Alabama, pirmoji man irgi ne, veidas kaip plastmasinis, o ranka kaip kokios lėlės, negyva.
Antroji gražiai žiūrisi
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 21:04)
Reiketu kritikos.Isbandziau tilt shift'a, nezinau, ar ziurisi.Kaip ta ranka?
O del sitos isvis nesu tikra
Įdomiai žiūrisi pirmoji. Niekad dar nebuvau mačius portertų su tilt shift'u.
Man paskutiniu metu beveik daugumos patinka čia dedamos nuotraukos
ŠAUMUOLĖS!!!
noriu kritikos del auto
QUOTE(Endži @ 2011 11 08, 21:59)
noriu kritikos del auto
gal neverta taip apkarpyt?
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 20:04)
man nelabai, pirmoji dėl veiduko faktūros praradimo, akys keistos man ir ta ranka kaip kito žmogaus nes pagal proporcijas kažkaip nesipaišo. Antra labiau patinka
QUOTE(Endži @ 2011 11 08, 21:59)
noriu kritikos del auto
visų pirma manau formatas nelabai kur panaudojamas, gal čiut pilkokas jb, pats kadras suspaustas. Bet smagu susipažinti, o ir blakstienų ilgumas
Dar kart dėkui kam patiko mano auto
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 08, 22:04)
gal neverta taip apkarpyt?
taip apkarpiau nes ranka kazkaip maisesi kuri buvo prie galvos, tai as ja nukirpau
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 22:10)
su tuo j/b kazkas man nesigavo vis spalva tokios kokios noriu blakstienos priaugintos o del formato ka patartumet? apacia siek tiek kirpti?
beje merginos matet kokia gera akcija, naujokems manau visai gerai http://shop.efoto.lt.../fotoknygu-deze
QUOTE(Dalyja @ 2011 11 08, 22:41)
Įdomiai žiūrisi pirmoji. Niekad dar nebuvau mačius portertų su tilt shift'u.
ŠAUMUOLĖS!!!
ŠAUMUOLĖS!!!
Jeigu neklystu AV labai daznai naudoja si efekta. http://www.flickr.com/photos/chiie/
QUOTE(kristukass @ 2011 11 08, 22:34)
Jeigu neklystu AV labai daznai naudoja si efekta. http://www.flickr.com/photos/chiie/
man labai patinka jos foto, nuostabi fotografe
Kiek uzderejo graziu nuotrauku Gal, sakau, ateity nors kas desimtai temai taip pasistengiam?
kristuko spalvos tikrai ispudingos Gerai butu ismokti taip su Curves zaisti - bandau dabar, bet panasu, kad daug kantrybes reikia, kad atsirinkti, kas ir kaip...
Is paskutiniu idetu Myce "Ramybe" isimine.
Kas per daiktas tas tilt shift? Ranka man nei vienoj nuotraukoj nepatinka, bet pirmojoj ypac ne, atrodo lyg svetima, ir taip nepatogiai padeta. Bet veidas labiau kliuva - kaip balta kauke. Nors gal cia ir buvo tokia ideja?
kristuko spalvos tikrai ispudingos Gerai butu ismokti taip su Curves zaisti - bandau dabar, bet panasu, kad daug kantrybes reikia, kad atsirinkti, kas ir kaip...
Is paskutiniu idetu Myce "Ramybe" isimine.
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 20:04)
Kas per daiktas tas tilt shift? Ranka man nei vienoj nuotraukoj nepatinka, bet pirmojoj ypac ne, atrodo lyg svetima, ir taip nepatogiai padeta. Bet veidas labiau kliuva - kaip balta kauke. Nors gal cia ir buvo tokia ideja?
Įkvėpta kristuko ir tobulai niūrios lietuviškos gamtos, rodau kokią kristalinės gardelės molekulę radau:
Molekulė:
Molekulė:
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 19:25)
Siandien darbe, bevazinedama, uzmaciau pakeleje labai graziai pasipuosusiu augaleliu. Sugrizau ir pabandziau ta trapu grozi isiamzinti.
na negaliu atsiziuret sito grozio jetau kada as ismoksiu taip