Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 14, 13:52)
Man kazko truksta toj nuotraukoj... Norisi, kad mergaite butu arciau, ryskesne, kad ji butu nuotraukos "vinis". Nes dabar taip nera, pasimeta ji kazkaip nuotraukoje, ypac veidukas. Gal ir klystu, gal kitos protingiau pakomentuos, bet man va butent toks ispudis ziurint...

drinks_cheers.gif Ir aš taip pat galvojau.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 14, 10:43)
kas per mada dalintis modeliais? ta prasme nieko blogo, bet ne pirma karta pastebiu, kad vis skirtingi fotografai fotkina tuos pacius modelius. cia siaip OT, joks priekaishtavimas, tiesiog pastebejimas.
del foto - atlikimas idomus, bet pateikimas per saldus, arba ishrengt jau reikejo, arba uzsegt. o cia ivaizdis seksovo nepilnamecio man nesiklijuoja smile.gif

na nei čia dalinamės nei ką,šiaip va prasitariau,kad visai norėčiau pafotkinti,o kadangi Say negalėjo - fotkinau aš cool.gif Taigi kiekvienas pateikia savo modelio variantą,foto tikrai skirtingos gaunasi,kad ir ta raudonplaukę kurią fotografavau,juk Noisy visai kitaip ją pateikė
dėl foto - na ne tai ne,yra nemažai ir visokių foto,ir lauke ir nelauke,dar nespėjau patvarkyti

QUOTE(robobebras @ 2011 11 14, 11:14)
o man kazkaip tas apsvietimas toks perspaustas ir nepavykes atrodo. Jauciu ir pati ne toki rezultata norejai pasiekti?

aišku,na ačiū už komentarą,na net nežinau,gal nevisai tai ko norėjau...

QUOTE(mamagute @ 2011 11 14, 13:54)
Kikirike, pritariu robobebrui, man irgi nepatiko toks "perspaustas" jaunuolio apšvietimas schmoll.gif 

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Laba,

buvau atitrūkus keliom dienom, neperskaičiau temos, bet gal vakare suspėsiu, tai ir pakomentuoti tikiuosi.

Pakeliui į namus prisiminiau paskutinę parodą, kur lankėmės. Savo foto, jb, spausdinu 24x30 formatu. Ir vis man to dydžio neužtenka. Bet vat buvom parodoj, ir sužavėjo. Didžiulis paspartas, rėmai. Ir tikrai labai maža foto juose. Jėgiškai atrodė. Reikės ateityje išbandyti.
Vat. Linkėjimai
Atsakyti
O nepasidomejai, ta foto ne kontaktinis printas is ploksteles? Paprastai taip su plokstelem daro. Neva didinimas gadina vaizda.

Tiesa, pyragas buvo labai gardus. Aciu. Ir taip siltas priemimas, paskanintas namuose keptu pyragu - pasijutau geriau, nei namuose smile.gif
Atsakyti
Ir dar. Man idomus ryskinimo rezultatai, nes tai buvo mano dar nebandytas ryskalas. Gal nepagailekit keliu kadru. Ypac to pusinimo rezultatas idomus.
Atsakyti
In red...
user posted image

Neturiu ka fotkint. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 11 14, 16:41)
O nepasidomejai, ta foto ne kontaktinis printas is ploksteles? Paprastai taip su plokstelem daro. Neva didinimas gadina vaizda.

nea, ne iš plokštelės ten.Bet įsiminė, nes nu rimtai nuostabiau atrodė, nei kitos dideliu formatu. Kažkodėl niekada nesumąsčiau mažučių įrėminti. Veltui. Nes taip jaukiai, mielai atrodo.
Atsakyti
Aš irgi čia nesilankiau dėl tų virusiukų,baisiai bijau, kad neužsikrėstų vienintėlis pc namuose ;D nes antivirusinė tai kaži kokia pas mane.
Kas nematė flickr
user posted image
Daugiau nuotraukyčių čia: http://www.flickr.co...otos/noisyhome/

kristukass -> Įdomiai padaryta, medienos faktūra keirėh vertikali, deinėj horizontali, tas užkabino. O kodėl pasaga šonu? Kažkaip neįprastai prikalta smile.gif

Paluri -> pritariu komentarams, nelabai turiu ką naujesnio pridurti.

Diancikas -> Patiko tavo lietaus lašau su tais žaliais lapais, šviesa graži, patinka, kad lašeliai tokie ištįsę, kaip strėlės smile.gif Man spalvotas variantas [ne visas žalias] labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 12, 21:53)
Is siandieninio pasivaiksciojimo...

Man labiausiai antra patiko, nors visos fainos smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 13, 02:54)
Man irgi mete visa diena tuos pranesimus, bet kai nuejau issiaiskinti, kodel puslapi blokuoja, tai jokios priezasties nebuvo nurodyta. Suprasi tuos blokavimus... O tai gal del to cia ir tylu taip siandien buvo?  g.gif

Man nei vakar, nei siandien diena neleido prisijunkt...
Atsakyti
tikrai, kad apmires SM, bet turbut jau baigesi nesklandumai, man per visas narsykles blokavo isskyrus explorer, bet nerizikavau rolleyes.gif

Noisy-B man tarpinis variantas geriausiai ziurisi

QUOTE(Egzo @ 2011 11 11, 15:30)
Patersiu eteri siandieniniu makro
Pasitaskiau vandeniu  ax.gif
user posted image

grazu biggrin.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 11 11, 20:10)
Dedu "buitiaką".

kokios grazios mergytes thumbup.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 11 14, 18:07)
In red...
Neturiu ka fotkint.  doh.gif

spalvos jega thumbup.gif tikrai jau perkandai curves biggrin.gif ir man labai fainai ziurisi ypac tas kabliukas

Jurzole man visos tavo nuotraukos patiko, spalvos grazios smile.gif
Atsakyti
Tu paklausyk, jie šneka...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 14, 20:28)
Tu paklausyk, jie šneka...

patinka smile.gif Tik merginos kairioji ranka nepatinka man tokioj padėty- ji sako kažką kitą, o ne "tu paklausyk, jie šneka..."

man leidžia prisijunkt rolleyes.gif
Atsakyti