Na va organizuojami dar vieni seminarai,kas norėtų prašom kreiptis nurodytu e-paštu arba man į až
http://www.facebook....264799233566837
QUOTE(je t'aime @ 2011 11 10, 17:49)
na ne nemoku paaiškint kas spalvose man nepatinka, bet bandysiu: šokolado spalva tokia nešokoladiška, ir spurgos kažkokio nepaaiškinamo atspalvio (žalsvo gal?) šiek tiek turi? čia tik IMHO, bet šios nuotraukos manęs neįtikina, kad tai skanu.
mhm, as tai taip nematau, bet su pipete patikrinus, tikrai vienos spurgos krastas nesa i zaluma idomu ir kur ten ji, nes nei sienu zaliu nera, nei is kazkur kitur galejo pasigauti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 07, 08:46)
Aš tokia visa šiek tiek atsilikusi nuo visų temos aktualijų, bet atkeliu šitą nuotrauką - nugi LABAI man ji patiko Spalvos jėga, kompozicija jėga - belieka tik išsižioti ir subyrės visi žirniai tau burnon. Super!
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 18:55)
Aha. "Moteriskumas" ir 5 zodziu zaidimas: pedos, vanduo, garsas, tamsa, veidrodis.
Aš irgi noriu žaisti! Moteriškumas tai viskas aišku, o kas ten tas kitas žaidimas? 5 dalykai vienoje foto, ar kaip?
QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 10, 16:15)
Pirmoje turejau tokia minti, kad pas moteris pilna niekuciu, todel tokia makalyne
Aha, bet makalynę galima ir kompoziciškai tvarkingą padaryt, pėvėzė tą apvožtą taurę iš centro patraukt.
O antroj fotoj tai rėmas maišo, bet patiko adata nusmeigtas meškiukas - atskleidžią žiauriąją moters pusę
Va. Pasisakiau. Tik nebežinau, ar turiu aš čia dar kokią balso teisę šioj temoj, po tokio gėdingo pradingimo
Sveikutės
pandre -> Aš bandyčiau klonuoti tą plėmuką [dangų ar kas ten?]
Laukine25 -> Gan faina rytmečio gaiva, bet mačiau pas tave geresnių lašiukai faini, žiedo gaila nesimato, tik ta viršūnėlė raudona.
NinaAtina -> Pritariu ir dėl pirmos, ir dėl antros foto Zirzės komentarui Pirmoj foto dar man kontrasto trūksta tame balagane, j/b nelabai man patinka. Antroje tai vazonas kam ten? Nei jis gražus, nei lapai kažkokie įdomesni, puodas puode Na, jei taip jau žiūrint. Oj, kaip kažkada mėgau siuvinėti, gal jau 10 metų nebesiuvinėju
Zirzė -> Nemato mano akis žalsvumo, bet man irgi trūksta aštrumo
pandre -> Aš bandyčiau klonuoti tą plėmuką [dangų ar kas ten?]
Laukine25 -> Gan faina rytmečio gaiva, bet mačiau pas tave geresnių lašiukai faini, žiedo gaila nesimato, tik ta viršūnėlė raudona.
NinaAtina -> Pritariu ir dėl pirmos, ir dėl antros foto Zirzės komentarui Pirmoj foto dar man kontrasto trūksta tame balagane, j/b nelabai man patinka. Antroje tai vazonas kam ten? Nei jis gražus, nei lapai kažkokie įdomesni, puodas puode Na, jei taip jau žiūrint. Oj, kaip kažkada mėgau siuvinėti, gal jau 10 metų nebesiuvinėju
Zirzė -> Nemato mano akis žalsvumo, bet man irgi trūksta aštrumo
QUOTE(Miss K @ 2011 11 10, 17:51)
Va. Pasisakiau. Tik nebežinau, ar turiu aš čia dar kokią balso teisę šioj temoj, po tokio gėdingo pradingimo
ne neturi, eik lauk į juodą sąrašą įtraukėm, ignorą uždėjom, nebeturi jokių teisių pasikeisk niką, tada priimsim ir klausysim
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 10, 17:53)
ne neturi, eik lauk į juodą sąrašą įtraukėm, ignorą uždėjom, nebeturi jokių teisių pasikeisk niką, tada priimsim ir klausysim
Tai jau pasikeičiau gi, šitas netinka? Vėl naujo reik?
Pasiilgau aš jūsų visų
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 10, 19:05)
Dovanosiu vienai jaunai merginai "Paneles" prenumeratą.
Kaip jums toks pateikimas? (idėją, aišku, skolinausi nes ekspromtu geriau nieko nesugalvojau)
http://farm7.static....8683294f8_z.jpg[/img]
Kaip jums toks pateikimas? (idėją, aišku, skolinausi nes ekspromtu geriau nieko nesugalvojau)
http://farm7.static....8683294f8_z.jpg[/img]
Na, įdėja visai nieko, bet man panelės žurnale per pilkas veidas ir per tamsus Pati panelė visai netikroviška, kažkoks lakštas
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 10, 14:04)
"Varškės spurgos su šokolado kepure"
asmeniškai man norisi tik vieno dalyko - aiškiai ir ryškiai matomos pačios pirmos spurgos. su tais visais mažyčiais nelygumais, kurių spurgytės turi
QUOTE(Diancikas @ 2011 11 10, 16:05)
Dovanosiu vienai jaunai merginai "Paneles" prenumeratą.
pati pirma mintis - norėtųsi matyt tada žmogų iki pečių galbūt, kad ta galva žurnale būtų kaip pratęsimas. nes dabar matau žmogų iki kaklo, o žurnale galvą matau kaip ir nuo pečių (bent jau taip atrodo). paskui panagrinėjau ir vis tik nelabai patiko, kad tas žurnalas na laaabai jau akivaizdžiai įklijuotas..
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 10, 18:17)
Na, įdėja visai nieko, bet man panelės žurnale per pilkas veidas ir per tamsus Pati panelė visai netikroviška, kažkoks lakštas
Nu tikrai, nu.... Pataisysiu (bandysiu taisyti)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 11 10, 18:21)
norėtųsi matyt tada žmogų iki pečių galbūt, kad ta galva žurnale būtų kaip pratęsimas. nes dabar matau žmogų iki kaklo, o žurnale galvą matau kaip ir nuo pečių (bent jau taip atrodo). paskui panagrinėjau ir vis tik nelabai patiko, kad tas žurnalas na laaabai jau akivaizdžiai įklijuotas..
Realiai nufotografuoti negaliu, nes čia siurprizas
Bandysiu pagal jūsų pastebėjimus tvarkyti iš naujo, Ir "žurnalą" pastorinsiu kažkaip