Rinkau rinkau citatas, ir vel kazkur pameciau... Tai is atminties tada...
Ievuki, labai patiko ruko nuotrauka pavadinimu "Tamsa". Jei jau prasai ieskoti trukumu, tai nebent tu zibintu maziau ryskiu noretusi - ir prie ruko, ir prie tamsos labiau gal deretu blankesni. Bet vaiduoklis ruke tai super!
jlclove, verkianti statula patiko
Cheles, aciu uz komentarus. Smagu, kad kazkam patiko nors vienas mano langas. Del fono kitoj nuotraukoj - nei nepagalvojau, kad demesi atitrauks, man atvirksciai atrode, kad padarys nuotrauka idomesne, nebus tik lapai...
sayonara, kur radai toki aristokratiska modeli? Jam labai tinka j/b
rG, aciu Su diafragma siaip jau seniai zaidziu, man patinka...
Zirze, tavo Pelene ir i 5 zodziu zaidima tinka, pedos yra
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 06, 21:56
[
[
sayonara[/b], kur radai toki aristokratiska modeli? Jam labai tinka j/b
nepatikėsi.. internete prikibau tikiuosi greitai pakartoti, čia tik žvalgyba buvo.
aš turiu tokį galingą jausmą šiuo metu, netelpa iki tiek, kad reik paidalinti. nežinau, ar vynas kaltas, ar kas, bet toks ilgesys užplūdęs, bet toks ne destruktyvus, o spardantis subinikę. faina
Ruduo senose kapinaitese. Ne per ryski raudona spalva? Kas dar ne taip?
Keista, raudona spalva visai neberyski atrodo... bene mano akys ne taip mato
Keista, raudona spalva visai neberyski atrodo... bene mano akys ne taip mato
Ir as tada prie visu su jubiliejine ateinu.
kristukass -> WOW, kaip man patinka paskutiniai tavo darbai, tikrai kad perkandai tą spalvingumą, žaviuosi, norėčiau ir aš... Labai gražu, šaunuolė, patinka ir ta proga pastebėjau, kad pradėjai augalėlius fotografuoti, labai patinka.
rodos kelias dienas nebuvau prisijungusi, o čia tiek nuotraukyčių, ką turiu flick'e mėginsiu šian ar ryt pakomentuoti
Siunčiu ir aš visoms sveikinimus su 100-tąja tema
namai griūva, tas tiesa, bet čia taip fotografuota, gal kampas netinkamas... Bet man pačiai patinka... ką pasakysit jūs?
rodos kelias dienas nebuvau prisijungusi, o čia tiek nuotraukyčių, ką turiu flick'e mėginsiu šian ar ryt pakomentuoti
Siunčiu ir aš visoms sveikinimus su 100-tąja tema
namai griūva, tas tiesa, bet čia taip fotografuota, gal kampas netinkamas... Bet man pačiai patinka... ką pasakysit jūs?
vien zodz citavau ale visos nerealios foto kurias cia idejot 100 proga wooow sakau, nu nerealiai grazu,o kristukass super paskkutines dvi spalvos mmm superiskai
Susipyke.
Na ir isbadejes ( ) zvirbliukas.
Gi parke siandien buvom. Tai kaip gi as be kameros. Dar flickr daugiau yra gelyciu ir paukstuku. Nors dar ne visos sutvarkytos. Veliua bus daugiau. Buvo labai smagu ir juokinga ziuret kaip jie vienas kita bando apgaut ir sugudraut del maisto kasnelio.
Na ir isbadejes ( ) zvirbliukas.
Gi parke siandien buvom. Tai kaip gi as be kameros. Dar flickr daugiau yra gelyciu ir paukstuku. Nors dar ne visos sutvarkytos. Veliua bus daugiau. Buvo labai smagu ir juokinga ziuret kaip jie vienas kita bando apgaut ir sugudraut del maisto kasnelio.
QUOTE(kristukass @ 2011 11 06, 23:05)
Man šitas tai vapše nerealus. Pasaka.
Kaip fainai tema prasidejo kiek nuotrauku!
Ir as prie jubiliejaus prisidedu
Ir as prie jubiliejaus prisidedu
Nu gal man su savo šermukšniais ir nefasonas prie Jūsų tokių grožių, bet noriu ir aš savo darbeliu pagerbt šimtąją temą
Ievuki, bokeh koks grazus...
Laukine25, spalvos grazios, ramios.
Laukine25, spalvos grazios, ramios.
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 01:05)
kokie paukstukai:bigsmile: zvirblis bebaimis manekenas
Su 100 - aja tema!
Labai daug idomiu foto, pati nieko neatnesu, nes nieko rodomo neturiu