, tau jau stoga rauna tos stimuliacijos ir pozymiu ieskojimai. Reiktu tau poilsio kiek nuo vaistu, tiek emocinio... O pradziai gerai ikalti vyno ir apsizliumbti.
nepergyvenk, viskas susitvarkys ir butinai sulauksi savo vaiko. Tiesiog, matyt, renkasi vaikelis sau zodiako zenkla
Aciu uz palaikyma,bet esme tame,kad as ir buvau atsipalaidavusi visa spali jokiu daktaru,BT,OT,ND,jokiu minciu apie vaiku daryma tik apie artejancias atostogas.Su vyru atsipalaidavom is sirdies,nes nebereikejo nieko skaiciuoti-viskas kaip pas visus normalius zmones ...jokiu stimuliaciju pas mane niekada nebuvo,nesipumpavau jokiu vaistu apart Ovitrelio ir pora kartu Dufastono..ir dar bromkriptina geriu...ir sia tau.....savijauta tragiska,eisiu pas endokrinologe..jeigu kada nors pateksiu -neimanoma gaut laisva vieta...
QUOTE(spinsa @ 2011 11 11, 12:57)
mano gimda uzsilenkusi i nugara , sake gine kad pastojimui jokios itakos neturi. man niekada neskaudejo iui metu ir nereikia buti pilna slapimo pusle. ir po iui as nekraujuoju.
O jeigu gimdos padėtis taisyklinga, tai reikia pilnos šlapimo pūslės? Jeigu reikia, tai kodėl?
QUOTE(maika @ 2011 11 11, 15:08)
O jeigu gimdos padėtis taisyklinga, tai reikia pilnos šlapimo pūslės? Jeigu reikia, tai kodėl?
taip, jeigu gimda taisyklingos padeties, turit eit su pilna pusle, nes per echo jie nelabai ka gali normaliai iziuret.
Nu ir kuomi gi pasizymi jums si mistine diena? man tik tuo, kad nuolat papuolu ant zalios sviesos ir nereikia stabdyti pries sviesoforus
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 14:42)
Nu ir kuomi gi pasizymi jums si mistine diena?
sužinojau, kad klasiokė laukiasi ten iš tos, ale stebuklų, serijos..
o šiaip, viešasis transportas "nuplaukė", laimingojo talonėlio negausiu.
QUOTE(zuzla @ 2011 11 11, 15:58)
sužinojau, kad klasiokė laukiasi ten iš tos, ale stebuklų, serijos..
nusipirk teleloto ir ji.... sudorok..
as tai vis pasiziuriu i savo svaru NT. grazu ziureti kaip baltu..
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 15:26)
nusipirk teleloto ir ji.... sudorok..
paskutinė viltis - bankas - gal ten talonėlį gausiu
klausyk davai nedaryk NT iki pirmadienio nu tegu būna gražus siurprizas.
QUOTE(zuzla @ 2011 11 11, 16:42)
klausyk davai nedaryk NT iki pirmadienio nu tegu būna gražus siurprizas.
che, arba negrazus. ne, zinok, as negaliu buti nezinioje, man geriau zinoti, kad 'ne", negu save maitinti iliuzijomis 'o gal".
tiesa, radau jau du skirtumus tarp sio ir 'uzkibusio" ciklo. si cikla, skirtingai nei paskutine, sekminga IUI: 1. nemaudzia pilvo; 2. krutine itin skausminga ir tiesiog papilnejusi (o sekminga cikla buvo jautri ir kieta). Tai kad, nera man ko prisisvaigti. gal is viso, mmm ateis anksciau.
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 15:51)
che, arba negrazus. ne, zinok, as negaliu buti nezinioje, man geriau zinoti, kad 'ne", negu save maitinti iliuzijomis 'o gal".
vistiek bus maitinimasis iliuzijomis tipo "o gal rytoj pradės ryškėti", ne?
http://www.5braskes....e.d?id=51631109
ziurekit koks straipsnis, gal kam pades, o gal ir nesamone
Papildyta:
tiesa, man is visu siu problem. tik pienlige buvo, o as megstu viska valdyti ir kontroliuoti
ziurekit koks straipsnis, gal kam pades, o gal ir nesamone
Papildyta:
tiesa, man is visu siu problem. tik pienlige buvo, o as megstu viska valdyti ir kontroliuoti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 11, 16:53)
vistiek bus maitinimasis iliuzijomis tipo "o gal rytoj pradės ryškėti", ne?
ne, ne iliuzijos bus, o tiesiog techninis tyrimas. jeigu iki 27 CD nebus - tai ir nebebus. Siandien tai 23 cd. tai bus nedaug like - tik 4 dienos ir tiek. be jokiu ten iliuziju ir "o gal". Netikiu as, kad pavyktu. nors viskas idealiai buvo. teks tirtis. Nu bet tai kada nors. Gal, per savo pusmecio pertrauka onkocitologini pasidarysiu, dar kokia skydliauke..
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 11 11, 17:12)
manau, kad gali buti tiesos, taciau nedrisciai taip grieztai kaip jie teigti, kad pvz pienlige nuo to, mioma nuo susikaustymo. As turejau mioma, bet ji buvo ir dingo. savaime. Siaip, tai as sutinku, kad visos ligos nuo nervu ir nuo "neteisingu" minciu.
na ką mergytės, jai jau stebuklinga diena, tai ir bus jums stebuklinga pasaka, dabar atsisėdom ir klausom.
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D. ) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau negeru išskėrų
...senai senai čia buvo, po nepavykusiu 6IUI, nusprendėm mes su daktare daryti arba 7IUI arba IVF, bet todėl kad folių užauga tik 2 kokybyški (ir taip vienas mažesnis, kitas didesnis) tai nusprendem daryti IUI. O tuo metu (kas atsimėna) labai susirgau, peršaliai, bet (atleiskit man mergytės(stovių ant kelenų) kad Jums nepasakiai) nusprendem vis dėl to padaryti 7-ą ir paskutinė IUI. Ir ką...po 10DPI prasidėjo mmm, TIKROS 5 dienos pilo kaip reikia ir dar dvi tepliojo. Užsirašiau 2c.d pas daktarę, bet vakarė sužinojau , kad vyras išvažiuoja į komandiruotę ir jei daryti IVF , jo kaip tik reikiamą dieną nebus. Tai ir atidėjom. 10c.d. palidėjau vyra į komandiruotę, o pačiai taip skaudėjo(.)(.) ir iš surnumo padariau testą (ČIA 10 C.D. ) ...bet net nespėjau padieti kad pagulėtu kai paruodė II ir ant tiek ryškios, kad vos nenukritau. 9 ryto...panika...paskambinau dakterei...pasakė gerti dufa.
Nu ir ką lapkričio2d. pamačiau jau savo stebukliuką, o šiandien su vyru patem plakančia širdutę, mums jau 6sav ir 3 dienos
Vot tokia mano stebuklinga istorija, dar karta sorry kad taip ilgai nieko nesakiau, nes bijojau, esu dabar biuletenyje, ur dar busiu savaite, nes truputuka turejau negeru išskėrų