Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 07, 09:59)
Kristukas patiko paukštukas, ir spalvos nerealios  smile.gif  grait pasakok kaip darai, ir tik nemeluok, kad čia TIK curves wink.gif

Nezinau, kodel tau atrodo jog meluoju. smile.gif Dar karta sakau, jog stumdau tik curves, ir kai kuriom saturation per viena padala sumazinu. Bet labai retai.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 11 07, 14:01)
ačiū už paaiškinimus. neturiu mokytojo geno  biggrin.gif

kas dėl zoomo - tebūnie aš šviesių plaukų, bet puikiai suvokiu, kad ne tame esmė  biggrin.gif  biggrin.gif

na tai kaip ten su tuo f skaicium? kada ten priverta ir kada atverta diafragma? smile.gif
Atsakyti
Kiek gražių nuotraukų ohmy.gif Kiekvieną temą reiktų taip pradėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 11 07, 11:06)
na tai kaip ten su tuo f skaicium? kada ten priverta ir kada atverta diafragma? smile.gif

kuo mažesnis f, tuo labiau atverta diafragma bigsmile.gif tuo vadovaujantis galime teigti, jog didinant f diafragmos prasivėrimas mažėja ir objektą reikia labiau apšviesti, norint jį aiškiai nufotografuoti arba norint nufotografuoti ne vieną konkretų objektą (mano atveju norėdama pademonstruoti ne vieną rožinį Quality Street saldainiuką, o įamžinti pusę dėžės turinio didinau f iki 13 ir parodžiau, kokios gėrybės ten slepiasi bigsmile.gif )
atleiskite, pasitaisiau.
Papildyta:
Beje, roboberai , matau, kodėl klausei. Dėkoju, kad užkliuvo būtent tai. Tik žinau, kad šiaip ar taip pamiršiu tokį dalyką (dėl labiau atverto ir mažiau atverto, ypač skaičiais), nes universitete turėjau fizikos paskaitą apie štai tokias va diafragmas ir net jos gynimo metu susivėliau. Tiesiog man fizika galvon nelenda, ypač aiškinimams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 07 lapkričio 2011 - 13:13
O kiek grožių pridėjusios šimtąjai temai smile.gif
Man kažkoks nefotografavimo periodas buvo
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 13:03)
Nezinau, kodel tau atrodo jog meluoju.  smile.gif  Dar karta sakau, jog stumdau tik curves, ir kai kuriom saturation per viena padala sumazinu. Bet labai retai.

biggrin.gif nu vadinasi stebuklas tas curves, ale ne man šitas metodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 07, 13:34)
biggrin.gif  nu vadinasi stebuklas tas curves, ale ne man šitas metodas doh.gif

Kazkur skaiciau, kad Curves yra vienas galingiausiu PS instrumentu ax.gif Vakar meginau pazaisti su pora nuotrauku, tai tikrai, jei pastumdyt atskirai R, G ir B channels, tai su spalvom labai daug ka galima padaryti. Jei moki, zinoma... blush2.gif As dar nemoku, bet jau tikiu, kad kristukass "tik" Curves pastumde... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 07, 13:38)
Kazkur skaiciau, kad Curves yra vienas galingiausiu PS instrumentu  ax.gif  Vakar meginau pazaisti su pora nuotrauku, tai tikrai, jei pastumdyt atskirai R, G ir B channels, tai su spalvom labai daug ka galima padaryti. Jei moki, zinoma...  blush2.gif As dar nemoku, bet jau tikiu, kad kristukass "tik" Curves pastumde...  biggrin.gif

nu reiks pasidomėt kada plačiau smile.gif kai netingėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau kokia atsigavus tema, kiek foto bigsmile.gif suuuper bigsmile.gif pakomentuoju daugumą flickr, nes su forumo komentarais jau nespėju doh.gif

Yvette, ačiū už komentarą mano auto, va tas antras veidas man atrodė toks svarbus jame...na mano kita pusė, kuri slepiasi už ryškiojo veido...antras veidas yra su šiokia tokia šypsena, ten išvis kita foto dėta...Šiom dienom aš tokia raganėjanti...ir man tas raganėjimas dabar "pirmam plane"... tik vat antroje foto nenorėjau dėti "rėkiančios" šypsenos...

Ka, stebini gerąja prasme, gražių darbų mačiau, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
nu tiek visko gražaus įdėjote ,kad sėdėjau ir ieškojau ką čia man jubiliejaus proga įdėti...na naujų neturiu,tai tiesiog nematytas gal dedu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 07, 14:34)
nu tiek visko gražaus įdėjote ,kad sėdėjau ir ieškojau ką čia man jubiliejaus proga įdėti...na naujų neturiu,tai tiesiog nematytas gal dedu  blush2.gif 

paskutinė labai patiko, aš net neturiu kada įsiteprti , darbais užsikasu, na gal ateis šventė ir į mano kiemą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 07 lapkričio 2011 - 14:40
QUOTE(Ka @ 2011 11 07, 11:55)
Aš matau jos nuotraukas.  g.gif

nu grazhiausiai unsure.gif
QUOTE(rG @ 2011 11 07, 12:30)
Nu. Sakau, kad ji prie manęs kabinėjas visada, veikt neturi ką 

lotuliukas.gif hehehehe nu vsio. tyliu ;]

QUOTE(maija @ 2011 11 07, 10:42)
Labas rytas smile.gif Ir aš jungiuosi prie sveikinimų su 100-ąja temute  4u.gif  Kaip smagu tiek nuotraukų matyti smile.gif

man labai patiko. nors nieko ypatingo, informacijos ne daug, bet kazhkaip fainai ziurisi. as megstu tokias nuotraukas. apskritai atspindziai mane zavi ir melyni tonai.
Kristuk, ishmokyk mane kaaaa, tavo tos niurios, saltos spalvos mane vezha.
Atsakyti