Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 11 13, 23:42)
101 tema

Nenoriu šiandien ilgai SM'e būti dėl to kas čia darosi. Tad sukūriau temą anksčiau, kad neliktumėt be jos.  smile.gif

O as galvojau, ar prasyti, kad nauja objektyva man irasytum, ar ne smile.gif
Atsakyti
O kas darosi Sm'e?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 13, 19:17)
O kas darosi Sm'e?

Uzblokuotas forumas, virusus platina atseit. Jau ir administratoriai pranesima idejo, kad "nesklandumai tvarkomi". Turbut del to ir tylu cia taip, kad bijo zmones atsidaryti foruma. O tau neismeta jokio pranesimo narsykle, kai bandai cia ieiti? Man tai iskart rekia "attack page" blink.gif Bet kadangi pasitikiu savo antivirusine programa, tai ignoruoju tuos rekavimus kol kas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 13 lapkričio 2011 - 19:31
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 14, 00:01)
Uzblokuotas forumas, virusus platina atseit. Jau ir administratoriai pranesima idejo, kad "nesklandumai tvarkomi". Turbut del to ir tylu cia taip, kad bijo zmones atsidaryti foruma. O tau neismeta jokio pranesimo narsykle, kai bandai cia ieiti? Man tai iskart rekia "attack page"  blink.gif Bet kadangi pasitikiu savo antivirusine programa, tai ignoruoju tuos rekavimus kol kas...  ax.gif

Nieko sau... as stebejausi, kodel cia taip tylu. Man neismete jokio lango g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 13, 19:31)
Uzblokuotas forumas, virusus platina atseit.

Išmeta, bet aš nekreipiu dėmesio smile.gif Pas mane Mac, tai kaip suprantu jie virusų nebijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 11, 18:08)
Ačiū.
Gražu.  Ir objektas, ir lašeliai.

nugi ydomiai žiūrisi

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 11 11, 20:10)
Šitas ir gerai gavosi, ir ta papildoma erdvė patinka.

Dedu "buitiaką".

smagu pasižiūrėt, tik isivaizduoju kad abi krūvoj nufotkint yra ką veikti smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 12, 20:53)
Is siandieninio pasivaiksciojimo...

man patiko kad kitokios foto nei visad

andriuska Ačiū už super aiškiai visos info išdėstyma, man akys atsivėrė kalbant apie blykstes ir šviesa, ir šiaip buvo labai daug informacijos naudingos thumbup.gif
Ievuk ačiū tau už puiku priėmimą

Gintarija86 gėda o aš net nepakalbinau ir nesužinojau kuri buvai tu blush2.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 13, 17:47)
Man visos labai grazios  4u.gif  Kokiu objektyvu fotkinai?  smile.gif

As bandau susidraugauti su 50-uku. Siandien isbandziau su dukros drauge. Ikeliu pora nuotrauku, ne kritikai, bet noriu patarimo  smile.gif
Man atrodo kazkas ne taip, ar tai fokusas nusokes, ar jos per sviesios.... Gal as per daug diafragma atidarau?....

Aciu! smile.gif

man tai viskas ok, tikrai ne per šviesios

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 13, 19:38)
Išmeta, bet aš nekreipiu dėmesio smile.gif Pas mane Mac, tai kaip suprantu jie virusų nebijo  biggrin.gif

tu tuom tikra smile.gif?
Atsakyti
oo, nors vieną kart mažai prirašyta per savaitgalį biggrin.gif pas mane windows, bet antivirusinės nenaudoju jau nzn kiek metų , tai niekas jokių lentelių man ir nemėto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 13, 18:41)
Koks zvilgsnis...  smile.gif
Aciu  4u.gif Su 50-tuku fotografavau. Pamazu imu suprasti, ko zmones del fiksu is proto eina  ax.gif  smile.gif Kazkaip kitaip gaunasi negu su zoomu, nors net ir sunku man dar apibudinti, kaip "kitaip".

Man labai patinka tavo foto. Jau norėjau paslapčia, tyliai, privačiai klausti - kaip tu jas tokias "švarias" padarai? Kame čia ta paslaptis?

Vakar svečiuose su vyru buvom priversti du didelius albumus foto iš Tailando peržiūrėti. Čia tas variantas, kur žmonės visur "pasižymi", t.y. pozuoja prie kiekvieno įdomesnio objekto doh.gif Kančia buvo lotuliukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 13, 22:38)
tu tuom tikra smile.gif?

Kol kas aš tikra dėl Mac wink.gif Va, kai visi ant Mac pareis, pradės kurti virusus ir mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 13, 13:32)
vakar buvau įdėjusi foto,poto vėl išėmiau (kas nu tikrai man nebūdinga,matyt vakar pilnatis buvo  lotuliukas.gif ) ,tai šiandien jau pasirodau kokį vakar vaikinuką fotkinau  mirksiukas.gif

kas per mada dalintis modeliais? ta prasme nieko blogo, bet ne pirma karta pastebiu, kad vis skirtingi fotografai fotkina tuos pacius modelius. cia siaip OT, joks priekaishtavimas, tiesiog pastebejimas.
del foto - atlikimas idomus, bet pateikimas per saldus, arba ishrengt jau reikejo, arba uzsegt. o cia ivaizdis seksovo nepilnamecio man nesiklijuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 13, 13:32)
vakar buvau įdėjusi foto,poto vėl išėmiau (kas nu tikrai man nebūdinga,matyt vakar pilnatis buvo  lotuliukas.gif ) ,tai šiandien jau pasirodau kokį vakar vaikinuką fotkinau  mirksiukas.gif

o man kazkaip tas apsvietimas toks perspaustas ir nepavykes atrodo. Jauciu ir pati ne toki rezultata norejai pasiekti?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 14, 03:08)
man tai viskas ok, tikrai ne per šviesios

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 13, 22:38)
Gintarija86 gėda o aš net nepakalbinau ir nesužinojau kuri buvai tu blush2.gif

hihihi.gif Nieko, sekanciam seminare pasikalbinsim biggrin.gif As tik Ievukis zinojau is visu esanciu seminare biggrin.gif

Man is pradziu lig mesdavo, kad puslapis pavojingas, bet paskui nustojo, ir su kompu lig viskas tvarkoje g.gif
Atsakyti