Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 20:14)
Aš kaip jau minėjau savaitgalį fotkinsiu porelę jų namie, tai norėjau paklaust kaip man su ta fotiko blykste susitvarkyt, nes išorinės neturiu.. 
Bijau, kad akys bus raudonos ir šešėliai nesamoningi. Gal eina kaip nors to išvengti naudojant fotiko blyykstę?  ax.gif

o tai negali ju i lauka istyst?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 10, 21:22)
o tai negali ju i lauka istyst?smile.gif

Tai kad jie nori namie, nes laukia leliuko, lovytę susistatė, kažkokių žaisliukų nusipirko, tai nori, kad pafotografuočiau. Aš su mielu noru į lauką lįsčiau, bet čia jų toks pasirinkimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 21:25)
Tai kad jie nori namie, nes laukia leliuko, lovytę susistatė, kažkokių žaisliukų nusipirko, tai nori, kad pafotografuočiau. Aš su mielu noru į lauką lįsčiau, bet čia jų toks pasirinkimas. doh.gif

tai čia jau kaip suprantu nėštukės fotosesija g.gif
Atsakyti
Aš juos jau fotkinau abudu lauke prieš gerą mėnesį. Pasakojau (nekokia patirtis) biggrin.gif Tai jiems labai patiko tos nuotraukos, paprašė, kad juos pafotkinčiau namie. Nėštukę su vyru abu smile.gif Tai ir galvoju kaip man čia reikės susitvarkyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myce: 10 lapkričio 2011 - 20:37
QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 21:37)
Aš juos jau fotkinau abudu lauke prieš gerą mėnesį. Pasakojau (nekokia patirtis)  biggrin.gif  Tai jiems labai patiko tos nuotraukos, paprašė, kad juos pafotkinčiau namie. Nėštukę su vyru abu  smile.gif  Tai ir galvoju kaip man čia reikės susitvarkyt..

koks šviesiausias objektyvas? na aišku ir koks body? bet jei namai maži sunkiai sutilpsi su 50uku,reiks zoomo,o zoomas tikrai nebus f1,8 (na aš taip manau),tai teks blicą naudoti manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 11, 00:44)
Aš kaip jau minėjau savaitgalį fotkinsiu porelę jų namie, tai norėjau paklaust kaip man su ta fotiko blykste susitvarkyt, nes išorinės neturiu.. 
Bijau, kad akys bus raudonos ir šešėliai nesamoningi. Gal eina kaip nors to išvengti naudojant fotiko blyykstę?  ax.gif

Kazkur skaiciau, kad ant blykstes galima uzmauti pakavimo maiseli, toki kur su oro burbuliukais buna, pvz kalkuliatoriaus ipakavimas. Tai kazkiek susvelnina blykstes poveiki. Bet dabar neberandu kur skaiciau blush2.gif
Kazkas panasaus cia
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 10, 21:39)
koks šviesiausias objektyvas? na aišku ir koks body? bet jei namai maži sunkiai sutilpsi su 50uku,reiks zoomo,o zoomas tikrai nebus f1,8 (na aš taip manau),tai teks blicą naudoti manau  g.gif

Kad turiu tik kitinį ir macro mega_shok.gif Labai tikiuosi, kad tą dieną švies saulė, nes sakiau jei nešvies, tai nefotkinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 21:45)
Kad turiu tik kitinį ir macro  mega_shok.gif  Labai tikiuosi, kad tą dieną švies saulė, nes sakiau jei nešvies, tai nefotkinsiu  biggrin.gif

na tai su macro fotkink,manau geriau bus, va Laukine fotkina ir gerai jau gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 20:45)
Kad turiu tik kitinį ir macro  mega_shok.gif  Labai tikiuosi, kad tą dieną švies saulė, nes sakiau jei nešvies, tai nefotkinsiu  biggrin.gif

Su macro fotkink. Aš visur su juo fotkinu - jei telpu smile.gif
Atsakyti
Mano makro 100mm biggrin.gif Reiks laaaaabai ilgo kambario arba tik portretus nufotkinsiu, lovytę atskirai ir koliažas bus thumbup.gif Ojjj, juokas pro ašaras...
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 11, 01:16)
Su macro fotkink. Aš visur su juo fotkinu - jei telpu smile.gif

O su macro galima ir portretines fotkinti?...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 10, 21:48)
O su macro galima ir portretines fotkinti?...

Su makro gražūs portretai gaunasi smile.gif
Atsakyti