Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 07, 10:17)
NinaAtina, apiekoliažą: prie tokios mažos mergytės man per daug ryškių atributų, tamsokas fonas ir nelabai pagaunu ryšį tarp  leliuko, riešutų, plunksnų...

Oho kaip smagu vartyti tema, kaip tiek daug foto smile.gif

Aciu uz komentara 4u.gif Del tamsoko fono sutinku ir siaip tamsokos foto gavosi. O to rysio kaip ir ner biggrin.gif tiesiog va siaip sumasciau ir viskas biggrin.gif Bet kita karta reikes daugiau apgalvoti smile.gif
Atsakyti
su šimtąja tema! smile.gif dailių nuotraukų įmetėt. tik aš šįkart be, neturiu nieko rodomo.
Atsakyti
Kike, jau pirmoji!!! blink.gif wub.gif Nooooriu ir as sito modeliuko. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 17:22)
Kike, jau pirmoji!!!  blink.gif  wub.gif Nooooriu ir as sito modeliuko.  biggrin.gif  wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas,
smagiai akis paganiau. šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aš be foto, tik įmesiu nuorodą filmuko apie vieną iš PS curves galimybių

filmuks
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 07, 15:34)
nu tiek visko gražaus įdėjote ,kad sėdėjau ir ieškojau ką čia man jubiliejaus proga įdėti...na naujų neturiu,tai tiesiog nematytas gal dedu  blush2.gif

man pirmoji patiko viskuo, tik modeliuką norisi patiesint, lyg gunktelėjusi atrodo 4u.gif
Atsakyti
koks nors žaidimas dabar vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 07, 18:16)

vyksta. vadinasi "Mokomes fotografuoti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 07, 19:16)

Aha. "Moteriskumas" ir 5 zodziu zaidimas: pedos, vanduo, garsas, tamsa, veidrodis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 07, 18:16)

Pirmoje žinutėje visada parašau jei vyksta, koks vyksta. smile.gif smile.gif
Galvoju, gal reiktų kitą kartą prie tų žaidimų dar ir jų aprašymą pridėti. g.gif Kad nereikėtų ilgai knaisiotis ir ieškoti esmės.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 07, 19:03)
Pirmoje žinutėje visada parašau jei vyksta, koks vyksta. smile.gif smile.gif
Galvoju, gal reiktų kitą kartą prie tų žaidimų dar ir jų aprašymą pridėti.  g.gif  Kad nereikėtų ilgai knaisiotis ir ieškoti esmės.

ooo, būtų visai fain. nes pėvėzė aš ne visada spėju viską perskaityt, tai ir žaidimų aprašymus kartais praleidžiu.
Atsakyti
Siandien darbe, bevazinedama, uzmaciau pakeleje labai graziai pasipuosusiu augaleliu. Sugrizau ir pabandziau ta trapu grozi isiamzinti.

Motinos prieglobsty...
user posted image

Purslai...
user posted image

Vandens laseliu skraiste...
user posted image
Papildyta:
Namo vaziuodama radau nuostabu ruka. Deja nemoku to grozio perteikt. blush2.gif Labai norejosi modelio tam ruke, tad paemiau pasidejau fotika ant kibiriuko ir pabandziau su modeliu nufotogrfauot ruka. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jeigu labai blogai, prasau, pasakykit, kad kur kitur zmoniu negasdinciau. biggrin.gif

P.S. fokusas ir neturejo but ant manes.

user posted image
Atsakyti