Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2011 11 08, 19:09)

Dedu tai ka turiu...
Veidrodzio vaiduoklis cool.gif
http://farm7.static....0b38c77f4_z.jpg

Ilgai žiūrėjau kol įžiūrėjau kas tas siluetas mirksiukas.gif SUPER♥!!!
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2011 11 08, 22:59)

Labai jau suspausta g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 11 08, 23:34)
Jeigu neklystu AV labai daznai naudoja si efekta.  smile.gif  http://www.flickr.com/photos/chiie/

Kai rašai AV, tai man kažkodėl apie mūsų AV iškart galvojasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 23:38)
Įkvėpta kristuko ir tobulai niūrios lietuviškos gamtos, rodau kokią kristalinės gardelės molekulę radau:

Molekulė:
http://farm7.static....1df2d231c_z.jpg

WOW!!! Super! Man labai labai gražu! Ir spalvos ir momentas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 22:38)
Įkvėpta kristuko ir tobulai niūrios lietuviškos gamtos, rodau kokią kristalinės gardelės molekulę radau:
Molekulė:

grazus lasiukai bigsmile.gif
nuotrauka buvo tokia, bet ta ranka man kazkaip cia nesipaiso schmoll.gif g.gif foto paskui istrinsiu 4u.gif
user posted imagegal sita geresne j/b? truputi pasviesinau g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 08 lapkričio 2011 - 23:16
QUOTE(Yvette @ 2011 11 08, 17:52)
mačiau moteriškumo temai buvo nėštukė įkelta. Taip, pats tikriausias moteriškumas, bet... Žaidime reikėjo atskleisti moteriškumą, nefotografuojant moters. Per daiktus, prisilietimus, kvapus, įpročius, spalvas ir t.t.
vat keli pvz. nesvarbu, akd gal ir pakartosit, bet gal bus aiškiau.
p.s. kiekvienas vis kitaip ir kitur moteriškumą įžvelgsim, bet taigi liuks

1
2
3
4
5
6

doh.gif nu vat vat sakau del visako pasiklausiu kaip kas, kad nenusisnekeciau lotuliukas.gif tai ir pizdi gavau ir visvien nusisnekejau lotuliukas.gif
nu dekui uz paaiskinima, dabar jau supratau ko reik blush2.gif
beja man 2 labai patiko, nu tokia tikrai netradicine
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 08, 18:02)
birbusiukas -> Nėštukės poza faina, dangus griūna, na toks sunkus, kažkaip netinkamas tokiam jos "įkvėpimui"  ax.gif

hihihi.gif ten ne nestuke , o del dangaus sutinku, tik neturejau kada sian prisest pataisyt
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia 77mm UV filtro. nenaudotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 13:37)
kas turite pultelius? Kur ir už kiek pirkote?

As turiu toki. Mazas, ir man tai labai patinka. Kainavo apie 15 euru, jei gerai pamenu.

Ai bet tu rodos nikoniste... unsure.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 22:38)
Įkvėpta kristuko ir tobulai niūrios lietuviškos gamtos, rodau kokią kristalinės gardelės molekulę radau

Idomiai smile.gif Atrodo, lyg double expo butu, tie laseliai virsuje tarsi... ar tik man taip vaidenasi? Bet patinka.

pandre, patiko tavo vaiduoklis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 08 lapkričio 2011 - 23:27
QUOTE(Endži @ 2011 11 08, 23:56)

Matosi, kad priaugintos blakstienos, turiu joms "fobiją" po gimdymo [kažkada pati norėjau prisiauginti labai stipriai], kur nepasižiūriu mieste, visur tos priaugintos blakstienos, mano sūnaus daktarė irgi su tokiom doh.gif lotuliukas.gif o dbr nebegaliu žiūrėti į jas smile.gif pritariu, kad perspausta, o anoj, kur su ranka,
tai actionas nepatinkti man ax.gif patinka žvilgsnis, lūpos, gražu, tiesą sakai, kad ranka netinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 08, 23:50)
Matosi, kad priaugintos blakstienos, turiu joms "fobiją" po gimdymo [kažkada pati norėjau prisiauginti labai stipriai], kur nepasižiūriu mieste, visur tos priaugintos blakstienos, mano sūnaus daktarė irgi su tokiom  doh.gif  lotuliukas.gif o dbr nebegaliu žiūrėti į jas smile.gif pritariu, kad perspausta, o anoj, kur su ranka,
tai actionas nepatinkti man  ax.gif patinka žvilgsnis, lūpos, gražu, tiesą sakai, kad ranka netinka smile.gif

tikiu , dabar daug kas su jom doh.gif lotuliukas.gif ten foto aplamai spalva gavosi tokia oranzine kad siaubas doh.gif del to nutariau daryt j/b del erdves sutinku ,kad jos truksta blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

100tosios temos proga ir aš išlendu iš pogrindžio. Dirbu pilnu etatu, studijuoju pilnu etatu, laiko lieka geriausiu atveju porai valandų miego... Fotografuoju tik akimis - labai daug gerų kadrų taip ir liko tik atminty. Na ir dar karts nuo karto pykšt pokšt padarau, pvz savo žvėriui:

user posted image

Manyčiau reiktų pradėti su savim visur tampytis fotiką, gal vis bent po biški tobulėčiau ir fotografijos srity. Tik teks matyt keist savo profilį iš gamtos/maisto fotografės į fotoreportažus...
Atsakyti
Miss K, labas, vis pagalvodavau kur esi dingus, miss mustachio irgi:)

Aciu visoms uz komentarus mano nuotraukom:)
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 08, 22:38)
Alabama, pirmoji man irgi ne, veidas kaip plastmasinis, o ranka kaip kokios lėlės, negyva.

dar kotais labai kreivai lupos padazhytos.. blush2.gif
QUOTE(Endži @ 2011 11 08, 23:14)
beje merginos matet kokia gera akcija, naujokems manau visai gerai bigsmile.gif  4u.gif http://shop.efoto.lt.../fotoknygu-deze

bet kaip pigiai! turiu dvi knygas is to pasiulymo, jei netureciau, griebciau is karto.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 11 09, 10:01)
bet kaip pigiai! turiu dvi knygas is to pasiulymo, jei netureciau, griebciau is karto.

tai as ir pagriebiau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 09 lapkričio 2011 - 10:07
QUOTE(Maggie @ 2011 11 09, 10:01)
dar kotais labai kreivai lupos padazhytos.. blush2.gif

Tiesiai, tiesiai ten padazyta.O veidas toks, nes guli. biggrin.gif Ta nuotrauka ir ta kita labai neblogai ivertino uzsieni.Iejo i 50tuka dienos geriausiu
http://500px.com/popular
Tai gal nesu tokia prasta, kaip cia gali pasirodyti cool.gif
Atsakyti