Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ach... 100 -oji tema... tai "baliavojam" biggrin.gif

user posted image

žvirblis tai tikrai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 07, 01:02)
kieno buvo balto balanso nd su servetėle ir nėrimo siūlais? Atsiliepkit. Man labai patiko. Tvarkingi. Galima tokius į pirmą psl. įkelti kaip pavyzdį.

Aciu smile.gif Mano servetele buvo. Bet man pasirode, kad rankinis geltonuoja... Ar mano laptopas taip rodo blush2.gif

Labai graziu nuotrauku pridejot! Negaliu atsigrozeti 4u.gif

Man dabar nefotografavimo sezonas verysad.gif visai nieko neturiu parodyti ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 07 lapkričio 2011 - 08:57
Sveikos 4u.gif

pagaliau parsivarčiau namo thumbup.gif bet tuščiom rankom, nieko neturiu parodyti tongue.gif man nefotografadieniai smile.gif

nepajėgiau paskaityt, ką prirašėt, viena akim permečiau, visokių grožių prisižiūrėjau, įstrigo Say portretai vyro, labai patiko smile.gif po to Kike su Akasha vyrą nude fotkino, šaunuolės , kad išdryso, bet ale man tai nepatiko blush2.gif aišku nežinau ką pati su nuogu vyru daryčiau biggrin.gif neturiu žalio supratimo kaip fotografuot.. bet čia gal dar ir mano problema, nes pati labai nemėgstu tokio stiliaus nude, kai žmogus taip simetriškai išlankstomas ir pan.
Kristukas patiko paukštukas, ir spalvos nerealios smile.gif grait pasakok kaip darai, ir tik nemeluok, kad čia TIK curves wink.gif
Atsakyti
labas rytas,
Ohoho, kiek foto, davai kiekvieną temą darom jubiliejinę biggrin.gif Prasinešiu flickr'e, ten kažkaip komentuot lengviau, nes čia pažiūriu, o kai reikia visoms surašyti komplimentus, tai nematant nuotraukų sunku doh.gif
Ai, juk tam čia susirinkom biggrin.gif

rG, gražios vaiskios vasariškos spalvos, bet pievos nuotraukose man trūksta kažkokio vieno uch akcento. Su aguona yra akcentas, o galkvadratas būtų geriau:)
Yvette, patinka foto su nueinančiu berniuku nuotaika, na tokia, kokią jaučiu aš rolleyes.gif
Alabama, tavosios paskutinės merginos fs yra gražių foto, bet ne tas įkėlei temon, eisiu flickr pagirti mirksiukas.gif
Ka, savitas kadras, bet tegu ir rudeninė, nueinanti, nunykstanti gamta, aš ją norėčiau matyti spalvotą smile.gif
NinaAtina, apiekoliažą: prie tokios mažos mergytės man per daug ryškių atributų, tamsokas fonas ir nelabai pagaunu ryšį tarp leliuko, riešutų, plunksnų...
Jurzole, o tavoji rudens akvarelė man visai patiko. Paskutiniu metu man labai gražios rudens spalvos blush2.gif Net į krūvą sugrėbti lapai ir tie man nuostabūs, tik nemoko foto to perteikti gražiai doh.gif
say, yra gražių vaikino kadrų, bet man ne tie prilipo, kur temon įdėjai, taigi eisiu flickr'an rolleyes.gif
fox., man asmeniškai labai dirbtinos spalvos, ta raudona taip rėkia, rėžia akį ir nemoloniai žiūrisi 4u.gif
Zirze, giriu foto už įdirbį paruošti Pelenę, bet pačioj foto man labai akį rėžia tas kotas, kiek suprantu šluotos, bet spalva man nelabai dera, manau geriau būtų koks tiesiog medinis ir jis toks tarsi "ant kadro" uždėtas atrodo, norėtųsi man matyti jo pabaigą ar bent pradžią rolleyes.gif
kristukass, nu tavo paskutinieji gamtos atvirukai wub.gif Gražiai čia su tom spalvom. Ir žvirblis liuks.
Ievukis, heliosas? Gražiai šviesa man krenta, gražus bokeh.
Laukine25, iš pirmo žvilgsnio tarsi jovaliukas, bet gražiai pateiktas, spalvos patinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 07 lapkričio 2011 - 09:50
Labas rytas smile.gif Ir aš jungiuosi prie sveikinimų su 100-ąja temute 4u.gif Kaip smagu tiek nuotraukų matyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
su 100-ja, nors nieko naujo ir nieko mandro, bet negalėjau ir aš be nuotraukos ateiti smile.gif
user posted image
Atsakyti
100-ajai temai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū pasisakiusioms. Je t'aime, apačia neklonuota, čia nesėkmingas pledo išlyginimas/susvilinimas doh.gif Bet matau, ką turi omeny. Teks, matyt, tikrai klonuoti.
Kristukass paskutinės gėlelės skaniai susižiūrėjo, gražus spalvynas.
Yvette, nuotrauka su berniuku nereali, ir man patinka čia kvadratas.

Džiaugsmas begalinis tiek nuotraukų vienoj temoj matyti bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 11 07, 10:13)
100-ajai temai smile.gif

kaip gražiai ir švelniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 06, 21:33)
Šimtosios temos proga.  smile.gif

kaip man patinka si foto. apskritai manau tau neblogai gaunasi augalai, kolkas man geriau uz portretus, nors paskutine foto labai patiko (kur shlapi plaukai), galvojau cia auto, nustebau, kad vyras blush2.gif zinona prie tos rozytes galima kabinetis, siek del erdves paskirstymo, bet man netrukdo, idomiai nufotografuota, is virshaus, susigroja tie trys ziedai tarpusavy, zodziu saunu.
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 06, 23:36)
kristukass -> WOW, kaip man patinka paskutiniai tavo darbai, tikrai kad perkandai tą spalvingumą, žaviuosi, norėčiau ir aš... Labai gražu, šaunuolė, patinka  thumbup.gif ir ta proga pastebėjau, kad pradėjai augalėlius fotografuoti, labai patinka.

as Kristukui parashiau flickr panashiai. manau neblogai jai gaunasi augalu fotografija, na viskas ziurisi, viskas gerai. bent jau man labiau tos foto patinka, negu su zmonem.
QUOTE(rG @ 2011 11 06, 15:09)
Su šimtąja tema  bigsmile.gif

rg, bliamba, nepabodo deti/isimineti fotkes? nu erzina zinok baisiai, kai skaitai tema ir nera nuotrauku, tikrai, nedek visai, jei idedi pusvalandziui. wtf?

gal kokius jubiliejinius simtinius auto daromes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 07, 10:44)
gal kokius jubiliejinius simtinius auto daromes? biggrin.gif

davai, tik tada reik pristabdyt su plepėjimo tempais, nes aš su savaisiais tai 103-iai teįdėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 07, 10:44)
kaip man patinka si foto. apskritai manau tau neblogai gaunasi augalai, kolkas man geriau uz portretus, nors paskutine foto labai patiko (kur shlapi plaukai), galvojau cia auto, nustebau, kad vyras  blush2.gif zinona prie tos rozytes galima kabinetis, siek del erdves paskirstymo, bet man netrukdo, idomiai nufotografuota, is virshaus, susigroja tie trys ziedai tarpusavy, zodziu saunu.

ax.gif Yra, yra kur man tobulėti portretų daryme. Pati jaučiu, kad galiu geriau. smile.gif O dėl žolių ir augalų, kažkaip atrodo priešingai, kad nieko gražaus aš ten nepadarau. biggrin.gif

Šita dalis turbūt ne apie mane. biggrin.gif Nes mano nuotraukoje erškėtrožės, iš šono fotografuotos.
Atsakyti