QUOTE(Warwara @ 2011 11 09, 18:19)
Maidenana
Todel kad pas tave liktais ciklas normalus, todel tau ir nera tolko tiesiog stimuliuotis. O yra poru, kur visa problema - tai nevykstanti O, arba blogai augantis folis. Tokiai porai padaryk stimuliacija ir jie puikia pastos naturaliai. Nu gerai, tegu ne 1 cikle, bet pinigeliai pinigai, bet psihologinis faktorius. Taip sansai pastoti 15 proc, o su IUI 20. Nu ir kam moketi daugiau?
Visi zmones skirtingi, visos situacijos irgi
Tai kas be ko, tik as orientuota i rezultata ir tarkim man reikia 'apsaugos' is visu pusiu - kad ir foliai butu (geriau du), kad butu garantuota O, kad garantuotai butu geros koncentracijos spermos. As su ciklu problemu neturiu ir visada turiu 1 foli, taciau vistiek mane stimulioja. pagal ideja - neturetu, o turetu tik sperma suleisti (nors ir to nereiketu, nes sperma 'pasigerino" iki normos ribu). taciau stimuliacija man uzgarantuoja O. Tai as ir ziuriu is sios puses, kad butu visapuse apsauga, mano manymu tai sutaupo ir pinigu ir laiko. o pinigu tame, kad gal uztektu 1-2 stimuliaciju su IUI, nei nezinia kiek ir galu gale vistiek prireiktu IUI. jeigu as tureciau pakankamai pinigu, as net su IUI nezaisciau, eiciau iskarto prie IVF.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.