Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 14, 07:19)
Kol kas aš tikra dėl Mac wink.gif  Va, kai visi ant Mac pareis, pradės kurti virusus ir mums smile.gif

tai kad yra tų Mac virusų, tik jų ne tiek pasiutusiai masiškai daug, kaip Win smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 11 14, 11:08)
tai kad yra tų Mac virusų, tik jų ne tiek pasiutusiai masiškai daug, kaip Win  smile.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 14, 10:19)
Kančia buvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 13, 23:46)
oo, nors vieną kart mažai prirašyta per savaitgalį  biggrin.gif  pas mane windows, bet antivirusinės nenaudoju jau nzn kiek metų , tai niekas jokių lentelių man ir nemėto  biggrin.gif

tochnai. as net nustebau, tikejausi puse naujos temos skaityt, o cia tyla.

aaaa. juk del tu virusu. as kolkas darbe, tai kazhkaip.... hehehe. namie gal kitaip i visa tai ziuresiu.

nu bet cia rimtas bajeris matyt, tuscia tema. geras biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kas i seminara buvo toki skanu pyraga atsivezus? PAsidalinkit receptu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 14, 09:19)
Man labai patinka tavo foto. Jau norėjau paslapčia, tyliai, privačiai klausti - kaip tu jas tokias "švarias" padarai? Kame čia ta paslaptis?

Aciu smile.gif Svarios nuotraukos - tai be triuksmu? Ar ka kita turejai omeny? Rodos, nieko ypatingo nedariau biggrin.gif Tik diafragma buvau atverusi iki maksimumo, norejosi pazaisti su ekstremaliai maza ryskumo zona.

Vakar svečiuose su vyru buvom priversti du didelius albumus foto iš Tailando peržiūrėti.  Čia tas variantas, kur žmonės visur "pasižymi", t.y. pozuoja prie kiekvieno įdomesnio objekto  doh.gif Kančia buvo  lotuliukas.gif

Uzuojauta lotuliukas.gif Kaip as nemegstu tokio tipo "kelioniu reportazu"... cool.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 11 14, 12:10)
nu bet cia rimtas bajeris matyt, tuscia tema. geras biggrin.gif

Nu bet jau galetu pamazu ir sugrizti kolektyvas... biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi as virusu nebijau biggrin.gif bandau pagyvinti tema - pirmomis nuotraukomis su 50-uku blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Kikirike, pritariu robobebrui, man irgi nepatiko toks "perspaustas" jaunuolio apšvietimas schmoll.gif

paluri, šiuo atveju gal reikėjo mažiau dešinės, o daugiau kairės palikti 4u.gif
Atsakyti
Kol kas aš tikra dėl Mac wink.gif  Va, kai visi ant Mac pareis, pradės kurti virusus ir mums smile.gif

Negali žinoti kam šičia tupintis virusas buvo sukurtas. Gal ir tam, ir tam ir dar anam. smile.gif Man nieko nenutiko, net apsilankius tuo metu kai nebuvo galima. Bet tikiu, kad kažkam ne taip pasisekė. O gal tik sutapimas. Who knows.. g.gif
Pagaliau ramu, švaru, vėl galima lankytis SM'e. bigsmile.gif Bent jau manęs tai niekas neįspėjinėja.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 14, 17:24)
paluri, šiuo atveju gal reikėjo mažiau dešinės, o daugiau kairės palikti 4u.gif

Sutinku, bet kairej visokie stulpai matesi... verysad.gif Blogai, kad mergaite ne i ta puse ziurejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 14, 12:48)
Kadangi as virusu nebijau  biggrin.gif  bandau pagyvinti tema - pirmomis nuotraukomis su 50-uku  blush2.gif

Man kazko truksta toj nuotraukoj... Norisi, kad mergaite butu arciau, ryskesne, kad ji butu nuotraukos "vinis". Nes dabar taip nera, pasimeta ji kazkaip nuotraukoje, ypac veidukas. Gal ir klystu, gal kitos protingiau pakomentuos, bet man va butent toks ispudis ziurint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 14 lapkričio 2011 - 13:53
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 14, 18:22)
Man kazko truksta toj nuotraukoj... Norisi, kad mergaite butu arciau, ryskesne, kad ji butu nuotraukos "vinis". Nes dabar taip nera, pasimeta ji kazkaip nuotraukoje, ypac veidukas. Gal ir klystu, gal kitos protingiau pakomentuos, bet man va butent toks ispudis ziurint...

Aciu! Norejau, kad mergaite tilptu visu ugiu, tai atsitraukiau toliau g.gif , bet ji tikrai turetu buti ryskesne smile.gif Kita kart gal iseis geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 11 14, 12:31)
Merginos, o kas i seminara buvo toki skanu pyraga atsivezus? PAsidalinkit receptu  biggrin.gif  4u.gif

pamačiau tokį sakinį, tai negalėjau neišlyst lotuliukas.gif ax.gif 4u.gif

Sveikos,

Ačiū labai už seminarą, man asmeniškai tikrai daug kas susidėliojo, paaiškėjo, super!!!!! aciuks.gif o dar tas 5 knygas iš efoto užsisakiau, kaip kažkuri įmetė, tai esu pilna fotografijos dabar biggrin.gif

o dėl pyrago - gal į AŽ parašysiu receptą, kažkaip ne ta tema čia 4u.gif
Atsakyti