Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 18:36)
nu nezinau, as 2 kartus per diena estrofema geriu, tai man jokio apetito nuo jo nekila. bet nuo dupho tai truputi.

tada ovitrellis tik dabar pasireiske lotuliukas.gif As vienam rusisakm forume skaiciau, kad kiausinele gyvena 48 val. kazin kiek cia tiesos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 10 lapkričio 2011 - 17:39
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 18:38)
tada ovitrellis tik dabar pasireiske lotuliukas.gif As vienam rusisakm forume skaiciau, kad kiausinele gyvena 48 val. kazin kiek cia tiesos g.gif

Iki 48 val. Nuo 12 iki 48 val. kaip ir sperma nuo 12 iki net 72 kai kuriais atvejais.
Man tai nuo Ovitrelio tai zveriskas apetitas. O poryt gadinsiu NT. lai lai lai...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 18:44)
Iki 48 val. Nuo 12 iki 48 val. kaip ir sperma nuo 12 iki net 72 kai kuriais atvejais.
Man tai nuo Ovitrelio tai zveriskas apetitas. O poryt gadinsiu NT. lai lai lai...

tai tikekimes , kad pas mus ji gyvena visas 48 val. lotuliukas.gif ir spermiukai 72 bigsmile.gif
O tai poryt didzioji diena. Kokia DPO bus?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 19:31)
1 mln buvo? atsiprasau, jeigu suklidau. sunku prisiminti visu merginu vyru turto kieki biggrin.gif

nu ir aš neprisiminčiau lotuliukas.gif . Bet tu neklydai - buvo būtent 1 mln.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 19:44)
O poryt gadinsiu NT. lai lai lai...

oi laukiam laukiam....
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Mane galit geltoninti, siandien ryte savalkos parsivilko su visais trenksmais verysad.gif gun_bandana.gif
Issikraustau i negyvenama sala bash.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 10, 18:49)
Labas vakaras  4u.gif

Mane galit geltoninti, siandien ryte savalkos parsivilko su visais trenksmais  verysad.gif  gun_bandana.gif
Issikraustau i negyvenama sala  bash.gif

imk 4u.gif neliudek siandien parsiviklo, o kita karta 9 menesius arba net daugiau apie jas nsieko negirdesi ir nezinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 18:45)
O tai poryt didzioji diena. Kokia DPO bus?
bus 10DPI.

QUOTE(Shira @ 2011 11 10, 18:47)
oi laukiam laukiam....

nu ir as pati jau laukiu nesulaukiu. BT nematavau, taciau kuno tempa 36.6, kas salygoja normalia organizmo busena be nestumo. Zodizu. pamatysiu I, zinau. Nes perdaug gerai viskas klojosi, todel niekas ir nesigaus.

QUOTE(kokyte @ 2011 11 10, 18:49)
Mane galit geltoninti, siandien ryte savalkos parsivilko su visais trenksmais  verysad.gif  gun_bandana.gif
ple. nu sds.. vyno davaj.
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 10, 19:49)
Labas vakaras  4u.gif

gaila...jamk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 10, 18:18)
ne, aš triznė  lotuliukas.gif . Tik kiek gali trizniot - jau tiek laiko laukiu ir vis vienas pagalys  doh.gif . Tai atsibodo. O šį ciklą aš rami, nes su tokia sperma, kokia buvo šįkart per procedūrą, tik per stebuklą galėčiau pastot.

bet butent tada ir buna tie stebuklai kai maziausiai to tikiesi lotuliukas.gif

kokyte, 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nu ir bjaurybes tos gun_bandana.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 11 10, 17:49)
Labas vakaras  4u.gif

4u.gif

labas visoms smile.gif
Atsakyti
labas vakaras mergytes smile.gif pagaliau sulaukiau taip lauktu mm... bet deja... si cikla nk nepadarysim sad.gif nes gavau onkocitologinio ats. bloga sad.gif gine (valdiskos polikl.) dave siuntima i kauno klinikas tolimesniem tyrimam. Oi kaip man ten nepatinka ir nenoriu ten vaziuot doh.gif su vyru pasitarem ir nutarem kad geriau as su tuo lapu pas Zeba nuvaziuociau, ir ten pakartociau tyrimus, nu maza ka, gal visgi klaidingi parodymai anie buvo unsure.gif dar ta gine pasake kad gal cia nepastojimo priezastis g.gif bet sako negali cia zinot schmoll.gif sako reiks turbut biopsija daryti. Kaip susinervinau doh.gif o si cikla planavom darytis antraji IUI verysad.gif
Bet tai pries 3 m kai dariausi ta tyr. tai viskas gerai buvo doh.gif tai is kur dabar blogai rodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 10 lapkričio 2011 - 20:31
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 11:35)
(...)Uooooj, mieloji, ar Urinal galima nescioms? Skaitei instrukcija? man siandien 8dpi, tai pasakysiu, kad maudzia pilva, bet maziau nei praeitus IUI, sonu neskauda, jautrumas nenupasakojamas - vakar visa diena zliumbiau pasitaikius bet kokia patogiai progai - bet tai tikrai duphastonas. Tas rupuze mane is proto varo.
(....)labas rytas, merginos. nu kodel ta 10 dpi taip toliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Urinal yra sudarytas iš spanguoliu ir medaus ar pikio, saugu ji nescioms vartoti. Dar siandien moliugu aliejaus nusipirkau, nes daugiau nieko natūralesnio nebežinau. Įsivaizduoji, net petražolių nėščioms negalima, o jos super padeda nuo šlapimo takų uždegimo.
Jo tas duphastonas rupūžė, bet šiandien aš visai gerai emociškai laikiausi bigsmile.gif
Šiaip kažkaip nesuprantu, kaip tu skaičiuoji DPI. Mes tą pačią dieną darėmės. Aš tai galvojau, kad ta diena, kada vyko IUI irgi įsiskaičiuoja. Tai aš skaičiuoju, kad dabar man 9DPI, o tu, kad 8 DPI. Tai va rytoj pagal mano skaičiavimą būtų jau 10 DPI mirksiukas.gif
O ką tu jau testą gadinsi taip anksti?

Oi šiandien taip pilvą tempia, kaip dieną prieš mmm. Negalėjau negalvot apie tai, visą dieną darbelyje dirbdama vis apie savo pilvą galvojau, o dar juolab, kad ir "nykštukus aplankyti" teko kas 1 - 1,5 val. Dar viduriai užkietėjo kažko doh.gif , nors daug daržovių valgiau ir sriubos.
Atsakyti