Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

o tai kazint tas biesas gali issivystiti del visu tu stimuliaciju? nuo tu visu vaistu? gal cia salutinis toks ju poveikis? Na, as tai pirma kart girdziu kad onkocitologiniam tyrimui reikia prisiduoti 10-20 cd g.gif na, kai as ji dariausi dabar paskutini karta, buvo 12 cd. O dabar eisiu kai memes baigsis, na tai papulsiu i ta tarpa 10-20 cd smile.gif na, reiks parasyt Afroditei69 pasiklaust kaip ten jai buvo su tuo reikalu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 11 lapkričio 2011 - 08:20
QUOTE(diana_j @ 2011 11 11, 09:06)
Labas rytas mergaites  mirksiukas.gif

siandien ta izymioji diena 2011 11 11 ir penkatdienis  thumbup.gif  wub.gif

jooooo thumbup.gif ir laukiam ta proga geru skaiciuku jurmartos
Papildyta:
QUOTE(astukijus @ 2011 11 11, 09:20)
o tai kazint tas biesas gali issivystiti del visu tu stimuliaciju? nuo tu visu vaistu? gal cia salutinis toks ju poveikis? Na, as tai pirma kart girdziu kad onkocitologiniam tyrimui reikia prisiduoti 10-20 cd  g.gif  na, kai as ji dariausi dabar paskutini karta, buvo 12 cd. O dabar eisiu kai memes baigsis, na tai papulsiu i ta tarpa 10-20 cd smile.gif na, reiks parasyt Afroditei69 pasiklaust kaip ten jai buvo su tuo reikalu  g.gif

siaip mano nuomone, kad del hormoniniu preparatu visko gali buti ir uzaugti visokie negeri dalykai, pvz. cistos ar kitokio pobudzio augliukai, ir pakitimai visokie gali buti doh.gif juk tie vaistai sveikatos nepriduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 11 11, 09:20)
o tai kazint tas biesas gali issivystiti del visu tu stimuliaciju? nuo tu visu vaistu? gal cia salutinis toks ju poveikis? Na, as tai pirma kart girdziu kad onkocitologiniam tyrimui reikia prisiduoti 10-20 cd  g.gif  na, kai as ji dariausi dabar paskutini karta, buvo 12 cd. O dabar eisiu kai memes baigsis, na tai papulsiu i ta tarpa 10-20 cd smile.gif na, reiks parasyt Afroditei69 pasiklaust kaip ten jai buvo su tuo reikalu  g.gif

nezinau, as nemanau, kad nuo hormonu gali buti onko. Onko yra kiekvieno genuose, ir tik susidarius palankioms aplinkybems jis islenda. Be to, onkocitologinis tyrimas nereiskia vezio, tai gali buti ir kaklelio erozija, ir siaip, kokia tais onko lastele siauteti, CIN3 gali buti..

Merginos - nu, po NORA sugalvojam... O Jurmarta tures skaiciukus 1111 biggrin.gif
Atsakyti
Kas galėtų sukurti naują "tarp IUI ir IVF" temutę? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 11, 11:19)

Merginos - nu, po NORA sugalvojam...

kad mum visom sios 2011 kaledos butu stebuklingos ir atnestu mum nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 11 11, 11:47)
Kas galėtų sukurti naują "tarp IUI ir IVF" temutę?  ax.gif  4u.gif

tuoj sukursiu
Atsakyti

Merginos - nu, po NORA sugalvojam... O Jurmarta tures skaiciukus 1111 biggrin.gif
[/quote]

o jurmarta turi skaiciukus maziau nei 1 biggrin.gif ..ryskiai mano organizmas visai sudurniavo-imituoja jis matai visus nestumo pozymius biggrin.gif -bando mane apgaut...reiks eit vel ziuret kas cia dedas,o taip jau norejau iki kitu metu pailset nuo daktaru
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 11 11, 12:30)
o jurmarta turi skaiciukus maziau nei 1 biggrin.gif ..ryskiai mano organizmas visai sudurniavo-imituoja jis matai visus nestumo pozymius biggrin.gif -bando mane apgaut...reiks eit vel ziuret kas cia dedas,o taip jau norejau iki kitu metu pailset nuo daktaru

nu bliamba, kaip gaila, neliudek, dar ateis svente i tavo kiema 4u.gif
Atsakyti
LABA DIENA MERGYTĖS- UOGYTĖS

Kaip Jus laikotės tokia nuostabia diena?
Kas sulaukia mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Šia savaitė nebuvau darbe, tai gal ne visai susigaudau kas kam kokioje stadijoje (vienintelė žinau kaž kas su savo katinais kariauja biggrin.gif )

jei ką nors sklidau parašiukė, pasakykit

šiandien einu pas daktarė ir kai grįšiu parašysiu JUMS kas ir kaip su manim
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 11 11, 12:30)
nu blogai. o gal neeik pas daktarus, o tiesiog pailsek. Atsipalaiduok ir pailsek. Asmeniskai manau, tau jau stoga rauna tos stimuliacijos ir pozymiu ieskojimai. Reiktu tau poilsio kiek nuo vaistu, tiek emocinio... O pradziai gerai ikalti vyno ir apsizliumbti. 4u.gif
nepergyvenk, viskas susitvarkys ir butinai sulauksi savo vaiko. Tiesiog, matyt, renkasi vaikelis sau zodiako zenkla mirksiukas.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 11, 12:39)
LABA DIENA MERGYTĖS- UOGYTĖS

Kaip Jus laikotės tokia nuostabia diena?
Kas sulaukia mmm  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Šia savaitė nebuvau darbe, tai gal ne visai susigaudau kas kam kokioje stadijoje (vienintelė žinau kaž kas su savo katinais kariauja  biggrin.gif  )

jei ką nors sklidau parašiukė, pasakykit

šiandien einu pas daktarė ir kai grįšiu parašysiu JUMS kas ir kaip su manim
nu privietas biggrin.gif
Jo, as kariauju su katinais, nes jie kariauja tarpusavyje ir pas manes namuose yra nenusakomos atmosferos bardakas. kailiai tik skraido, kliksmai - ne nezinau kaip pavadinti. Zodziu.

Man 9DPI, Ovitrelle pasisalino, NT su riebiu I, tai nuo rytojaus NT triju dienu maratonas.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
gal tarp dariusiu IUI atsiras mergaiciu su netaisyklinga gimdos padetimi (restroverso, uzsilenkusi i nugara) - kazin, ar tai itakoja IUI sekminguma ir ar labai skausmingai IUI tuo atveju, ar labai kraujuoja po proceduros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 11 11, 14:16)
sveikos mergaites 4u.gif
gal tarp dariusiu IUI atsiras mergaiciu su netaisyklinga gimdos padetimi (restroverso, uzsilenkusi i nugara) - kazin, ar tai itakoja IUI sekminguma ir ar labai skausmingai IUI tuo atveju, ar labai kraujuoja po proceduros? g.gif

mano gimda uzsilenkusi i nugara ax.gif , sake gine kad pastojimui jokios itakos neturi. man niekada neskaudejo iui metu ir nereikia buti pilna slapimo pusle. ir po iui as nekraujuoju.
Atsakyti