o tai kazint tas biesas gali issivystiti del visu tu stimuliaciju? nuo tu visu vaistu? gal cia salutinis toks ju poveikis? Na, as tai pirma kart girdziu kad onkocitologiniam tyrimui reikia prisiduoti 10-20 cd na, kai as ji dariausi dabar paskutini karta, buvo 12 cd. O dabar eisiu kai memes baigsis, na tai papulsiu i ta tarpa 10-20 cd na, reiks parasyt Afroditei69 pasiklaust kaip ten jai buvo su tuo reikalu
QUOTE(diana_j @ 2011 11 11, 09:06)
jooooo ir laukiam ta proga geru skaiciuku jurmartos
Papildyta:
QUOTE(astukijus @ 2011 11 11, 09:20)
o tai kazint tas biesas gali issivystiti del visu tu stimuliaciju? nuo tu visu vaistu? gal cia salutinis toks ju poveikis? Na, as tai pirma kart girdziu kad onkocitologiniam tyrimui reikia prisiduoti 10-20 cd na, kai as ji dariausi dabar paskutini karta, buvo 12 cd. O dabar eisiu kai memes baigsis, na tai papulsiu i ta tarpa 10-20 cd na, reiks parasyt Afroditei69 pasiklaust kaip ten jai buvo su tuo reikalu
siaip mano nuomone, kad del hormoniniu preparatu visko gali buti ir uzaugti visokie negeri dalykai, pvz. cistos ar kitokio pobudzio augliukai, ir pakitimai visokie gali buti juk tie vaistai sveikatos nepriduoda
QUOTE(astukijus @ 2011 11 11, 09:20)
nezinau, as nemanau, kad nuo hormonu gali buti onko. Onko yra kiekvieno genuose, ir tik susidarius palankioms aplinkybems jis islenda. Be to, onkocitologinis tyrimas nereiskia vezio, tai gali buti ir kaklelio erozija, ir siaip, kokia tais onko lastele siauteti, CIN3 gali buti..
Merginos - nu, po NORA sugalvojam... O Jurmarta tures skaiciukus 1111
Kas galėtų sukurti naują "tarp IUI ir IVF" temutę?
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 11:19)
kad mum visom sios 2011 kaledos butu stebuklingos ir atnestu mum
QUOTE(maika @ 2011 11 11, 11:47)
Kas galėtų sukurti naują "tarp IUI ir IVF" temutę?
tuoj sukursiu
Merginos - nu, po NORA sugalvojam... O Jurmarta tures skaiciukus 1111
[/quote]
o jurmarta turi skaiciukus maziau nei 1 ..ryskiai mano organizmas visai sudurniavo-imituoja jis matai visus nestumo pozymius -bando mane apgaut...reiks eit vel ziuret kas cia dedas,o taip jau norejau iki kitu metu pailset nuo daktaru
QUOTE(jurmarta @ 2011 11 11, 12:30)
o jurmarta turi skaiciukus maziau nei 1 ..ryskiai mano organizmas visai sudurniavo-imituoja jis matai visus nestumo pozymius -bando mane apgaut...reiks eit vel ziuret kas cia dedas,o taip jau norejau iki kitu metu pailset nuo daktaru
nu bliamba, kaip gaila, neliudek, dar ateis svente i tavo kiema
LABA DIENA MERGYTĖS- UOGYTĖS
Kaip Jus laikotės tokia nuostabia diena?
Kas sulaukia mmm . Šia savaitė nebuvau darbe, tai gal ne visai susigaudau kas kam kokioje stadijoje (vienintelė žinau kaž kas su savo katinais kariauja )
jei ką nors sklidau parašiukė, pasakykit
šiandien einu pas daktarė ir kai grįšiu parašysiu JUMS kas ir kaip su manim
Kas sulaukia mmm . Šia savaitė nebuvau darbe, tai gal ne visai susigaudau kas kam kokioje stadijoje (vienintelė žinau kaž kas su savo katinais kariauja )
QUOTE(jurmarta @ 2011 11 11, 12:30)
nu blogai. o gal neeik pas daktarus, o tiesiog pailsek. Atsipalaiduok ir pailsek. Asmeniskai manau, tau jau stoga rauna tos stimuliacijos ir pozymiu ieskojimai. Reiktu tau poilsio kiek nuo vaistu, tiek emocinio... O pradziai gerai ikalti vyno ir apsizliumbti. nepergyvenk, viskas susitvarkys ir butinai sulauksi savo vaiko. Tiesiog, matyt, renkasi vaikelis sau zodiako zenkla
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 12:39)
LABA DIENA MERGYTĖS- UOGYTĖS
nu privietas Kaip Jus laikotės tokia nuostabia diena?
Jo, as kariauju su katinais, nes jie kariauja tarpusavyje ir pas manes namuose yra nenusakomos atmosferos bardakas. kailiai tik skraido, kliksmai - ne nezinau kaip pavadinti. Zodziu.
Man 9DPI, Ovitrelle pasisalino, NT su riebiu I, tai nuo rytojaus NT triju dienu maratonas.
sveikos mergaites
gal tarp dariusiu IUI atsiras mergaiciu su netaisyklinga gimdos padetimi (restroverso, uzsilenkusi i nugara) - kazin, ar tai itakoja IUI sekminguma ir ar labai skausmingai IUI tuo atveju, ar labai kraujuoja po proceduros?
gal tarp dariusiu IUI atsiras mergaiciu su netaisyklinga gimdos padetimi (restroverso, uzsilenkusi i nugara) - kazin, ar tai itakoja IUI sekminguma ir ar labai skausmingai IUI tuo atveju, ar labai kraujuoja po proceduros?
QUOTE(malvina @ 2011 11 11, 14:16)
sveikos mergaites
mano gimda uzsilenkusi i nugara , sake gine kad pastojimui jokios itakos neturi. man niekada neskaudejo iui metu ir nereikia buti pilna slapimo pusle. ir po iui as nekraujuoju.