QUOTE(maazzyyllee @ 2011 11 09, 19:44)
geras filmukas, ir nesuvokiama kodėl kai mums padaro IUI ir tuos spermiukus jau prie kiaušintakių suleidžia, nei vienas nepasiekia tikslo
as tai sugalvojau geriau, taciau nezinau kiek tas imanoma praktiskai: pagal mane, jeigu jau sugalvotas tas 'svirkstas', kuris iki kiausintakiu spermijas gabena, tai kodel negali sugalvoti tokio, kuris iki kiausialastes dagabentu? vat sito as nesuprantu, juk nano-technologijos jau senokai madoje.
QUOTE(smaliziuke))) @ 2011 11 09, 19:55)
Labas merginos noreciau jusu paklausti patarimo kur geriau daryti IUI? Klinikoj Motina ir Vaikas ,Vaisingumo klinikoj Kaune ar pas Gyd.Zilaitiene "rusyje"? Ir kokie jusu atsiliepimai apie Gyd.Zeba? Aciu uz skubius atsakymus is anksto
Juk Zilaitiene androloge, kokiam cia rusyje ji daro IUI
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 09, 16:35)
bet koks paradoksas, kad prasibrautu tik vienas, turi buti desimciai ir simtai milijonu. kazkaip net nelogiskai.
matyt, jie ten besistumdydami padeda vienas kitam keliauti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 09, 21:27)
as tai sugalvojau geriau, taciau nezinau kiek tas imanoma praktiskai: pagal mane, jeigu jau sugalvotas tas 'svirkstas', kuris iki kiausintakiu spermijas gabena, tai kodel negali sugalvoti tokio, kuris iki kiausialastes dagabentu? vat sito as nesuprantu, juk nano-technologijos jau senokai madoje.
Maidenana puiki tavo mintis tai vercia susimastyti
QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 17:19)
Maidenana
Todel kad pas tave liktais ciklas normalus, todel tau ir nera tolko tiesiog stimuliuotis. O yra poru, kur visa problema - tai nevykstanti O, arba blogai augantis folis. Tokiai porai padaryk stimuliacija ir jie puikia pastos naturaliai. Nu gerai, tegu ne 1 cikle, bet pinigeliai pinigai, bet psihologinis faktorius. Taip sansai pastoti 15 proc, o su IUI 20. Nu ir kam moketi daugiau?
Visi zmones skirtingi, visos situacijos irgi
Todel kad pas tave liktais ciklas normalus, todel tau ir nera tolko tiesiog stimuliuotis. O yra poru, kur visa problema - tai nevykstanti O, arba blogai augantis folis. Tokiai porai padaryk stimuliacija ir jie puikia pastos naturaliai. Nu gerai, tegu ne 1 cikle, bet pinigeliai pinigai, bet psihologinis faktorius. Taip sansai pastoti 15 proc, o su IUI 20. Nu ir kam moketi daugiau?
Visi zmones skirtingi, visos situacijos irgi
Mums lygiai taip ir yra-nevyksta O, folikulas užauga mažutis, gleivinė l.plona, todėl ginė stimuliuoja mane, o jei nepavyks ir šįkart (antrą), darysim IUI Sėkmės visoms.
QUOTE(zuzla @ 2011 11 09, 20:03)
Dalis zuva gimdos gleivineje bekeliaujant, kitos dalies reikia, kad "nugrauztu" ganetinai stora kiausialastes apvalkala (sie irgi zuva)
nuraminai Maidenana mane savo postu. Aš galvojau, kad nieko neturi skaudėti ir šiaip viską nurašau šlapimo takams. Dabar jie lyg ir tvarkoj, bet ... kiek dažniau nei paparastom dienom šlapinuosi, mažą diegliuką strėnose turiu ir dešinį šoną šiek tiek pamaudžia, pilvą tempia šiek tiek. Kai rašau žinutę, jau prasideda 9 DPI O vyko kairėje kiaušidėje, o pamaudena dešinę- operuotąją. Dėl visa ko geriu Urinal, kad sustabdyčiau uždegimą, jei jis vis gi kabinasi. O šiaip žiauriai jautri pasidariau, nervinga. Jaučiu duphastonas mane taip veikia.
Maidenana
Tu - nea, ne turi, bet pas jus dar ir vyro faktorius stiprus. O pastojimas priklauso ir nuo vyro turto, ir ne tik kiek ten tu mln., o ir kokybe. Todel jusu atveju tikslinga daryti IUI stimuliuojant, o kai visa problema folis ir O, tada su stimuliacija puikiai galima apseiti.
Jautruolė normalus planas Linkiu, kad pirmame punkte ir pasibaigtu
As su ciklu problemu neturiu ir visada turiu 1 foli, taciau vistiek mane stimulioja. pagal ideja - neturetu
Tu - nea, ne turi, bet pas jus dar ir vyro faktorius stiprus. O pastojimas priklauso ir nuo vyro turto, ir ne tik kiek ten tu mln., o ir kokybe. Todel jusu atveju tikslinga daryti IUI stimuliuojant, o kai visa problema folis ir O, tada su stimuliacija puikiai galima apseiti.
Jautruolė normalus planas Linkiu, kad pirmame punkte ir pasibaigtu
QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 09, 22:27)
Mums lygiai taip ir yra-nevyksta O, folikulas užauga mažutis, gleivinė l.plona, todėl ginė stimuliuoja mane, o jei nepavyks ir šįkart (antrą), darysim IUI Sėkmės visoms.
o kaip pas jus vyro turtas?
mes pirmai lyginai taip pat pradejom, tik tada as turejau mioma, o dbr jos nera bet atsirado endo.. tai lygiai taip pat vel 3 naturaliai ciklai, poto jei reikes 3 stimuliaciniai ir poto jau IUI...
QUOTE(zuzla @ 2011 11 09, 21:03)
tada ju judrumas praktiskai nebutu svarbus. na,. ne tiek svarbus.QUOTE(spinsa @ 2011 11 09, 21:26)
Maidenana puiki tavo mintis tai vercia susimastyti
as sakiau S jau. nezinau, ji i mane paziurejo kaip i... pyyyp.QUOTE(LumiLumi @ 2011 11 10, 01:13)
Dalis zuva gimdos gleivineje bekeliaujant, kitos dalies reikia, kad "nugrauztu" ganetinai stora kiausialastes apvalkala (sie irgi zuva)
na, o su amno ideja, jie tikrai gimdoje nezutu ir galetu ilgai ir nuobodziai grauzti apvalkala QUOTE(Glamour @ 2011 11 10, 01:47)
nuraminai Maidenana mane savo postu. Aš galvojau, kad nieko neturi skaudėti ir šiaip viską nurašau šlapimo takams. Dabar jie lyg ir tvarkoj, bet ... kiek dažniau nei paparastom dienom šlapinuosi, mažą diegliuką strėnose turiu ir dešinį šoną šiek tiek pamaudžia, pilvą tempia šiek tiek. Kai rašau žinutę, jau prasideda 9 DPI O vyko kairėje kiaušidėje, o pamaudena dešinę- operuotąją. Dėl visa ko geriu Urinal, kad sustabdyčiau uždegimą, jei jis vis gi kabinasi. O šiaip žiauriai jautri pasidariau, nervinga. Jaučiu duphastonas mane taip veikia.
Uooooj, mieloji, ar Urinal galima nescioms? Skaitei instrukcija? man siandien 8dpi, tai pasakysiu, kad maudzia pilva, bet maziau nei praeitus IUI, sonu neskauda, jautrumas nenupasakojamas - vakar visa diena zliumbiau pasitaikius bet kokia patogiai progai - bet tai tikrai duphastonas. Tas rupuze mane is proto varo.
QUOTE(Warwara @ 2011 11 10, 09:53)
Maidenana
Wariushka, pas mus vien tik vyro faktorius. vien tik, daugiau nieko. na, nebent uz mano faktoriu skaityti mano amziu.Tu - nea, ne turi, bet pas jus dar ir vyro faktorius stiprus. O pastojimas priklauso ir nuo vyro turto, ir ne tik kiek ten tu mln., o ir kokybe. Todel jusu atveju tikslinga daryti IUI stimuliuojant, o kai visa problema folis ir O, tada su stimuliacija puikiai galima apseiti.
labas rytas, merginos. nu kodel ta 10 dpi taip toliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 11:35)
labas rytas, merginos. nu kodel ta 10 dpi taip toliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
labas rytas
nu ne taip jau ir toli ka darysi ar kraujuka nuleisi ar NT gadinsi?tai geras zenklas, kad pilva maudzia tikekimes ir laikom kumsciukus.
Mergaites rytoj 2011.11.11 galima sugalvoti nora