QUOTE(noisy-B @ 2011 11 11, 01:23)
Ajajaj, jau kurį laikas bandau vis žaisti su spalvom... Norėjosi kažko ale senoviško, bet vis dar stipriai dvejoju... Padėkit apsispręsti:
Ar nei vienas? Kuria linkme eiti? Kaip tais nesinori paprastai... vis ties tuo sendinimu.
kaip faina. man originalas geriau (siek tiek kaites truksta). geltonas irgi fainas, bet noretusi ta geltonuma ciut nugesinti, per daug jo. nors 1 kiek per salta. butu neblogai surasti tarpini varianta
labai kokybishki darbai beje.
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 11, 00:35)
Nu sitoj vietoj tai jau gausi siknon :
pritariu. prie gero greitai priprantama
QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 21:14)
Bijau, kad akys bus raudonos ir šešėliai nesamoningi. Gal eina kaip nors to išvengti naudojant fotiko blyykstę?
panaikinimas raudonu akiu labai elementarus, bet jau su Lroomu easy labai ir sekundes reikalas, zinoma, jei 500 fotkiu bus ir visur raudonos akys - daug vargo, bet man retai kada mano senukas 400d canon padaro raudonas akis. blogiau su seseliais.
QUOTE(paluri @ 2011 11 10, 20:32)
Siandien gimtadieni bandziau fotografuoti su 50-uku, bet persimeciau vel kitini, vis tik kol kas su juo paprasciau
prie fixo reikia priprasti. bet as kitinio nenaudoju jau kelis metus, kai isigijau 50mm. nu skirtumas akivaizdus, nors pvz kelionese 50mm tikrai gerokai per mazhai :/ man nezutenka ne tiek zoomo, kiek platesnio kampo.
QUOTE(Miss K @ 2011 11 10, 18:51)
Va. Pasisakiau. Tik nebežinau, ar turiu aš čia dar kokią balso teisę šioj temoj, po tokio gėdingo pradingimo
eik eik. as taves pasiilgau, tad komentuok i valias. ir nebedink ka.
QUOTE(Myce @ 2011 11 11, 10:13)
O geriau man fotkinti RAW formatu? Nes juo niekada nefotkinu ir nieko apie jį nežinau, reikia eit paieškot knygose ką rašo
O čia jei kam įdomu truputį apie blykstės kompensavimą. Čia aprašo nikon modeliui, bet galima prisitaikyt pagal savo. Aš jau radau ir bandymą padariau
BLYKSTĖS KOMPENSAVIMAS
siulyciau jpg, per fs naudok savo isdirbta sistema. o su RAW pasimokyk, padaryk kokio daikto fs. as nesimokinciau RAW fs metu, vargo turesi
QUOTE(paluri @ 2011 11 11, 10:32)
Dar reikia ismokti be gailescio trinti nuotraukas
bet kartais norisi grizti, paziureti ir geras, ir blogas nuotraukas, kokie parametrai, ka blogai padariau
mano amzina problema. daugel metu niekaip neishmokstu ir jau nebesiparinu del to. yra kaip yra. ;]