Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

Sveikos, gal žinote kokios kainos pas Dainių (dabar pradėjo dirbti Herkaus galerijoje)? ax.gif Mano kirpėja nestuke.gif , o ir šiaip kažko naujo noriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas dazetes sombre Klaipedoje? Noriu, kad padarytu patyres meistras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 10 vasario 2015 - 18:36
Gal kuri atsilieps apie stiliaus kodas Turgaus aiksteje,kiek zinau ten vadovauja Olesia Zuravliova.Kazin kokios kainos kirpimo pas jas.Ir kokie atsiliepimai.Aciu
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2015 01 12, 12:34)
Sveikos merginos 4u.gif
Reikia jusu nuomones ir patarimu smile.gif koki rekomenduotumet gera plauku stilista ir kirpeja Klaipedoje?? esu is kito miesto,kuriame gero kirpejo kaip ir neatradau... Prasau padekite,pasiryzusi viskam,kaina nesvarbu ax.gif  smile.gif ACIU, kurios atsiliepsite

Rekomenduoju Sarune arba Sandra, super dirba, ypac su trumpais plaukais: https://www.facebook...521448281247533
Atsakyti
QUOTE(Agapiti @ 2015 04 07, 20:10)
Rekomenduoju Sarune arba Sandra, super dirba, ypac su trumpais plaukais: https://www.facebook...521448281247533

Sarune tikrai labai gera meistre thumbup.gif Lankiausi pas ja kai ji dar dirbo Ramunes linijoje. Nuiminejo man tamsia spalva ir sviesino. Plaukai liko nepazeisti. Ir siaip malonus zmogus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kur kerpasi jūsų vyrai? Gal galit rekomenduoti gerą kirpėją, turintį(čią) šiek tiek fantazijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivulis @ 2014 08 20, 13:53)
Mergaites help.. sudejo man chemini.. ir aisku sudejo ne taip kaip norejau ir ko prasiau.. siai dienai atrodau kaip didelis pasisiauses gauru kamuolys... patarkit kokia kirpeja, kuri galetu istaisyt sita reikala, gal kuri buvot susidurusi su panasiai problema?

Tegul taiso pati kirpeja,ji žino kokį chemikala dėjo,abejoju kad norės apsiimti taisyti cheminį.
Atsakyti
Labas, Merginos !

Gal galėtumėte rekomenduoti kirpėją, kuri/s gerai dažo Ombre, Sombre ar Balayage stiliumi? blush2.gif Permečiau akimis visą temą, bet ats. neradau schmoll.gif
Dėkoju už pagalbą ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2015 01 18, 17:34)
O jis kokio tipo kirpejas? Ar nera megejas labai iskarpyti ir isploninti plaukus? Pvz., ka jums dare su jusu plaukais? Kokio jie ilgio?
Papildyta:

Ir dar klausimelis, paskambinus i Aidos studija, sakyti, jog noriu kirptis pas Olega? ax.gif

Olegas jau seniai nebedirba "Aidos studijoje", jis dirba "Proffi".smile.gif
Atsakyti
Sveiki!
Kokie atsiliepimai apie grožio saloną "Beauty Chemistry"?
Kokios maždaug plaukų kirpimo ir dažymo kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agapiti @ 2015 04 08, 00:10)

Pritariu dėl trumpų šukuosenų kirpimo, bet tik ne ploniems plaukams. Kirpausi pas Šarūnę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielutė: 10 birželio 2015 - 16:44
Sveikos, gal kuri zinot, kur isejo Diana is E.GO? Labai patiko pas ja, o va paskambinu i salona ir sako, kad seniai nebedirba. Buvau kovo men, nesake, kas iseis.
Atsakyti