Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž, tęsinys

Sveikos mamytes,

ir aš jungiuosi pas jus. Jau metai laiko kaip vyras įkalbinėja mane važiuot gyvent į DE. o aš vis dar spiriojuos ax.gif kadangi turiu 7 ir beveik 4 metų vaikučius. Pasakiau kad kol neturėsiu pakankamai infi apie mokyklas ir darželius tol nepajudėsiu iš LT blush2.gif 10metų mokykloje mokiausi vokiečių kalba, tik jau 9 metai kaip ją jau baigiau tai esu ją primiršusi ax.gif Bet vistiek bijau rizikos.

Vyras dirba tolimųjų reisu vairuotoju, tai giminaitis sakė greit gautu darbo. net su keliais darbdaviais jau kalbėjo. vyras kalba tik angliškai.

mane labai domina info apie darželius, nes apie mokyklas daugmaž aišku. Mano mergytė labai veikli ir jei reikia vaikų. per kiek laiko būtų tikėtina kad priims į darželį?
Atsakyti
Na, cia ir yra viena is tu daugeliu priezasciu kodel as iki siol vis stabdau. biggrin.gif jai mes vazuojam, tai jau visam laikui, butas bus parduotas ir grizti jau nebus kur. Vokietijoje gyvena mano vyro tevai ir jie yra jau labai senyvo amziaus. Pagrindine priezastis tai kad juos jau reik priziureti. Vazuoti i LT jie nenori ir cia ner salygu jiems gyventi, vyras nori vazuoti pas juos (seseru, broliu jis neturi, vienas vaikas). Kartu gyventi as kotegoriskai atsisakau, o beto tai ir neimanoma, nes mes turim 2 sunus, tai musu jau 4 o dar jai 2 senukai, tai bardakas jau o ne namai. biggrin.gif Aisku kazkuri laika gal ir teks nuomotis, bet tik iki tol kol nenupirksim savo buto.
Atsakyti
linmauric,apie darželius buvo rašyta temos pradžioje mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu is STUTGARTO?
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2012 01 16, 14:59)
Gal yra mamyciu is STUTGARTO?

yra,tik kitoje temoje,čia http://www.supermama...;#entry52574068
užklauskit ir pasisakys kuri mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra gyvenančių Offenbach'e? Turėsim 1,5 laisvos dienos, norim ir apsipirkti ir ką nors įdomaus pamatyti smile.gif Ką pasiūlytumėt? Kur skaniai pavalgyt?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 01 17, 19:33)
Gal yra gyvenančių Offenbach'e? Turėsim 1,5 laisvos dienos, norim ir apsipirkti ir ką nors įdomaus pamatyti smile.gif Ką pasiūlytumėt? Kur skaniai pavalgyt?

offenbache nieko gero, viskas pagrinte Frankfurt zeil 4u.gif S-ban S1, S2, S8, S9 vazineja keli sustojimai atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 17 sausio 2012 - 22:34
QUOTE(KolJe @ 2012 01 17, 23:34)
offenbache nieko gero, viskas pagrinte Frankfurt zeil 4u.gif S-ban S1, S2, S8, S9 vazineja keli sustojimai atgal mirksiukas.gif

Mes su mašina būsim smile.gif O ką Frankfurte rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2012 01 18, 14:00)
Mes su mašina būsim smile.gif O ką Frankfurte rekomenduotumėt?

na apsipirkimui visos parduotuves salia, tokia tipo kaip Laisves aleja wink.gif Galerija, karstad ir t.t. batu parduotuves ir t.t. ka aplankyt, siuliciau i helaba pastata uzeit, pakilt i 49 auksta ir is jo matosi visas vaizdas wub.gif thumbup.gif muzieju nzn nebuvom dar, Domo baznycia pasakisko grozio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 01 18, 18:21)
na apsipirkimui visos parduotuves salia, tokia tipo kaip Laisves aleja wink.gif Galerija, karstad ir t.t. batu parduotuves ir t.t. ka aplankyt, siuliciau i helaba pastata uzeit, pakilt i 49 auksta ir is jo matosi visas vaizdas wub.gif  thumbup.gif muzieju nzn nebuvom dar, Domo baznycia pasakisko grozio 4u.gif

Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kiek ziuriu nuoma butu, jus man galit paaiskinti: 2 kambariu butas - tai 2 miegamieji ir svetaine, ar 1 mieg ir svetaine ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iele @ 2012 01 20, 15:26)
Sveikos  smile.gif

kiek ziuriu nuoma butu, jus man galit paaiskinti: 2 kambariu butas - tai 2 miegamieji ir svetaine, ar 1 mieg ir svetaine ?
Aciu  4u.gif

tai cia butu 3 kambariai

cia 2 kambariu
Atsakyti