QUOTE(makeup @ 2011 11 09, 04:18)
Domina
[b]Grozio safranas
Kokios kainos, eiles, ispudziai ?
QUOTE(makeup @ 2011 11 09, 18:31)
O kaip Mindaugas is safrano, ar neper daug drastiskai kerpa? Kaip jums safranas aplamai?
Sveikos merginos

Grozio Safrane pas Mindauga kerpuosi jau daugiau nei metai. Bet dabar ieskau kito kirpejo. Siaip Mindaugas visai nieko, dirba greitai, profesionaliai, bet mano ir taip trumpus plaukus per daug nutrumpina, nors ir nusprendem kad auginsiu. Ta prasme ateinu jau atauginusi kazkiek plaukucius, reikia tik padailinti, o jis ir vel viska nurezia

Na ir musu vizijos nelabai sutampa. Bet cia tik mano patyrimas, su kitais plaukuciais gal kitaip butu. Pati aplinka labai faina.
Papildyta:
QUOTE(Milke @ 2011 12 02, 21:51)
Buvau pas isgirtaja Karina is Surask save, nepatiko visai, sumokejau 140 lt ir isejau vos ne bliaudama. Mano plaukai raitosi bevek niekas nesusitvarko, buvau radus kazkada seniai tokia Dainora, bet ji isvyko i uzsieni. Labiausiai nepatinka kai kerpa drebanciom rankom ir klausineja be perstojo .Parasysiu kaip rytoj sekesi.
Pas Karina buvau ir as papuolusi, prisiskaiciusi geru atsiliepimu

Ejau pas ja lygiai du kartus. Pirma karta apkirpo gal ir neblogai, bet visiskai ne taip kaip norejau, nors atrode suprato mane. Nutariau duoti antra sansa, bet ziauriai nusivyliau. Nukirpo kaip bobute

Susidare ispudis kad ji bele kerpa, o kas gausis ir pati nezino

NEREKOMENDUOJU
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2011 12 05, 20:36)
Kazkada bandziau uzsirasyt pas Roma per administratore, Studlendo Princesej Audronej. Taigi, parode keliu cm storumo uzrasu knyga ir pasake kad cia 2 men i prieki uzsirasymai

vien zodziu, tiesiai sviesiai pasake kad nepatekt pas ji nebent retkarciais pasiskambint ir paklaust gal kas netycia atsisake ir tada nusviestu man laime ten apsilankyt. tai va, daugiau nesistengsiu pas ji papult, tikiuosi rasiu neprastesni spec'a
Pas Roma tokiu eiliu nebera, man rado vietos uz dvieju savaiciu berods. Gal butu ir anksciau buve vetos, bet pati prasiau veliau.

Be to administratore neraso, tik jis pats sau klientus uzsiraso.