Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, pirmoji man irgi ne, veidas kaip plastmasinis, o ranka kaip kokios lėlės, negyva.

Antroji gražiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 21:04)
Reiketu kritikos.Isbandziau tilt shift'a, nezinau, ar ziurisi.Kaip ta ranka? unsure.gif

O del sitos isvis nesu tikra unsure.gif

Įdomiai žiūrisi pirmoji. Niekad dar nebuvau mačius portertų su tilt shift'u.
Man paskutiniu metu beveik daugumos patinka čia dedamos nuotraukos rolleyes.gif
ŠAUMUOLĖS!!!
Atsakyti
noriu kritikos del auto g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 11 08, 21:59)
noriu kritikos del auto g.gif 

gal neverta taip apkarpyt?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 20:04)
Reiketu kritikos.Isbandziau tilt shift'a, nezinau, ar ziurisi.Kaip ta ranka? unsure.gif

O del sitos isvis nesu tikra unsure.gif

man nelabai, pirmoji dėl veiduko faktūros praradimo, akys keistos man ir ta ranka kaip kito žmogaus nes pagal proporcijas kažkaip nesipaišo. Antra labiau patinka

QUOTE(Endži @ 2011 11 08, 21:59)
noriu kritikos del auto g.gif 

visų pirma manau formatas nelabai kur panaudojamas, gal čiut pilkokas jb, pats kadras suspaustas. Bet smagu susipažinti, o ir blakstienų ilgumas

Dar kart dėkui kam patiko mano auto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 lapkričio 2011 - 22:11
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 08, 22:04)
gal neverta taip apkarpyt?

taip apkarpiau nes ranka kazkaip maisesi kuri buvo prie galvos, tai as ja nukirpau g.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 22:10)

su tuo j/b kazkas man nesigavo vis spalva tokios kokios noriu doh.gif blakstienos priaugintos blush2.gif o del formato ka patartumet? apacia siek tiek kirpti?ax.gif

beje merginos matet kokia gera akcija, naujokems manau visai gerai bigsmile.gif 4u.gif http://shop.efoto.lt.../fotoknygu-deze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 08 lapkričio 2011 - 22:19
QUOTE(Dalyja @ 2011 11 08, 22:41)
Įdomiai žiūrisi pirmoji. Niekad dar nebuvau mačius portertų su tilt shift'u.
Man paskutiniu metu beveik daugumos patinka čia dedamos nuotraukos  rolleyes.gif
ŠAUMUOLĖS!!!

Jeigu neklystu AV labai daznai naudoja si efekta. smile.gif http://www.flickr.com/photos/chiie/
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 08, 22:34)
Jeigu neklystu AV labai daznai naudoja si efekta.  smile.gif  http://www.flickr.com/photos/chiie/

man labai patinka jos foto, nuostabi fotografe wub.gif
Atsakyti
Kiek uzderejo graziu nuotrauku bigsmile.gif Gal, sakau, ateity nors kas desimtai temai taip pasistengiam? biggrin.gif

kristuko spalvos tikrai ispudingos blink.gif Gerai butu ismokti taip su Curves zaisti ax.gif - bandau dabar, bet panasu, kad daug kantrybes reikia, kad atsirinkti, kas ir kaip... doh.gif

Is paskutiniu idetu Myce "Ramybe" isimine.

QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 20:04)

Kas per daiktas tas tilt shift? Ranka man nei vienoj nuotraukoj nepatinka, bet pirmojoj ypac ne, atrodo lyg svetima, ir taip nepatogiai padeta. Bet veidas labiau kliuva - kaip balta kauke. Nors gal cia ir buvo tokia ideja? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 08 lapkričio 2011 - 22:38
Įkvėpta kristuko ir tobulai niūrios lietuviškos gamtos, rodau kokią kristalinės gardelės molekulę radau:

Molekulė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 19:25)
Siandien darbe, bevazinedama, uzmaciau pakeleje labai graziai pasipuosusiu augaleliu. Sugrizau ir pabandziau ta trapu grozi isiamzinti.

na negaliu atsiziuret sito grozio wub.gif jetau kada as ismoksiu taip doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 23:38)

Molekulė:

Kas čia tokio? blink.gif
Atsakyti