Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 11, 14:51)
na instalinausi tikrai,gi jos tada nerodytu per "open with" funkciją. O tame faile readme na neradau kažko tokio,kad kažkokie reikalavimai būtų  g.gif pažiūrėjau ,kad ir sąraše yra mano fotikas,reiškiasi turi rodyti  doh.gif

nu tada aš jau niekuo nebegaliu padėt ax.gif
jei viską padarei, pasirinkai, varnele pažymėjai, pasakei OK.. ir nieko. čia jau per forumą nepažiūrėsi smile.gif

ir katalogo vaizde, kaip pasirenki kitą view būdą (icons, thumbnails, dar ten didelė piktogramom) irgi nerodo piktogramų kaip nuotraukyčių?
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 11, 14:55)

Man geriau tuo, kad formatas pailgas, asocijuojasi su dovanų kuponais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 15:56)
nu tada aš jau niekuo nebegaliu padėt  ax.gif
jei viską padarei, pasirinkai, varnele pažymėjai, pasakei OK..  ir nieko. čia jau per forumą nepažiūrėsi smile.gif

ir katalogo vaizde, kaip pasirenki kitą view būdą  (icons, thumbnails, dar ten didelė piktogramom) irgi nerodo piktogramų kaip nuotraukyčių?

nerodo niekaip verysad.gif

Svajone,iškur siunteisi tą programą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 11, 16:48)
QUOTE(paluri @ 2011 11 11, 12:10)

nu nepyk, bet man labai negrazu. del paciu objektu pasirinkimo

Aciu uz nuomone smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 11 11, 16:53)
nuo kada tas "dabar"? ta prasme tu negali keist diafragmos 1/3 stopais? Koks fotikas?

As galiu keisti diafragma 1/3 stopais (Canon 1100D ), bet tik neseniai suzinojau, kad tai 1/3 stopai blush2.gif Bet iskilo klausimas ar tai gerai? Nes ISO geriau naudoti tik tikruosiuos. smile.gif

Aciu visiems uz diskusija apie RAW atidarima! 4u.gif Niekada net nepagalvojau, kad butu galima taip lengvai atidaryti RAW nuotraukas perziurai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 11 lapkričio 2011 - 15:05
Kažkaip man tas tamsusis metų laikas... doh.gif Aš vėl nebežinau, ką daryti su fotoaparatu, a kam jis reikalingas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 11, 15:05)
Kažkaip man tas tamsusis metų laikas... doh.gif Aš vėl nebežinau, ką daryti su fotoaparatu, a kam jis reikalingas? lotuliukas.gif

va va man tas pats, kol griztu is darbo, tai jau tamsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 11, 15:05)

As isvis nebezinau, ka su fotoaparatu daryti cool.gif Ka befotografuoju, vis pastaruoju metu kazkaip ne taip gaunasi - net ne "ne taip", o tiesiog "niekaip". Jau nei rodyti nebedristu nieko ax.gif Galvoju, kazi, ar cia savaime praeis ta faze, ar reikia kazka daryti? Bet ka? Tik nesakykit - ieskok. Ieskau, tik nerandu nieko verysad.gif Sorry, pasiguodziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 11, 16:05)

Varykit į naktinę fotografiją mirksiukas.gif
Atsakyti
Patersiu eteri siandieniniu makro

Pasitaskiau vandeniu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 11 11, 16:30)
Patersiu eteri siandieniniu makro

Pasitaskiau vandeniu  ax.gif
http://farm7.static...._242f2e0f51.jpg

Na gražu!
Žiedus naudojai ar objektyvas macro?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 11, 15:10)
As isvis nebezinau, ka su fotoaparatu daryti  cool.gif Ka befotografuoju, vis pastaruoju metu kazkaip ne taip gaunasi - net ne "ne taip", o tiesiog "niekaip". Jau nei rodyti nebedristu nieko  ax.gif  Galvoju, kazi, ar cia savaime praeis ta faze, ar reikia kazka daryti? Bet ka? Tik nesakykit - ieskok. Ieskau, tik nerandu nieko  verysad.gif Sorry, pasiguodziau  blush2.gif
Matyt tobulėji bigsmile.gif Matai, kad kažkas negerai smile.gif
Dėk tik ir drįsk.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 11, 14:24)
nežinau kaip jum, bet aš windowsinę programą kai buvau susiinstaliavus, tai raw failus rodė, bet lievai rodė, spalvos buvo prislopintos, ir visai ne tokios kokias PS mačiau.. tada susiinstaliavau FSViewer (atrodo nemokama ji yra), ir psio, viską matau, ir labai greitai atsidaro failai, jokių problemų neturiu..
Tai va. Tas FSViewer yra tiesiog programėlė, per kurią RAW žiūrimi, ne taip kaip pas mane. Bet poniai bent nebereikia PS atsidarinėti biggrin.gif
Atsakyti
nu psio prisikankinau,ačiū D nors viena man atidaro raw formatą,visgi tai yra Faststone doh.gif
Atsakyti