Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 09, 17:09)
lotuliukas.gif  kukuruzu burbuole

Nu geras... biggrin.gif

As savo sraige isemiau (manau, nieks ir nepasiges jos tongue.gif), nes kazka ten ne taip su spalvom padariau, nubluko viskas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 09 lapkričio 2011 - 17:15
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 22:38)
Molekulė:

kokia grazi molekule biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 11 09, 11:01)
Tai gal nesu tokia prasta, kaip cia gali pasirodyti cool.gif

Alabama sveikinimai, smagu, kai taip ivertina darbus 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 11 09, 16:03)
Kuri geriausia iš trijų Jūsų nuomone?

man geriausiai ziurisi flickr 1 ir 3, vidurinej tas geltonumas nepatinka, bet siaip faina, tokia gyva nuotrauka ir tu gerai atrodo, tikra studente bigsmile.gif

as siandien pirma karta apturejau tokia alia planuota fs su drauge, rerzultatu nesa labai patenkinta, labai daug nusokusiu fokusu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 11 09, 16:39)
rG man pirma, kažkoks lengvumo pojūtis jaučiamas, susigroja ten viskas: mergina fone, besidraikančiais plaukais, balionas, ir tu atrodo tvyrai kažkur ore, nes kėdės nelabai matos. - jei dar truputuką paklonavus-būtų išvis super smile.gif  Bandyčiau dar j/b padaryt

Fotošopo negalima :/ Gal pakeisčiau iš vienos nuotraukos į kitą save, bet negalima. Aišku kadangi su RAW, tai minimaliai kiek reikia jis yra ir bus.
VISKAS, išsirinkau pirmą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 lapkričio 2011 - 17:26
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 09, 19:14)
Nu geras... biggrin.gif

As savo sraige isemiau (manau, nieks ir nepasiges jos  tongue.gif), nes kazka ten ne taip su spalvom padariau, nubluko viskas  cool.gif

ax.gif o as nespejau tavo sraiges pamatyt
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 09, 21:28)
laba
ir as pabusiu pagyru puodas  biggrin.gif  vakar nuo MB gavau dovanu artejancio tortadienio proga.  ax.gif  Macro ziedus.  hihihi.gif tai naudojuos proga kol vaikas miega ir kankinu viska kas po ranka papuola  lotuliukas.gif
vat pasirodau pirma bandyma  blush2.gif

paluri tikrai neblogas pirmas bandymas manau  thumbup.gif
rG  ax.gif  man pirma, bet gal spalvos antros.

Aciu! Fotkinau kas pakliuvo, dar reiks perprasti nauja objektyva smile.gif

Labai grazi tavo nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 09, 17:17)
ax.gif  o as nespejau tavo sraiges pamatyt

Ai, is tikruju ten sraiges ir nesimate, ji kiaute lindejo (o gal isvis jos namie nebuvo, kur ten iziuresi, kai kiautukas tik 5 mm dydzio... biggrin.gif). Jei idomu, tai Flickr yra, patvarkiau ir is naujo idejau.
Atsakyti
ACius, visoms uz mano auto veidrodzio tema komplimetus...malonu vis tik isgirsti gera zodi blush2.gif
QUOTE(Maggie @ 2011 11 09, 14:48)
Idedu siek tiek rudenines-ziemines depresijos ir auto  rolleyes.gif

Patinka auto mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabėgusi avelė grįžtu biggrin.gif Nusipirkom K-5...
Bet jau toooks skirtumas lyginant su senučiu K100D. O dar dvejojau, ar TIKRAI reikia, ar TIKRAI verta keist. Niežti rankos, laukiu savaitgalio bigsmile.gif
Atsakyti
birbusiukas -> Man tai kažkaip šlykščiai atrodo, ta prasme, kad lyg būtų šlykštus padaras ax.gif

Maggie -> auto įdomus smile.gif Patiko krūtinės vieta, gal kad išblurinta taip [nefokuse] kažkiek nelabai man, bet pats auto man patinka.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 09, 20:13)
birbusiukas -> Man tai kažkaip šlykščiai atrodo, ta prasme, kad lyg būtų šlykštus padaras  ax.gif

biggrin.gif As is pradziu irgi pagalvojau, kad ten kazkoks gyvas sutverimas plaukuotom kojom lotuliukas.gif

Dar viena sraige (jau paskutine... tongue.gif)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 09 lapkričio 2011 - 20:34
QUOTE(rG @ 2011 11 09, 16:03)
Kuri geriausia iš trijų Jūsų nuomone? http://www.flickr.co...s/59296460@N07/ Čia dėti negaliu.
Ačiū iš anksto.
P.S. Visos detalės labai reikalingos, man spalviškai įdomu, išraiška įdomu, judesiai įdomu, - perfotografuot nebeišeis  blush2.gif

QUOTE(rG @ 2011 11 09, 16:18)
Kaip sunku apsispręst  doh.gif  antroj gerai, nes ten mano dėstytoja - lyg aiškintų, bet nežinau nežinau...

Man Nr.2

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 09, 20:32)
biggrin.gif As is pradziu irgi pagalvojau, kad ten kazkoks gyvas sutverimas plaukuotom kojom  lotuliukas.gif

Dar viena sraige (jau paskutine... tongue.gif)

Šita įdomiausia (kampas geresnis)
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 09, 13:48)

čia tarp kojų fotikas? hm.. nzn, man nepatiko.. nuotraukos viršutinė dalis patiko, bet vaizdas žemiau krūtinės nepatiko..
Atsakyti