QUOTE(Miss K @ 2011 11 10, 18:51)
Aha, bet makalynę galima ir kompoziciškai tvarkingą padaryt, pėvėzė tą apvožtą taurę iš centro patraukt.
O antroj fotoj tai rėmas maišo, bet patiko adata nusmeigtas meškiukas - atskleidžią žiauriąją moters pusę
Va. Pasisakiau. Tik nebežinau, ar turiu aš čia dar kokią balso teisę šioj temoj, po tokio gėdingo pradingimo
O antroj fotoj tai rėmas maišo, bet patiko adata nusmeigtas meškiukas - atskleidžią žiauriąją moters pusę
Va. Pasisakiau. Tik nebežinau, ar turiu aš čia dar kokią balso teisę šioj temoj, po tokio gėdingo pradingimo
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 10, 18:52)
NinaAtina -> Pritariu ir dėl pirmos, ir dėl antros foto Zirzės komentarui Pirmoj foto dar man kontrasto trūksta tame balagane, j/b nelabai man patinka. Antroje tai vazonas kam ten? Nei jis gražus, nei lapai kažkokie įdomesni, puodas puode Na, jei taip jau žiūrint. Oj, kaip kažkada mėgau siuvinėti, gal jau 10 metų nebesiuvinėju
Nu viskas aisku, bandysiu toliau. Tigi as galiu Einu daba i kursus, tik siandien suvokiau kas yra kompozicija aisku dar tik peizazu, ale jau jis zingsnis i prieki