Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

vakar buvau įdėjusi foto,poto vėl išėmiau (kas nu tikrai man nebūdinga,matyt vakar pilnatis buvo lotuliukas.gif ) ,tai šiandien jau pasirodau kokį vakar vaikinuką fotkinau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Gražiai Kikirike, labai. Tik kampuką baltą apatinį dešinės pusės klonuočiau smile.gif

Vaikino žvilgsnis koks nuostabus. Super.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 13, 14:15)
Gražiai Kikirike, labai. Tik kampuką baltą apatinį dešinės pusės klonuočiau smile.gif

Vaikino žvilgsnis koks nuostabus. Super.

dėkui 4u.gif vat prie kampo ir aš vakar prisikabinau,poto pradėjau mastyti kad ar neatrodys kažkaip iškreiptai jei padarysiu jį tamsų,bet visgi reiks jį nuklonuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 13, 13:22)
dėkui  4u.gif vat prie kampo ir aš vakar prisikabinau,poto pradėjau mastyti kad ar neatrodys kažkaip iškreiptai jei padarysiu jį tamsų,bet visgi reiks jį nuklonuoti  ax.gif

Reiktų gal pabandyt padaryt ir pažiūrėt, bet tas kampukas man sukelia mintis, kad tai gali būti pvz nereikalingo daikto patekimas į objektyvą, pvz koks trikojo kojos galas, gal tai paties modelio kojos linkis, žodžiu manau vertėtų klonuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 13, 15:09)
Reiktų gal pabandyt padaryt ir pažiūrėt, bet tas kampukas man sukelia mintis, kad tai gali būti pvz nereikalingo daikto patekimas į objektyvą, pvz koks trikojo kojos galas, gal tai paties modelio kojos linkis, žodžiu manau vertėtų klonuot smile.gif

patvarkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 13, 01:23)
Is siandieninio pasivaiksciojimo...

Man visos labai grazios 4u.gif Kokiu objektyvu fotkinai? smile.gif

As bandau susidraugauti su 50-uku. Siandien isbandziau su dukros drauge. Ikeliu pora nuotrauku, ne kritikai, bet noriu patarimo smile.gif
Man atrodo kazkas ne taip, ar tai fokusas nusokes, ar jos per sviesios.... Gal as per daug diafragma atidarau?....

user posted image

user posted image

Aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 13, 18:47)
Man visos labai grazios  4u.gif  Kokiu objektyvu fotkinai?  smile.gif

As bandau susidraugauti su 50-uku. Siandien isbandziau su dukros drauge. Ikeliu pora nuotrauku, ne kritikai, bet noriu patarimo  smile.gif
Man atrodo kazkas ne taip, ar tai fokusas nusokes, ar jos per sviesios.... Gal as per daug diafragma atidarau?....

Aciu! smile.gif

na dėl fokuso,pirmoje sunku pasakyti,reiktų didesnės foto, o antroji nu lyg ir vietoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 13 lapkričio 2011 - 18:08
QUOTE(paluri @ 2011 11 13, 17:47)

As bandau susidraugauti su 50-uku. Siandien isbandziau su dukros drauge. Ikeliu pora nuotrauku, ne kritikai, bet noriu patarimo  smile.gif

nu tikrai ne per sviesios. man kaip tik norisi sviesesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 13, 22:38)
na dėl fokuso,pirmoje sunku pasakyti,reiktų didesnės foto, o antroji nu lyg ir vietoje  g.gif

Didesne Flickr

QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 13, 22:49)
nu tikrai ne per sviesios. man kaip tik norisi sviesesniu biggrin.gif

Bet mergaite tamsiaode, tai jau ir taip man atrodo gal per sviesu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 13, 12:32)
vakar buvau įdėjusi foto,poto vėl išėmiau (kas nu tikrai man nebūdinga,matyt vakar pilnatis buvo  lotuliukas.gif ) ,tai šiandien jau pasirodau kokį vakar vaikinuką fotkinau 

Koks zvilgsnis... smile.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 13, 17:47)

Aciu 4u.gif Su 50-tuku fotografavau. Pamazu imu suprasti, ko zmones del fiksu is proto eina ax.gif smile.gif Kazkaip kitaip gaunasi negu su zoomu, nors net ir sunku man dar apibudinti, kaip "kitaip".

Mano tai normaliai atrodo tos tavo nuotraukos, tiek del fokuso, tiek del sviesumo. Netgi sviesiau gal galetu buti. Mergaites oda tamsi, fonas irgi tamsus, ypac antrojoj - tai ir siaip jau gaunasi tamsokos nuotraukos ispudis, nors gal ji tokia ir nera... nezinau, ar aisku, ka norejau pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 13, 23:11)
Aciu  4u.gif Su 50-tuku fotografavau. Pamazu imu suprasti, ko zmones del fiksu is proto eina  ax.gif  smile.gif Kazkaip kitaip gaunasi negu su zoomu, nors net ir sunku man dar apibudinti, kaip "kitaip".

Mano tai normaliai atrodo tos tavo nuotraukos, tiek del fokuso, tiek del sviesumo. Netgi sviesiau gal galetu buti. Mergaites oda tamsi, fonas irgi tamsus, ypac antrojoj - tai ir siaip jau gaunasi tamsokos nuotraukos ispudis, nors gal ji tokia ir nera... nezinau, ar aisku, ka norejau pasakyti  ax.gif

Aciu! 4u.gif Pirmi bandymai su 50-uku, tai man tos nuotraukos atrodo keistos, visai kitokios nei su kitiniu smile.gif Ir daug daug sviesesnes. Gal del baltos sukneles susidaro ispudis, kad per sviesu. Bet tikrai fainas objektyvas, tik reikia dar praktikos smile.gif
Atsakyti
101 tema

Nenoriu šiandien ilgai SM'e būti dėl to kas čia darosi. Tad sukūriau temą anksčiau, kad neliktumėt be jos. smile.gif
Atsakyti