Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 06 14, 19:25)
Garbanės, pas ką lankotės Klaipėdoje? Niekaip nerandu kirpėjos, kur normaliai sutvarkytų (nukirptų) garbanotus plaukus..

Drauge garbiniuota, pirmakart ja pamaciau graziai atrodanciais plaukais po kirpimo pas Ramune "Ramunes linijoj". Nueme ta beprotiska putimasi is galu, pamazino mase.
Atsakyti
HELP! Gal galite padeti! Kas Klaipedoje dirba su Wella? Illumina spalvytemis? Visada lankiausi pas Audriu, bet jis iseina i Proffi, ten man per brangu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.kas @ 2014 11 14, 10:35)
HELP! Gal galite padeti! Kas Klaipedoje dirba su Wella? Illumina spalvytemis? Visada lankiausi pas Audriu, bet jis iseina i Proffi, ten man per brangu...  blush2.gif

atvaziuokite i Kretinga, buvusiam Telekome 3 aukste dirba kirpeja su wella, vardo nepamenu
Kita Promenadoj arba Laimos kirpyklos Ingute irgi su wella darbuojas, kainos labai draugiskos smile.gif
Jei pas Audriu lanketes, tai ir formule tikriausiai turite wink.gif
Labai gaila, kad jis pas Proffi issikrauste, nes ir as maniau suradus savo kirpeja ...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Reikia jusu nuomones ir patarimu smile.gif koki rekomenduotumet gera plauku stilista ir kirpeja Klaipedoje?? esu is kito miesto,kuriame gero kirpejo kaip ir neatradau... Prasau padekite,pasiryzusi viskam,kaina nesvarbu ax.gif smile.gif ACIU, kurios atsiliepsite
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2015 01 12, 11:34)
Sveikos merginos 4u.gif
Reikia jusu nuomones ir patarimu smile.gif koki rekomenduotumet gera plauku stilista ir kirpeja Klaipedoje?? esu is kito miesto,kuriame gero kirpejo kaip ir neatradau... Prasau padekite,pasiryzusi viskam,kaina nesvarbu ax.gif  smile.gif ACIU, kurios atsiliepsite

Man patiko Olegas "Aidos studijoje".
Atsakyti
o as dziaugiuosi atradusi puikia kirpeja-stiliste, nuo vasaros pasikeiciau kardinaliai, is ilgu juodu tapau po truputi blonde smile.gif kare kirpimu. visom rekomenduoju tikrai nenusivilsit, labai zmogiska, visada pataria kokiomis priemonemis priziureti plaukucius nebrukdama nieko pirkti. plauku juoda spalva nueme nesugadindama plaukuciu, kare kerpa idealiai. plauku stiliste Inga Chort, dirba zardej, turi fb savo puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 12, 12:55)
Man patiko Olegas "Aidos studijoje".

Aciu, kad atsiliepete 4u.gif o sakykite, gal zinote jo pavarde ar kur anksciau yra dirbes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2015 01 18, 13:12)
Aciu, kad atsiliepete 4u.gif o sakykite, gal zinote jo pavarde ar kur anksciau yra dirbes? smile.gif

Zinokit, neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 18, 15:40)
Zinokit, neisivaizduoju.

O jis kokio tipo kirpejas? Ar nera megejas labai iskarpyti ir isploninti plaukus? Pvz., ka jums dare su jusu plaukais? Kokio jie ilgio?
Papildyta:
QUOTE(color77 @ 2015 01 18, 17:33)
O jis kokio tipo kirpejas? Ar nera megejas labai iskarpyti ir isploninti plaukus? Pvz., ka jums dare su jusu plaukais? Kokio jie ilgio?

Ir dar klausimelis, paskambinus i Aidos studija, sakyti, jog noriu kirptis pas Olega? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2015 01 18, 16:33)

Mano plaukai buvo ilgio iki puses nugaros. Norejau, kad iskarpytu laiptais ir paplonintu galus. Taip ir padare. Ne per daug, optimaliai. As nesu didele terminologe. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.kas @ 2014 11 14, 11:35)
HELP! Gal galite padeti! Kas Klaipedoje dirba su Wella? Illumina spalvytemis? Visada lankiausi pas Audriu, bet jis iseina i Proffi, ten man per brangu...  blush2.gif

....tai gal itiktu Jurga? mirksiukas.gif ....ji ten pat dirba .As pas ja kerpuosi ir sukuojuos ,esu patenkinta.
Atsakyti
Merginos,drasiai ir nuosirdziai rekomenduoju savo kirpeja Jurga ( pavardes nezinau) ,dirba Sukileliu g 16 ,Klaipeda.
Dirba jau daug metu su Wella. Vis kirpausi ir daziausi pas ja,po to isigeidziau kaziko naujo.....juodai nusivyliau. Apsukau rata per kelis meistrus,o as garbane,tad kirpimuko geresnio nei viena nepasiule.Vis tokia pat isvaizda vaiksciojau.Keitesi tik spalva.
Grizau pas Jurga. bigsmile.gif Na,mano plaukai iki kaklo,bet ji visad randa pasiulyt kazko naujo.....kaskart susukuoja kitaip ir mane tai zavi.

.....jei susigundytumet +37061208569
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shanet: 02 vasario 2015 - 15:12