Sveiki labai labai atsiprasau kad as ne i tema bet komplektuojuosi fotoaparata su priedais ir norejau paklausti iskilusio klausimo. Ar jus naudojat blykste pacio fotoaparato ar perkat papildoma ?
QUOTE(Januse @ 2011 11 10, 20:27)
Sveiki labai labai atsiprasau kad as ne i tema bet komplektuojuosi fotoaparata su priedais ir norejau paklausti iskilusio klausimo. Ar jus naudojat blykste pacio fotoaparato ar perkat papildoma ?
na, jeigu naudoja vidine (pacio fotoaparato) blykste, tai ja stengiasi pridengti visokiais daikciukais, yra specialus sviesos sklaidytuvai bet jeigu jau planuojama uzsiimti fotografija rimciau, tai siulyciau ir apie blykste pagalvoti
I zaidima neuzsirasiau, pabijojau Bet turiu viena nuotrauka, tinkancia zodziui "garsas" (vaiku reakcija i fejerverkus...net ir mano ranka sudrebejo )
Siandien gimtadieni bandziau fotografuoti su 50-uku, bet persimeciau vel kitini, vis tik kol kas su juo paprasciau
Siandien gimtadieni bandziau fotografuoti su 50-uku, bet persimeciau vel kitini, vis tik kol kas su juo paprasciau
QUOTE(Januse @ 2011 11 10, 19:27)
turiu ir išorinę blykstę, bet dažnai panaudoju ir vidinę fotiko blykstę manau pasinaudok fotiku, ir tada matysi, ar reikia papildomos blykstės ar ne
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 10, 20:30)
na, jeigu naudoja vidine (pacio fotoaparato) blykste, tai ja stengiasi pridengti visokiais daikciukais, yra specialus sviesos sklaidytuvai bet jeigu jau planuojama uzsiimti fotografija rimciau, tai siulyciau ir apie blykste pagalvoti
fotografuoti nuo seno labai labai patinka bet su savo senuku Canon neisgaunu ko noreciau
Aciu už info
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 10, 20:33)
turiu ir išorinę blykstę, bet dažnai panaudoju ir vidinę fotiko blykstę manau pasinaudok fotiku, ir tada matysi, ar reikia papildomos blykstės ar ne
matai dabar turiu galimybe pasinaudoti 47,5 % nuolaida viskam ka susirinksiu (nes draugo sefas nupirks per ymone)
QUOTE(Almost @ 2011 11 10, 20:36)
Nesuprantu šitos foto nepatinka. lapas paplyšęs, nekoks, kita vertus jo ir nesimato, kėdė ta vaidenasi, bet irgi ne visa. Nesuprantu nieko čia
QUOTE(Miss K @ 2011 11 10, 18:34)
Aš tokia visa šiek tiek atsilikusi nuo visų temos aktualijų, bet atkeliu šitą nuotrauką - nugi LABAI man ji patiko Spalvos jėga, kompozicija jėga - belieka tik išsižioti ir subyrės visi žirniai tau burnon. Super!
Miss K, oi kaip pamaloninot
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 11 10, 20:36)
pagrindinis objektas, matyt, lapas, bet jis toks ...nelabai... Bandyk dar pažaist
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2011 11 10, 20:32)
I zaidima neuzsirasiau, pabijojau Bet turiu viena nuotrauka, tinkancia zodziui "garsas" (vaiku reakcija i fejerverkus...net ir mano ranka sudrebejo )
man atrodo tikrai tinkanti foto į temą "garsas", mergaičių emocijos perteikia tai puikiai O jei dar būtų nesudrebėjusi ranka ir būtų neryškus fonas ... na ir nesimatytų mamytės rankos... labai neblogai
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 10, 17:48)
Nesuprantu šitos foto nepatinka. lapas paplyšęs, nekoks, kita vertus jo ir nesimato, kėdė ta vaidenasi, bet irgi ne visa. Nesuprantu nieko čia
QUOTE(mamagute @ 2011 11 10, 18:09)
pagrindinis objektas, matyt, lapas, bet jis toks ...nelabai... Bandyk dar pažaist
ačiū, kad pastebėjot
šiaip žiūrėjau į foto ir sugalvojau pavadinimą "Pasėdėkim dviese". Ką ji sako? Turbūt tiek, kad ruduo. Visur.. Ne tik ant medžių, asfalto, žolės, bet ir ant suoliukų, mašinų kapotų. Visur. Ten ne kėdė vaidenasi, o suoliuko kitas galas.
Mamagute - žaisiu tai dar tikrai, čia buvo visiškai totalus pirmas pasispardymas lauke su nauju žaislu
Aš kaip jau minėjau savaitgalį fotkinsiu porelę jų namie, tai norėjau paklaust kaip man su ta fotiko blykste susitvarkyt, nes išorinės neturiu..
Bijau, kad akys bus raudonos ir šešėliai nesamoningi. Gal eina kaip nors to išvengti naudojant fotiko blyykstę?
Bijau, kad akys bus raudonos ir šešėliai nesamoningi. Gal eina kaip nors to išvengti naudojant fotiko blyykstę?
QUOTE(mamagute @ 2011 11 10, 20:09)
Kad lapai aplamai kaprizingi objektai. Nu ka tu jais parodysi? Lapas ir tiek. Geltonas, nu reiskias ruduo, ir ka?
Lapai grazu, kai arba zaidzia sviesa, arba ryskus kontrastas, pvz:
sviesa
kontrastas
Papildyta:
QUOTE(Myce @ 2011 11 10, 20:14)
Aš kaip jau minėjau savaitgalį fotkinsiu porelę jų namie, tai norėjau paklaust kaip man su ta fotiko blykste susitvarkyt, nes išorinės neturiu..
Aha, iseina - blykstes nenaudot, bet atsinesk melejona lempu i kiekviena kambario kampa. Arba ant blykstes mauti plastikini balta puoduka.
QUOTE(mamagute @ 2011 11 11, 00:44)
Papildyta:
man atrodo tikrai tinkanti foto į temą "garsas", mergaičių emocijos perteikia tai puikiai O jei dar būtų nesudrebėjusi ranka ir būtų neryškus fonas ... na ir nesimatytų mamytės rankos... labai neblogai
Aciu Zinau, kad yra minusu sitoj nuotraukoj, nes viskas tikra