Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 11:59)
labas rytas 4u.gif
nu ne taip jau ir toli ax.gif ka darysi ar kraujuka nuleisi ar NT gadinsi?tai geras zenklas, kad pilva maudzia thumbup.gif tikekimes ir laikom kumsciukus.
Mergaites rytoj 2011.11.11 galima sugalvoti nora ax.gif  bigsmile.gif

man visada po IUI maudzia pilva - man cia ne rodiklis. Uztat, kai rugsejo IUI uzkibo - visai kitokie pojuciai buvo ir krutine buvo visiskai kitokia, tad si karta as kaip ir nesitikiu nieko gero. Aisku, kad NT. O krauja darysiu, tik NT sekmes atveju.

noro negalvosiu, pavargau. be to - prietarai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 12:03)
man visada po IUI maudzia pilva - man cia ne rodiklis. Uztat, kai rugsejo IUI uzkibo - visai kitokie pojuciai buvo ir krutine buvo visiskai kitokia, tad si karta as kaip ir nesitikiu nieko gero. Aisku, kad NT. O krauja darysiu, tik NT sekmes atveju.

noro negalvosiu, pavargau. be to - prietarai.

man siandien 5 DPI as irgi absoliuciai nieko nejauciu, krutine tai is vis kaip visada be pokyciu, niekas nemaudzia, niekur neduria, bet zinok, kad ir nesekmes atveju vistiek eisim toliau ir pasieksim savo tiksla, tapsim MAMYTEMIS butina, butinai 4u.gif Zinau, kad ta diena jau ne uz kalnu. As irgi is sio ciklo nieko nesitikiu, bet zinau, kad kita karta jau 100% pasiseks, kitaip ir buti negali. Dabar bandau save nuteikti GN, bijau ziauriai, bet reikes. Svarbiausia, kad kiausintakiai butu pratekami, o jau skausma kaip nors istversiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 10 lapkričio 2011 - 11:09
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 10:59)
Mergaites rytoj 2011.11.11 galima sugalvoti nora ax.gif  bigsmile.gif

manau, kad noras išsipildytų, reikia dar kažką padaryti g.gif nu pvz. laimingą popierėlį nuo saldainio suvalgyti.. tik skaičiai nepadės, reik ritualo.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 10, 12:34)
manau, kad noras išsipildytų, reikia dar kažką padaryti g.gif nu pvz. laimingą popierėlį nuo saldainio suvalgyti.. tik skaičiai nepadės, reik ritualo.

kazin ar koki popieriu praryciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 11:36)
kazin ar koki popieriu praryciau lotuliukas.gif

tai tadum noras per mažas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 10, 12:37)
tai tadum noras per mažas lotuliukas.gif

nooooooooooras laaaaaaabai dideeeeeeelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 11:39)
nooooooooooras laaaaaaabai dideeeeeeelis rolleyes.gif

jei popierius netinka, tada kitą ką sugalvok mirksiukas.gif bet kad būtų sunkiai įveikiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 10, 12:41)
jei popierius netinka, tada kitą ką sugalvok mirksiukas.gif bet kad būtų sunkiai įveikiama biggrin.gif

nu ka tada reikes popieriu praryti biggrin.gif
Atsakyti
rytoj teks su viešuoju transportu pavažiuot, tai apsistosiu ties laiminguoju talonėliu ax.gif

o šiaip nervina papų jautrumas.. kaip per nestuke.gif o viskas tik per tiroksiną..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 lapkričio 2011 - 11:43
paskui skrandis sustos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 10, 11:43)
paskui skrandis sustos lotuliukas.gif

dėl kilnaus tikslo irnesakyk.gif
alaus išgersiu, pasitaisys tas skrandis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 10, 12:43)
rytoj teks su viešuoju transportu pavažiuot, tai apsistosiu ties laiminguoju talonėliu ax.gif

a taloneli valgysi bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 11 10, 12:44)
dėl kilnaus tikslo irnesakyk.gif
alaus išgersiu, pasitaisys tas skrandis biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti