Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 14:23)

na man vistiek nerodo,ir instaliavau ir perkroviau ir vistiek nerodo...šiaip net nėra jokios ikonos tos programos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 15:18)
atsidarius katalogą su raw failais, jūs juos turėtumėt matyt taip pat paveikslėliais, kaip matot ir jpg failus (thumbnails - mažesniais-didesniais, priklausomai nuo view nustatymo), o dukartspragtelėjus, raw turi būti taip pat parodomas, kaip jpg (tiesiog win vieweryje), taip pat leidžia vaikščioti nuo vieno failo prie kito, nereik kas kartą iš naujo atverti.
ir jie tame kompiuteryje per viewerį taip matysis visur.

o jau redagavimui tai ką naudojot, tą ir naudosit. čia tik peržiūrai.

nerodo man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 14:18)

Na, taip pat kaip ir pas mane.
Kažkur kitur problemos, Kike. Ieškosim bėdų.

Atsakyti
nežinau kaip jum, bet aš windowsinę programą kai buvau susiinstaliavus, tai raw failus rodė, bet lievai rodė, spalvos buvo prislopintos, ir visai ne tokios kokias PS mačiau.. tada susiinstaliavau FSViewer (atrodo nemokama ji yra), ir psio, viską matau, ir labai greitai atsidaro failai, jokių problemų neturiu..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 11, 14:24)
nežinau kaip jum, bet aš windowsinę programą kai buvau susiinstaliavus, tai raw failus rodė, bet lievai rodė, spalvos buvo prislopintos, ir visai ne tokios kokias PS mačiau.. tada susiinstaliavau FSViewer (atrodo nemokama ji yra), ir psio, viską matau, ir labai greitai atsidaro failai, jokių problemų neturiu..

Koks pavadinimas? Sorry, neužmačiau FSViewer
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 lapkričio 2011 - 14:25
QUOTE(rG @ 2011 11 11, 14:25)
Koks pavadinimas? Sorry, neužmačiau FSViewer

rašiau- FSViewer smile.gif
Atsakyti
ant raw failo paspaudus deš. pel. kl ir nurodžius Open with reik pasirinkt tą programą
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 15:27)
ant raw failo paspaudus deš. pel. kl ir nurodžius Open with reik pasirinkt tą programą

taip ir dariau,neatidaro doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 11, 14:28)
taip ir dariau,neatidaro  doh.gif  verysad.gif

cia tau zenklas, kad jau gana nauju programu biggrin.gif kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 11, 14:28)
taip ir dariau,neatidaro  doh.gif  verysad.gif

bet radai tą programą, kai pasirinkinėjai?
ir dar reik uždėt varnelę, kad visad šito tipo failus atidarinėtų su ja.
ir nebeturėtų kilt bėdų.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 11, 15:32)
cia tau zenklas, kad jau gana nauju programu biggrin.gif kol kas biggrin.gif

koks dar ženklas ,aš tik perversmą pradėjau savo gyvenime,lūžiai visokie o čia mat ženklas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip duosiu aš tai pgrogramai gun_smilie.gif mat nenori ji veikti,aš jai parodysiu,man inkstai skauda,gal tegu nenervina manes a? lotuliukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 15:33)
bet radai tą programą, kai pasirinkinėjai?
ir dar reik uždėt varnelę, kad visad šito tipo failus atidarinėtų su ja.
ir nebeturėtų kilt bėdų.

open tai rodo tą programą,bet neatsidaro vistiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 11 lapkričio 2011 - 14:38
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 11, 14:36)
open tai rodo tą programą,bet neatsidaro vistiek  verysad.gif

dar man klausimas - ar tik parsisiuntei, ar ir suinstaliavai paskui, kai parsiuntė?
ir dar ten turi būti readme failiukas, tam kataloge, į kurį suinstaliavo. gal dar ten kokių reikalavimų prirašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 15:46)
dar man klausimas - ar tik parsisiuntei, ar ir suinstaliavai paskui, kai parsiuntė?
ir dar ten turi būti readme failiukas, tam kataloge, į kurį suinstaliavo. gal dar ten kokių reikalavimų prirašyta  g.gif

na instalinausi tikrai,gi jos tada nerodytu per "open with" funkciją. O tame faile readme na neradau kažko tokio,kad kažkokie reikalavimai būtų g.gif pažiūrėjau ,kad ir sąraše yra mano fotikas,reiškiasi turi rodyti doh.gif
Atsakyti