ach... 100 -oji tema... tai "baliavojam"
žvirblis tai tikrai nerealus
QUOTE(Yvette @ 2011 11 07, 01:02)
kieno buvo balto balanso nd su servetėle ir nėrimo siūlais? Atsiliepkit. Man labai patiko. Tvarkingi. Galima tokius į pirmą psl. įkelti kaip pavyzdį.
Aciu Mano servetele buvo. Bet man pasirode, kad rankinis geltonuoja... Ar mano laptopas taip rodo
Labai graziu nuotrauku pridejot! Negaliu atsigrozeti
Man dabar nefotografavimo sezonas visai nieko neturiu parodyti ....
Sveikos
pagaliau parsivarčiau namo bet tuščiom rankom, nieko neturiu parodyti man nefotografadieniai
nepajėgiau paskaityt, ką prirašėt, viena akim permečiau, visokių grožių prisižiūrėjau, įstrigo Say portretai vyro, labai patiko po to Kike su Akasha vyrą nude fotkino, šaunuolės , kad išdryso, bet ale man tai nepatiko aišku nežinau ką pati su nuogu vyru daryčiau neturiu žalio supratimo kaip fotografuot.. bet čia gal dar ir mano problema, nes pati labai nemėgstu tokio stiliaus nude, kai žmogus taip simetriškai išlankstomas ir pan.
Kristukas patiko paukštukas, ir spalvos nerealios grait pasakok kaip darai, ir tik nemeluok, kad čia TIK curves
pagaliau parsivarčiau namo bet tuščiom rankom, nieko neturiu parodyti man nefotografadieniai
nepajėgiau paskaityt, ką prirašėt, viena akim permečiau, visokių grožių prisižiūrėjau, įstrigo Say portretai vyro, labai patiko po to Kike su Akasha vyrą nude fotkino, šaunuolės , kad išdryso, bet ale man tai nepatiko aišku nežinau ką pati su nuogu vyru daryčiau neturiu žalio supratimo kaip fotografuot.. bet čia gal dar ir mano problema, nes pati labai nemėgstu tokio stiliaus nude, kai žmogus taip simetriškai išlankstomas ir pan.
Kristukas patiko paukštukas, ir spalvos nerealios grait pasakok kaip darai, ir tik nemeluok, kad čia TIK curves
labas rytas,
Ohoho, kiek foto, davai kiekvieną temą darom jubiliejinę Prasinešiu flickr'e, ten kažkaip komentuot lengviau, nes čia pažiūriu, o kai reikia visoms surašyti komplimentus, tai nematant nuotraukų sunku
Ai, juk tam čia susirinkom
rG, gražios vaiskios vasariškos spalvos, bet pievos nuotraukose man trūksta kažkokio vieno uch akcento. Su aguona yra akcentas, o galkvadratas būtų geriau:)
Yvette, patinka foto su nueinančiu berniuku nuotaika, na tokia, kokią jaučiu aš
Alabama, tavosios paskutinės merginos fs yra gražių foto, bet ne tas įkėlei temon, eisiu flickr pagirti
Ka, savitas kadras, bet tegu ir rudeninė, nueinanti, nunykstanti gamta, aš ją norėčiau matyti spalvotą
NinaAtina, apiekoliažą: prie tokios mažos mergytės man per daug ryškių atributų, tamsokas fonas ir nelabai pagaunu ryšį tarp leliuko, riešutų, plunksnų...
Jurzole, o tavoji rudens akvarelė man visai patiko. Paskutiniu metu man labai gražios rudens spalvos Net į krūvą sugrėbti lapai ir tie man nuostabūs, tik nemoko foto to perteikti gražiai
say, yra gražių vaikino kadrų, bet man ne tie prilipo, kur temon įdėjai, taigi eisiu flickr'an
fox., man asmeniškai labai dirbtinos spalvos, ta raudona taip rėkia, rėžia akį ir nemoloniai žiūrisi
Zirze, giriu foto už įdirbį paruošti Pelenę, bet pačioj foto man labai akį rėžia tas kotas, kiek suprantu šluotos, bet spalva man nelabai dera, manau geriau būtų koks tiesiog medinis ir jis toks tarsi "ant kadro" uždėtas atrodo, norėtųsi man matyti jo pabaigą ar bent pradžią
kristukass, nu tavo paskutinieji gamtos atvirukai Gražiai čia su tom spalvom. Ir žvirblis liuks.
Ievukis, heliosas? Gražiai šviesa man krenta, gražus bokeh.
Laukine25, iš pirmo žvilgsnio tarsi jovaliukas, bet gražiai pateiktas, spalvos patinka.
Ohoho, kiek foto, davai kiekvieną temą darom jubiliejinę Prasinešiu flickr'e, ten kažkaip komentuot lengviau, nes čia pažiūriu, o kai reikia visoms surašyti komplimentus, tai nematant nuotraukų sunku
Ai, juk tam čia susirinkom
rG, gražios vaiskios vasariškos spalvos, bet pievos nuotraukose man trūksta kažkokio vieno uch akcento. Su aguona yra akcentas, o galkvadratas būtų geriau:)
Yvette, patinka foto su nueinančiu berniuku nuotaika, na tokia, kokią jaučiu aš
Alabama, tavosios paskutinės merginos fs yra gražių foto, bet ne tas įkėlei temon, eisiu flickr pagirti
Ka, savitas kadras, bet tegu ir rudeninė, nueinanti, nunykstanti gamta, aš ją norėčiau matyti spalvotą
NinaAtina, apiekoliažą: prie tokios mažos mergytės man per daug ryškių atributų, tamsokas fonas ir nelabai pagaunu ryšį tarp leliuko, riešutų, plunksnų...
Jurzole, o tavoji rudens akvarelė man visai patiko. Paskutiniu metu man labai gražios rudens spalvos Net į krūvą sugrėbti lapai ir tie man nuostabūs, tik nemoko foto to perteikti gražiai
say, yra gražių vaikino kadrų, bet man ne tie prilipo, kur temon įdėjai, taigi eisiu flickr'an
fox., man asmeniškai labai dirbtinos spalvos, ta raudona taip rėkia, rėžia akį ir nemoloniai žiūrisi
Zirze, giriu foto už įdirbį paruošti Pelenę, bet pačioj foto man labai akį rėžia tas kotas, kiek suprantu šluotos, bet spalva man nelabai dera, manau geriau būtų koks tiesiog medinis ir jis toks tarsi "ant kadro" uždėtas atrodo, norėtųsi man matyti jo pabaigą ar bent pradžią
kristukass, nu tavo paskutinieji gamtos atvirukai Gražiai čia su tom spalvom. Ir žvirblis liuks.
Ievukis, heliosas? Gražiai šviesa man krenta, gražus bokeh.
Laukine25, iš pirmo žvilgsnio tarsi jovaliukas, bet gražiai pateiktas, spalvos patinka.
Labas rytas Ir aš jungiuosi prie sveikinimų su 100-ąja temute Kaip smagu tiek nuotraukų matyti
su 100-ja, nors nieko naujo ir nieko mandro, bet negalėjau ir aš be nuotraukos ateiti
100-ajai temai
Ačiū pasisakiusioms. Je t'aime, apačia neklonuota, čia nesėkmingas pledo išlyginimas/susvilinimas Bet matau, ką turi omeny. Teks, matyt, tikrai klonuoti.
Kristukass paskutinės gėlelės skaniai susižiūrėjo, gražus spalvynas.
Yvette, nuotrauka su berniuku nereali, ir man patinka čia kvadratas.
Džiaugsmas begalinis tiek nuotraukų vienoj temoj matyti
Kristukass paskutinės gėlelės skaniai susižiūrėjo, gražus spalvynas.
Yvette, nuotrauka su berniuku nereali, ir man patinka čia kvadratas.
Džiaugsmas begalinis tiek nuotraukų vienoj temoj matyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 06, 21:33)
Šimtosios temos proga.
kaip man patinka si foto. apskritai manau tau neblogai gaunasi augalai, kolkas man geriau uz portretus, nors paskutine foto labai patiko (kur shlapi plaukai), galvojau cia auto, nustebau, kad vyras zinona prie tos rozytes galima kabinetis, siek del erdves paskirstymo, bet man netrukdo, idomiai nufotografuota, is virshaus, susigroja tie trys ziedai tarpusavy, zodziu saunu.
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 06, 23:36)
kristukass -> WOW, kaip man patinka paskutiniai tavo darbai, tikrai kad perkandai tą spalvingumą, žaviuosi, norėčiau ir aš... Labai gražu, šaunuolė, patinka ir ta proga pastebėjau, kad pradėjai augalėlius fotografuoti, labai patinka.
as Kristukui parashiau flickr panashiai. manau neblogai jai gaunasi augalu fotografija, na viskas ziurisi, viskas gerai. bent jau man labiau tos foto patinka, negu su zmonem.
QUOTE(rG @ 2011 11 06, 15:09)
Su šimtąja tema
rg, bliamba, nepabodo deti/isimineti fotkes? nu erzina zinok baisiai, kai skaitai tema ir nera nuotrauku, tikrai, nedek visai, jei idedi pusvalandziui. wtf?
gal kokius jubiliejinius simtinius auto daromes?
QUOTE(Maggie @ 2011 11 07, 10:44)
gal kokius jubiliejinius simtinius auto daromes?
davai, tik tada reik pristabdyt su plepėjimo tempais, nes aš su savaisiais tai 103-iai teįdėčiau
QUOTE(Maggie @ 2011 11 07, 10:44)
kaip man patinka si foto. apskritai manau tau neblogai gaunasi augalai, kolkas man geriau uz portretus, nors paskutine foto labai patiko (kur shlapi plaukai), galvojau cia auto, nustebau, kad vyras zinona prie tos rozytes galima kabinetis, siek del erdves paskirstymo, bet man netrukdo, idomiai nufotografuota, is virshaus, susigroja tie trys ziedai tarpusavy, zodziu saunu.
Yra, yra kur man tobulėti portretų daryme. Pati jaučiu, kad galiu geriau. O dėl žolių ir augalų, kažkaip atrodo priešingai, kad nieko gražaus aš ten nepadarau.
Šita dalis turbūt ne apie mane. Nes mano nuotraukoje erškėtrožės, iš šono fotografuotos.