Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 20:47)
Mano makro 100mm  biggrin.gif  Reiks laaaaabai ilgo kambario arba tik portretus nufotkinsiu, lovytę atskirai ir koliažas bus  thumbup.gif  Ojjj, juokas pro ašaras...

Norėjau tau blykstę paskolinti. Jau norėjau klausti - koks fotikas, bet pamačiau kokia šalis lotuliukas.gif

Bet man foto su blykste - nu nepatinka (o ir nemoku)

Laikine, tu vestuves paskutines (?) su blykste fotkinai? Kaip sekėsi?
Papildyta:
QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 20:48)
Su makro gražūs portretai gaunasi  smile.gif

Labai. Tik mano macro objektyvas į mėlynumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 11, 01:17)
Mano makro 100mm  biggrin.gif  Reiks laaaaabai ilgo kambario arba tik portretus nufotkinsiu, lovytę atskirai ir koliažas bus  thumbup.gif  Ojjj, juokas pro ašaras...

Tai jau tikrai smile.gif As siandien mergaites gimtadieni bandziau su nauju 50-ku fotkinti, tai ir tai netilpau kartais. O dar diafragma reikia perprasti, tai teko vel kitini uzsideti. O kai maza sviesos, tai butina blykste, tada seseliai schmoll.gif
Atsakyti
Nu bandysiu kaip nors suktis, o jei neišeis nieko, tai taip ir pasakysiu jiems, kad einam į lauką, nes kitaip nieko nesigaus. Juk aš ne visagalis koks, o ir technikos tiek neturiu, kad visose situacijose galėčiau fotkint unsure.gif (Kad ir kaip norėčiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 11, 01:26)
Nu bandysiu kaip nors suktis, o jei neišeis nieko, tai taip ir pasakysiu jiems, kad einam į lauką, nes kitaip nieko nesigaus. Juk aš ne visagalis koks, o ir technikos tiek neturiu, kad visose situacijose galėčiau fotkint  unsure.gif  (Kad ir kaip norėčiau)  smile.gif

Gal padetu toks softbox ant blykstes
softbox
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 10, 20:52)
Laikine, tu vestuves paskutines (?) su blykste fotkinai? Kaip sekėsi?

Be blykstės. Pasitaikė saulėta diena ir šviesi Bažnyčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 10 lapkričio 2011 - 21:03
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 10, 20:58)
Be blykstės. Pasitaikė saulėta diena ir šviesi Bažnyčia.

thumbup.gif

O aš darželyje bandžiau su blykste. Buvo tamsu. Mažai laiko. Blykstė pastoviai kaito g.gif ISO kėliau - irgi nesąmonės.
Net nenoriu nuotraukų nešti... Ką ten nešti - žiūrėti nenoriu smile.gif
Kažkaip paskutiniu metu vis nepatenkinta lieku. Viskas į šiūkšlių dėžę...
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 10, 22:08)
thumbup.gif
O aš darželyje bandžiau su blykste. Buvo tamsu. Mažai laiko.  Blykstė pastoviai kaito  g.gif  ISO kėliau - irgi nesąmonės.
Kažkaip paskutiniu metu vis nepatenkinta lieku.  Viskas į šiūkšlių dėžę...

nereikia nuelisti rankų 4u.gif mano vaikį šiandien darželyje fotkino lotuliukas.gif dar kažkiek mokėti turėsiu,nu įdomu įdomu kokios foto
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 10, 21:08)
thumbup.gif
O aš darželyje bandžiau su blykste. Buvo tamsu. Mažai laiko.  Blykstė pastoviai kaito  g.gif  ISO kėliau - irgi nesąmonės.
Kažkaip paskutiniu metu vis nepatenkinta lieku.  Viskas į šiūkšlių dėžę...

nugi pas tave ff, vis tiek gali iso daug kelti, lyginant su kitu fotikais wink.gif
Atsakyti
Aš ISO maximum galėsiu 400 užkelt. Čia jau maximum maximum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 10, 21:12)
nereikia nuelisti rankų  4u.gif  mano vaikį šiandien darželyje fotkino  lotuliukas.gif dar kažkiek mokėti turėsiu,nu įdomu įdomu kokios foto

Ačiū 4u.gif Anksčiau būčiau nuleidusi, bet kai su jumis "susidėjau" smile.gif, energijos kažkaip pasisemiu smile.gif Geros smile.gif

Mūsų grupės tėveliai irgi priprato, kad ateisiu ir nufotkinsiu (anksčiau net pinigų siūlydavo lotuliukas.gif ), tai dabar reikalauja tos paskutinės šventės foto smile.gif Padariau bendrą vieną - netinka, nori DAUGIAU smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 10, 22:16)
nugi pas tave ff, vis tiek gali iso daug kelti, lyginant su kitu fotikais wink.gif

ff ????? nu tai aišku kad galima kelti iso

QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 22:18)
Aš ISO maximum galėsiu 400 užkelt. Čia jau maximum maximum  smile.gif

NESAMONĖ doh.gif koks pas tave fotikas? nagi žiūrėk,jei jau lenda triukšmas reguliuok kitus parametrus ir pamatysi kaip nelis mirksiukas.gif čia iš praktikos

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 10, 22:21)
Ačiū  4u.gif  Anksčiau būčiau nuleidusi, bet kai su jumis "susidėjau" smile.gif, energijos kažkaip pasisemiu smile.gif Geros smile.gif
Mūsų grupės tėveliai irgi priprato, kad ateisiu ir nufotkinsiu (anksčiau net pinigų siūlydavo  lotuliukas.gif ), tai dabar reikalauja tos paskutinės šventės foto smile.gif  Padariau bendrą vieną - netinka, nori DAUGIAU smile.gif)))

hm... gal man pasisiūlyti pafotkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 10, 21:25)

Nemokamai? g.gif
Nes aš gi neimu iš jų. Net nuotraukas atspausdintas nunešu.
Atsakyti