Noisy -
Kikirike -> Kaip smagu
Ainoa -> Ačiū, vienbalsiai nuspręsta
mamagute -> Dėkinga, čia ji neplanavo priglusti, tai už tai ranka taip o iš tikrųjų, tai tik tvarkydama šiuos žodžius sugalvojau, man ausyse jie "girdėjosi"
Ainoa -> Ačiū, vienbalsiai nuspręsta
mamagute -> Dėkinga, čia ji neplanavo priglusti, tai už tai ranka taip o iš tikrųjų, tai tik tvarkydama šiuos žodžius sugalvojau, man ausyse jie "girdėjosi"
Labas
klausimukas, kaip daug nuotraukų vienu metu paversti iš RAW į JPG? Vyras fotkino nusistatęs RAW, bet ten jokio redagavimo nereikia. Dėkui, kas atsakysit.
Kad neateiti tuščiomis...
Daugiau čia
klausimukas, kaip daug nuotraukų vienu metu paversti iš RAW į JPG? Vyras fotkino nusistatęs RAW, bet ten jokio redagavimo nereikia. Dėkui, kas atsakysit.
Kad neateiti tuščiomis...
Daugiau čia
Nu va as pagaliau nuskanavau isryskintas juosteles.Viena foto is lucky juostos
Plati juosta kazkas negerai.Biski veliau Andriau atsiusiu pvz parodyt.O pushinta pas Alina.Ji maciau fb viena foto idejo parodyt.
Plati juosta kazkas negerai.Biski veliau Andriau atsiusiu pvz parodyt.O pushinta pas Alina.Ji maciau fb viena foto idejo parodyt.
Ieva - man nerealiiiiai patinkaaaa
Papildyta:
Nosiy - ar galėtum man parašyti raudonplaukės kontaktus? aš jai foto atsiųsiu jei jai aišku reikia
Papildyta:
Nosiy - ar galėtum man parašyti raudonplaukės kontaktus? aš jai foto atsiųsiu jei jai aišku reikia
Noisy, labai grazu
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 15, 00:29)
pirmiausia žvilgsnis krypsta į tą lūženą medį, o mergina labai prastai matyt, gal dėl jos pozos...
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 15, 00:31)
įdomiai
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 15, 03:59)
Labas
Grazi nuotrauka
Atsidarai File/Browse in bridge
Tada pasizymi visas nuotraukas, kurias nori perversti i jpg ir spaudi File/Open
Tada vel zymi visas atidarytas nuotraukas (select all) ir spaudi Save as... ir visas nuotraukas pervers i jpg.
Bent jau as taip darau gal galima ir kitaip...
QUOTE(paluri @ 2011 11 15, 09:25)
Grazi nuotrauka
Tada vel zymi visas atidarytas nuotraukas (select all) ir spaudi Save as... ir visas nuotraukas pervers i jpg.
[B]
[B]
Va šitos vietos nesupratau. Kur tas select all mygtukas?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 15, 10:51)
Va šitos vietos nesupratau. Kur tas select all mygtukas?
Ctrl A spaudi ir pasižymi visos foto