QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 11:35)
(...)Uooooj, mieloji, ar Urinal galima nescioms? Skaitei instrukcija? man siandien 8dpi, tai pasakysiu, kad maudzia pilva, bet maziau nei praeitus IUI, sonu neskauda, jautrumas nenupasakojamas - vakar visa diena zliumbiau pasitaikius bet kokia patogiai progai - bet tai tikrai duphastonas. Tas rupuze mane is proto varo.
(....)labas rytas, merginos. nu kodel ta 10 dpi taip toliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
Urinal yra sudarytas iš spanguoliu ir medaus ar pikio, saugu ji nescioms vartoti. Dar siandien moliugu aliejaus nusipirkau, nes daugiau nieko natūralesnio nebežinau. Įsivaizduoji, net petražolių nėščioms negalima, o jos super padeda nuo šlapimo takų uždegimo.
Jo tas duphastonas rupūžė, bet šiandien aš visai gerai emociškai laikiausi
Šiaip kažkaip nesuprantu, kaip tu skaičiuoji DPI. Mes tą pačią dieną darėmės. Aš tai galvojau, kad ta diena, kada vyko IUI irgi įsiskaičiuoja. Tai aš skaičiuoju, kad dabar man 9DPI, o tu, kad 8 DPI. Tai va rytoj pagal mano skaičiavimą būtų jau 10 DPI
O ką tu jau testą gadinsi taip anksti?
Oi šiandien taip pilvą tempia, kaip dieną prieš mmm. Negalėjau negalvot apie tai, visą dieną darbelyje dirbdama vis apie savo pilvą galvojau, o dar juolab, kad ir "nykštukus aplankyti" teko kas 1 - 1,5 val. Dar viduriai užkietėjo kažko
, nors daug daržovių valgiau ir sriubos.