Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž, tęsinys

QUOTE(mamukas... @ 2012 01 09, 14:17)
Ir dar gl kurio is juu vriskis dirb siuntu tarnyboj?Na kur su mikrais vezioja siuntinius??

Aš irgi pažystu kur DHL siuntinius išvežioja 4u.gif
Atsakyti
Na idomu atsiliepimai apie si darba,vyras nori kisti darba,gyvenama viet keiciasi kardinaliai (500km) tad ir gyvenimas keiciasi 100% ,darzelis,bustas ,ligonine ,artimieji ir t.t . Klausimas ar apsimoka viska cia msti ir vaziuoti dirbti i t miesta,siuntos,atlyginimas didesnis 200eu. negu gauna dabar,taciau dabar dirba fabrike,grafikas ziaurus,tai jam yra didelis minusas,,Man idomi informacija,na ar viskas sazningaiar nera labai jau sudetinga,ir siaip as tokia ,namu myletoja,pripratusi vienoje vietoje tunoti,bijau tu pokyciu,o va jai nebus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2012 01 09, 17:10)
Na idomu atsiliepimai apie si darba,vyras nori kisti darba,gyvenama viet keiciasi kardinaliai (500km) tad ir gyvenimas keiciasi 100% ,darzelis,bustas ,ligonine ,artimieji ir t.t . Klausimas ar apsimoka viska cia msti ir vaziuoti dirbti i t miesta,siuntos,atlyginimas didesnis 200eu. negu gauna dabar,taciau dabar dirba fabrike,grafikas ziaurus,tai jam yra didelis minusas,,Man idomi informacija,na ar viskas sazningaiar nera labai jau sudetinga,ir siaip as tokia ,namu myletoja,pripratusi vienoje vietoje tunoti,bijau tu pokyciu,o va jai nebus geriau g.gif

tai idomu i kuria nori eit? tai tada butu galima daugiau ka pasakyt..
Atsakyti
dabar vyras miega is naktines,tai negaliu tiksliai pasakyti g.gif ..zinau tik tiek kad tarptautine,tik lt nera g.gif
Atsakyti
mano vyras ir kaip tik dabar gavo pasiulyma dirbt su siuntom, bet nekokie atsiliepimai girdejome..
Atsakyti
QUOTE(ginttux @ 2012 01 09, 21:52)
mano vyras ir kaip tik dabar gavo pasiulyma dirbt su siuntom, bet nekokie atsiliepimai girdejome..

kuria prasme ne kokie?
Atsakyti
Tikrai labai idomu kokie negeri atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2012 01 10, 12:39)
Tikrai labai idomu kokie negeri atsiliepimai g.gif

tai jūs firmą iš pradžių parašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
firma vadinasi GLS g.gif
Atsakyti
o sakykite, jei vyras dirba, jo zmona ir vaikai apdrausti ? tai yra jei as nedirbu ? 4u.gif
ir kokie atsiliepimai butu apie techniker krankenkasse ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 01 10, 19:15)
o sakykite, jei vyras dirba, jo zmona ir vaikai apdrausti ? tai yra jei as nedirbu ?  4u.gif
ir kokie atsiliepimai butu apie techniker krankenkasse ? aciu  4u.gif

jei vyras gesetzliche Krankenkasse,tai vaikai ir jūs būsit apdrausti kartu 4u.gif

aš esu TK,viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2012 01 10, 20:19)
jei vyras gesetzliche Krankenkasse,tai vaikai ir jūs būsit apdrausti kartu  4u.gif

aš esu TK,viskas gerai  4u.gif

aciu uz geras zinias 4u.gif bet kaip suprast, gali buti ir ne gesetzliche ?
Atsakyti