Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 11 09, 12:51)
o as ir nesakiau kad prasta.
man pasirdoe taip, kitiems vienaip. cia mano nuomone ir tiek. man kitos fliskr labiau patiko, negu tos kur idejai cia. del padazymo, gal optine apgaule, bet apatine lupa man ziurisi "kreivai".

as irgi nesupratau, ar reikejo cia tos kritikos ar nereikejo.
Atsakyti
Pazaidziau su nauju objektyvu (canon 50mm 1.8), labai labai patiko smile.gif bet reikes vel is naujo mokytis fotografuoti. Rytoj dukros drauges gimtadienis, tai net nezinau ar kitiniu, ar 50-uku fotkinti...

Cia mano pirmieji bandymai. Kaip graziai susilieja fonas!!! smile.gif

user posted image

user posted image

Kai f/5.6 (kitinio butu prie 50mm) islaikymas 1/100, o kai f/1.8 tai islaikymas 1/1000 !!! Nuostabu, kai palyginu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 09 lapkričio 2011 - 12:57
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 09, 12:57)

aha?

QUOTE(paluri @ 2011 11 09, 13:50)
Pazaidziau su nauju objektyvu (canon 50mm 1.8), labai labai patiko smile.gif bet reikes vel is naujo mokytis fotografuoti. Rytoj dukros drauges gimtadienis, tai net nezinau ar kitiniu, ar 50-uku fotkinti...

Cia mano pirmieji bandymai. Kaip graziai susilieja fonas!!! smile.gif

man tai biski erzina penkiakampis bokeh sito objektyvo. Jei daug blikiuku ir naudoji priverta diafragma - bokeh gausis "grubus". Pilnai atverta diafragma nedaro penkiakampiu, nes diafragmos "bleidai" tiesiog neveikia. Zodz, norejau patart, jei nori grazaus bokeh, nereikia super duper astrumo, naudok diafragma f/1.8.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 09 lapkričio 2011 - 12:56
QUOTE(robobebras @ 2011 11 09, 17:25)
man tai biski erzina penkiakampis bokeh sito objektyvo. Jei daug blikiuku ir naudoji priverta diafragma - bokeh gausis "grubus". Pilnai atverta diafragma nedaro penkiakampiu, nes diafragmos "bleidai" tiesiog neveikia. Zodz, norejau patart, jei nori grazaus bokeh, nereikia super duper astrumo, naudok diafragma f/1.8.

Aciu uz patarima! Siandien as ir fotkinau su 1.8, nes tai ir buvo didziausias dziaugsmas smile.gif Dar pastebejau, kad fokusavimas siek tiek letokas lyginant su kitiniu.
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 09, 14:50)

Su naujuoju!!
As keiciu technika, ryt turetu fotoaparastasa parvaziuot, o kita savaite 50tukas smile.gif
Atsakyti
Idedu siek tiek rudenines-ziemines depresijos ir auto rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 09, 18:16)
Su naujuoju!!
As keiciu technika, ryt turetu fotoaparastasa parvaziuot, o kita savaite 50tukas smile.gif

Aciu! smile.gif
Koks fotoaparatas?
Atsakyti
Laba

Alabama, sveikinu...ir ačiū už nuorodą...

Maggie, tokių va nuotraukų turbūt niekda nesuprasiu...I foto - nematau jokios depresijos, nematau tiksliau nieko, nesuprantu kam tokią foto reikia rodyt, nes apart bordakelio ir mielos foto ant palanges nematau ničnieko...
Sory,kad taip piktai, bet va kažkaip nu man taip atrodo, laukiu atkirčio biggrin.gif
Atsakyti
Alabama kuriam puslapyje tavo ta nuotrauka nu nerandu,arba aš jau žabala doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 09, 15:32)
Alabama kuriam puslapyje tavo ta nuotrauka nu nerandu,arba aš jau žabala  doh.gif  g.gif

Aš ir neradau mirksiukas.gif ten labai kaitaliojasi nuotraukos...
Atsakyti
As siandien irgi su 50-tuku zaidziau - o paskui dar su double-expo Photoshop'e. Ar isejo kas nors? ax.gif Man patinka, zinoma, nes tai mano zaidimo rezultatas smile.gif

Lapkricio roze (abi nuotraukos darytos siandien - rozes isprotejo ir vis dar zydi cool.gif):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 09, 14:55)
As siandien irgi su 50-tuku zaidziau -

is kur 50-ka pirkai kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti