QUOTE(je t'aime @ 2011 11 09, 16:25)
rG, pirma arba antra.
Iš kurios pusės pirma?
Laukine, irgi iš kurios pusės pirma? Ar kurią pirmą įdėjau, ar kuri pirma flickr?
Ačiū.
QUOTE(rG @ 2011 11 09, 16:29)
iš kairės į dešinę. t.y. man kairiausioji ir vidurinė (geltonuojanti) labiausiai.
QUOTE(rG @ 2011 11 09, 18:03)
1, 2 judesys salia taves patinka
Bet kokia tu jaunute atrodai, niolikine ne kitaip
QUOTE(rG @ 2011 11 09, 20:33)
Kuri geriausia iš trijų Jūsų nuomone? http://www.flickr.co...s/59296460@N07/ Čia dėti negaliu.
Ačiū iš anksto.
P.S. Visos detalės labai reikalingos, man spalviškai įdomu, išraiška įdomu, judesiai įdomu, - perfotografuot nebeišeis
Ačiū iš anksto.
P.S. Visos detalės labai reikalingos, man spalviškai įdomu, išraiška įdomu, judesiai įdomu, - perfotografuot nebeišeis
Man pirmoji graziausiai ziurisi
rG man pirma, kažkoks lengvumo pojūtis jaučiamas, susigroja ten viskas: mergina fone, besidraikančiais plaukais, balionas, ir tu atrodo tvyrai kažkur ore, nes kėdės nelabai matos. - jei dar truputuką paklonavus-būtų išvis super Bandyčiau dar j/b padaryt
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 09, 18:58)
laba
Kas cia yr?
QUOTE(rG @ 2011 11 09, 16:03)
Kuri geriausia iš trijų Jūsų nuomone?
Man antroji, nes naturaliausia. Tik balionas, gaila, neryskus.
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 09, 16:58)
laba
ir as pabusiu pagyru puodas vakar nuo MB gavau dovanu artejancio tortadienio proga. Macro ziedus. tai naudojuos proga kol vaikas miega ir kankinu viska kas po ranka papuola
vat pasirodau pirma bandyma
ir as pabusiu pagyru puodas vakar nuo MB gavau dovanu artejancio tortadienio proga. Macro ziedus. tai naudojuos proga kol vaikas miega ir kankinu viska kas po ranka papuola
vat pasirodau pirma bandyma
Kas cia per daiktas???
QUOTE(Maggie @ 2011 11 09, 13:48)
Idedu siek tiek rudenines-ziemines depresijos ir auto
Pirmoj gal zmogaus reiketu... nes dabar nematau jokios depresijos, tik nefotogeniska betvarke. O vat auto man kazkuo patinka.
QUOTE(Endži @ 2011 11 09, 15:05)
is kur 50-ka pirkai kiek kainavo?
Pirkau ten, kur ir gyvenu - NL. Apie 100 euru kainavo.
kukuruzu burbuole
Atskirai nedėkosiu - labai ačiū. Gaila, kad neturiu aiškios nuomonės.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 09, 16:46)
rG man visos panašios, didelio esminio skirtumo tarp jų nematau.. bet daryčiau j/b, nes spalvos pjaunasi..
bw padariau reportažui, bet va tos vienos reikia spalvotos, ir tos visos spalvos labai svarbu. Nebent tai liečia apdirbimą, tikrai, vidurinioji išsiskiria geltonumu, bandysiu perdaryt ir pažiūrėt - pas mane viskas RAW.