Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 11 11, 13:09)
Offisus manau turi galvoje.  smile.gif  Windows8 net beta versijos dar nėra. Yra tik developer preview. Kitais metais tik bus.

Tai iškart ir pataisyk, kai matai, kad nusišneku, kam tyčiojies biggrin.gif Aš gi ne kompiuterastas biggrin.gif O pavadinimai man iki šiol vienodai šviečia w7, w20, man tas pats, bile viskas gerai eina smile.gif
Žodžiu, Kike - ofisą W riek pakeist, ne kažką ten kas ten neišėjo dar. Tai nėra sudėtinga (nors aš pati ir nedarau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 lapkričio 2011 - 13:13
QUOTE(rG @ 2011 11 11, 13:11)
Tai iškart ir pataisyk, kai matai, kad nusišneku, kam tyčiojies  biggrin.gif  Aš gi ne kompiuterastas biggrin.gif

Nesityčioju. rolleyes.gif Iš viso, pagalvojau, kad mažu, gal pateptieji būsit ir anksčiau turit naujausią w versiją. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 11, 13:16)
Nesityčioju.  rolleyes.gif  Iš viso, pagalvojau, kad mažu, gal pateptieji būsit ir anksčiau turit naujausią w versiją.  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne Tu ką biggrin.gif Aš bum bum, kartais man nežinant ima ir pasikeičia kažkas, tingiu net klaust, bile geriau 4u.gif
Atsakyti
iš tiesų aš giliai susimąsčiau dabar apie tai, ar ofiso naujumas turi kažkokią įtaką raw foto peržiūrėjimui? mastau.gif net įdomu paliko, nes niekad to nereikėjo ir niekad apie tai mokslo nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
žiūriu, kankinat žmones hihihi.gif

va, Microsoft RAW Image Thumbnailer and Viewer for Windows XP ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 11, 14:04)
m. taigi  dabar 2011  biggrin.gif

Ne, nu sakau pasižiūrėk gal veiks instaliavus, bet čia šiaip rašau, tikriausiai neveiks. O norint, kad su windows'ais veiktų - reikia w7. Nebent nori keisti ir pereiti į mac OS X. Kitaip dar galima per programas, pas mane yra Pentax'o programa. Bet nepatogu - reikia per ją žiūrėti, o ne po aplankus naršyti kaip su JPG.

Aš dabar matau va kaip http://clip2net.com/s/1jg69

QUOTE(rG @ 2011 11 11, 14:11)
Tai iškart ir pataisyk, kai matai, kad nusišneku, kam tyčiojies  biggrin.gif  Aš gi ne kompiuterastas biggrin.gif O pavadinimai man iki šiol vienodai šviečia w7, w20, man tas pats, bile viskas gerai eina smile.gif
Žodžiu, Kike - ofisą W riek pakeist, ne kažką ten kas ten neišėjo dar. Tai nėra sudėtinga (nors aš pati ir nedarau biggrin.gif )

na žodžiu vakare aš tau parašysiu,nes dabar biški nesveikuoju verysad.gif doh.gif vakare gal jau ir mano hardą atveš
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 13:23)

Va, kaip smagu 4u.gif biggrin.gif Kike žėk
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 14:23)

ačiū 4u.gif bandau instaliuotis
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 11, 12:21)
saugoti per save for web and devices mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 11 11, 12:23)
nuo kada tas "dabar"? ta prasme tu negali keist diafragmos 1/3 stopais? Koks fotikas?
mes taves nepazistam smile.gif

tuoj aš duosiu apie save žinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 11, 12:42)

sąmokslininkė lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pradedu lįst į šviesą smile.gif
Atsakyti
Geriau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2011 11 11, 13:23)

Degute, mes čia svarstom. Instaliavus šią programą galima:
1. Matyti RAW kaskart atidarius programą?
2. Matyti RAW visur, vieną kart instaliavus programą?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 lapkričio 2011 - 13:59
QUOTE(rG @ 2011 11 11, 13:56)
Degute, mes čia svarstom. Instaliavus šią programą galima:
1. Matyti RAW kaskart atidarius programą?
2. Matyti RAW  visur,  vieną kart instaliavus programą?
  4u.gif

atsidarius katalogą su raw failais, jūs juos turėtumėt matyt taip pat paveikslėliais, kaip matot ir jpg failus (thumbnails - mažesniais-didesniais, priklausomai nuo view nustatymo), o dukartspragtelėjus, raw turi būti taip pat parodomas, kaip jpg (tiesiog win vieweryje), taip pat leidžia vaikščioti nuo vieno failo prie kito, nereik kas kartą iš naujo atverti.
ir jie tame kompiuteryje per viewerį taip matysis visur.

o jau redagavimui tai ką naudojot, tą ir naudosit. čia tik peržiūrai.
Atsakyti