Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 13:55)
eh...pasvajoti niekas nedraudzia tongue.gif o jei rimtai, tai mano vienintele svajone kaip ir musu visu viena  nestuke.gif o tie pinigai uzdirbami ane merginos mirksiukas.gif aisku ne millijonais, bet....

bet uz tuos pinigus darytum ta pacia geriausia procedura mirksiukas.gif , aiksu musu visu viena svajone tik nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 08:53)
Maidenana

Tu - nea, ne turi, bet pas jus dar ir vyro faktorius stiprus. O pastojimas priklauso ir nuo vyro turto, ir ne tik kiek ten tu mln., o ir kokybe. Todel jusu atveju tikslinga daryti IUI stimuliuojant, o kai visa problema folis ir O, tada su stimuliacija puikiai galima apseiti.

Jautruolė normalus planas smile.gif Linkiu, kad pirmame punkte ir pasibaigtu  thumbup.gif

Ačiū už linkėjimus, kad taip tiesiai Dievui i ausį blush2.gif To paties linkiu visoms 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 11 10, 09:06)
o kaip pas jus vyro turtas?  ax.gif

mes pirmai lyginai taip pat pradejom, tik tada as turejau mioma, o dbr jos nera bet atsirado endo.. tai lygiai taip pat vel 3 naturaliai ciklai, poto jei reikes 3 stimuliaciniai ir poto jau IUI... doh.gif

Kaip tik šįvakar po darbo važiuosim vyro turtą tirti, žiūrėsim, ką jis ten turi blush2.gif Prieš 5m., kai planavom pirmąjį vaikutį, spermograma nebuvo blizganti- judrumas A+B tik 40%. Bet mano ginė sako, būna ir blogiau, kad nors tiek būtų kaip tada.Kažkodėl bijau rezultatų, juk nuo jų l.daug kas priklausys, tolesnė mūsų planavimo eiga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 10, 15:05)

Kaip tik šįvakar po darbo važiuosim vyro turtą tirti, žiūrėsim, ką jis ten turi blush2.gif Prieš 5m., kai planavom pirmąjį vaikutį, spermograma nebuvo blizganti- judrumas A+B tik 40%. Bet mano ginė sako, būna ir blogiau, kad nors tiek būtų kaip tada.Kažkodėl bijau rezultatų, juk nuo jų l.daug kas priklausys, tolesnė mūsų planavimo eiga unsure.gif

na tikekimes, kad viskas bus gerai, to ir linkiu wub.gif , pranesk kai sekes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 10, 13:00)
Sveikos visos  4u.gif Man jau šiandien 13dpi, jaučiu tik tiek , kad kaip kas mėnesį, man PMS  biggrin.gif

nu ka as zinau - verta-neverta... kam save kankinti nezinia? vat. einu as OT pasidaryti. man bais smalsu ar ovitrelis veikia OT. nors po truputi turetu atsileisti jau, ryt jo veikimo paskutine diena. tai ainu atlikti tyrima.

p.s. tyrimo rezultatai: spyga taukuota. Viena ryski, ta kuri kontroline, o kitos praktiskai nesimato. na, matosi kaip visada, kai nera O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 lapkričio 2011 - 14:52
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 16:35)
nu ka as zinau - verta-neverta... kam save kankinti nezinia? vat. einu as OT pasidaryti.

Jo..jei kankinčiaus, aš tikrai jį pasidaryčiau. O dabar aš tiesiog žinau, kad sulauksiu naujo ciklo pradžios, tai ramiai sau gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 10, 16:35)
Jo..jei kankinčiaus, aš tikrai jį pasidaryčiau. O dabar aš tiesiog žinau, kad sulauksiu naujo ciklo pradžios, tai ramiai sau gyvenu  smile.gif

saunu, ad esi tokiu saltu nervu thumbup.gif
Atsakyti
merginos ar gali nuo estrafemo buti zveriskas apetitas doh.gif nu kosmaras kaz koks tik pavalgau ir atrodo vel alkana blush2.gif doh.gif nu juk cia hormoninis preparatas tai gal ir gali buti?nes kai dariau IUI natur. cikle apart utrogestano nieko nereikejo vartoti ir nieko panasaus nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 10, 18:08)
saunu, ad esi tokiu saltu nervu  thumbup.gif

ne, aš triznė lotuliukas.gif . Tik kiek gali trizniot - jau tiek laiko laukiu ir vis vienas pagalys doh.gif . Tai atsibodo. O šį ciklą aš rami, nes su tokia sperma, kokia buvo šįkart per procedūrą, tik per stebuklą galėčiau pastot.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 10, 18:18)
ne, aš triznė  lotuliukas.gif . Tik kiek gali trizniot - jau tiek laiko laukiu ir vis vienas pagalys  doh.gif . Tai atsibodo. O šį ciklą aš rami, nes su tokia sperma, kokia buvo šįkart per procedūrą, tik per stebuklą galėčiau pastot.

o taip dazniausiai ir buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 18:04)
merginos ar gali nuo estrafemo buti zveriskas apetitas doh.gif nu kosmaras kaz koks tik pavalgau ir atrodo vel alkana blush2.gif  doh.gif nu juk cia hormoninis preparatas tai gal ir gali buti?nes kai dariau IUI natur. cikle apart utrogestano nieko nereikejo vartoti ir nieko panasaus nebuvo.

o kada pakilo? gal vis dar ovitrelio likuciai siauteja? man praejo apetitas jau. v at, pridariau troskinio ir supratau, kad nenoriu jo.

QUOTE(Shira @ 2011 11 10, 18:18)
ne, aš triznė  lotuliukas.gif . Tik kiek gali trizniot - jau tiek laiko laukiu ir vis vienas pagalys  doh.gif . Tai atsibodo. O šį ciklą aš rami, nes su tokia sperma, kokia buvo šįkart per procedūrą, tik per stebuklą galėčiau pastot.

1 mln buvo? atsiprasau, jeigu suklidau. sunku prisiminti visu merginu vyru turto kieki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 18:31)
o kada pakilo? gal vis dar ovitrelio likuciai siauteja?

nu kai suleidau ovitrelli praeita ketvirtadieni nieko panasaus nebuvo schmoll.gif tikriausiai nuo estrafemo, nes butent jau po IUI prasidejo tas alkio jausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 18:34)
nu kai suleidau ovitrelli praeita ketvirtadieni nieko panasaus nebuvo schmoll.gif tikriausiai nuo estrafemo, nes butent jau po IUI prasidejo tas alkio jausmas doh.gif

nu nezinau, as 2 kartus per diena estrofema geriu, tai man jokio apetito nuo jo nekila. bet nuo dupho tai truputi.
Atsakyti