Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rinkau rinkau citatas, ir vel kazkur pameciau... blink.gif Tai is atminties tada... ax.gif

Ievuki, labai patiko ruko nuotrauka pavadinimu "Tamsa". Jei jau prasai ieskoti trukumu, tai nebent tu zibintu maziau ryskiu noretusi - ir prie ruko, ir prie tamsos labiau gal deretu blankesni. Bet vaiduoklis ruke tai super!

jlclove, verkianti statula patiko smile.gif

Cheles, aciu uz komentarus. Smagu, kad kazkam patiko nors vienas mano langas. Del fono kitoj nuotraukoj - nei nepagalvojau, kad demesi atitrauks, man atvirksciai atrode, kad padarys nuotrauka idomesne, nebus tik lapai... ax.gif

sayonara, kur radai toki aristokratiska modeli? Jam labai tinka j/b smile.gif

rG, aciu smile.gif Su diafragma siaip jau seniai zaidziu, man patinka... ax.gif

Zirze, tavo Pelene ir i 5 zodziu zaidima tinka, pedos yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 06, 21:56
[cool.gif
sayonara[/b], kur radai toki aristokratiska modeli? Jam labai tinka j/b  smile.gif

nepatikėsi.. internete prikibau smile.gif tikiuosi greitai pakartoti, čia tik žvalgyba buvo.

aš turiu tokį galingą jausmą šiuo metu, netelpa iki tiek, kad reik paidalinti. nežinau, ar vynas kaltas, ar kas, bet toks ilgesys užplūdęs, bet toks ne destruktyvus, o spardantis subinikę. faina smile.gif ax.gif
Atsakyti
Ruduo senose kapinaitese. Ne per ryski raudona spalva? Kas dar ne taip?

user posted image

Keista, raudona spalva visai neberyski atrodo... bene mano akys ne taip mato blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 06 lapkričio 2011 - 22:33
Ir as tada prie visu su jubiliejine ateinu. smile.gif
user posted image
Atsakyti
kristukass -> WOW, kaip man patinka paskutiniai tavo darbai, tikrai kad perkandai tą spalvingumą, žaviuosi, norėčiau ir aš... Labai gražu, šaunuolė, patinka thumbup.gif ir ta proga pastebėjau, kad pradėjai augalėlius fotografuoti, labai patinka.

rodos kelias dienas nebuvau prisijungusi, o čia tiek nuotraukyčių, ką turiu flick'e mėginsiu šian ar ryt pakomentuoti mirksiukas.gif

Siunčiu ir aš visoms sveikinimus su 100-tąja tema bigsmile.gif

user posted image

namai griūva, tas tiesa, bet čia taip fotografuota, gal kampas netinkamas... Bet man pačiai patinka... ką pasakysit jūs? blush2.gif

Atsakyti
vien zodz citavau ale visos nerealios foto kurias cia idejot 100 proga wooow sakau, nu nerealiai grazu,o kristukass super paskkutines dvi spalvos mmm superiskai wub.gif
Atsakyti
Susipyke. biggrin.gif
user posted image

Na ir isbadejes ( sad.gif ) zvirbliukas. biggrin.gif wub.gif

user posted image

Gi parke siandien buvom. ax.gif Tai kaip gi as be kameros. biggrin.gif Dar flickr daugiau yra gelyciu ir paukstuku. biggrin.gif Nors dar ne visos sutvarkytos. Veliua bus daugiau. smile.gif Buvo labai smagu ir juokinga ziuret kaip jie vienas kita bando apgaut ir sugudraut del maisto kasnelio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 06, 23:05)

Na ir isbadejes ( sad.gif ) zvirbliukas.  biggrin.gif  wub.gif

Man šitas tai vapše nerealus. Pasaka.
Atsakyti
Kaip fainai tema prasidejo bigsmile.gif kiek nuotrauku!
Ir as prie jubiliejaus prisidedu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nu gal man su savo šermukšniais ir nefasonas prie Jūsų tokių grožių, bet noriu ir aš savo darbeliu pagerbt šimtąją temą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ievuki, bokeh koks grazus... ax.gif

Laukine25, spalvos grazios, ramios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 01:05)

kokie paukstukai:bigsmile: zvirblis bebaimis manekenas biggrin.gif

Su 100 - aja tema! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai daug idomiu foto, pati nieko neatnesu, nes nieko rodomo neturiu blush2.gif
Atsakyti