Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 11 06, 19:27)
rG, ale nusprendei vasarėlę parodyt? wink.gif

Ieškojau proginio kokio kadro, bet niekaip neradau, tai sakau bent šilumos biggrin.gif
Atsakyti
Zirze, dėl laiko.. man tai taip būna: kai tikrai labai labai noriu, visada surandu tam, ką noriu daryti, laiko.. aišku, kažkieno sąskaita, bet pasistengus viskas įmanoma..
Atsakyti
nagi nagi, pasistengiam ir įkeliam po foto, kad jau šimtinė tema.

Šita su priekaištais. Bet iš tų, kur man nelabai svarbu kas ten kaip negerai. Man ji tiesiog patinka. Tiesa, atsispausdinau ją vertikalią.

user posted image

Šiandien dar užbaigiau senai pradėtą juostelę. O gal gi bus kas įdomesnio. Bet jau pamiršau kokios ten pirmos foto buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 lapkričio 2011 - 20:23
100 temos proga ir Yvettei prasant biggrin.gif

user posted image

Sita su labai dideliu klaustuku, man trukdo medziai desinei ir siaip

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 11 06, 21:18)
Zirze, dėl laiko.. man tai taip būna: kai tikrai labai labai noriu, visada surandu tam, ką noriu daryti, laiko.. aišku, kažkieno sąskaita, bet pasistengus viskas įmanoma..

tai ir dabar va sedziu, vaiko saskaita, prieina jis, patampo mane uz rankoves, as juo kokia sasyska i rankas, ir vel prie PS sedziu doh.gif ziauru ane?

QUOTE(Yvette @ 2011 11 06, 21:21)
Šita su priekaištais. Bet iš tų, kur man nelabai svarbu kas ten kaip negerai. Man ji tiesiog patinka. Tiesa, atsispausdinau ją vertikalią.

o galima butu suzinoti tuos priekaistus, nes man sioji - nepriekaistinga rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi del dieninio apsvietimo pasisake tik zirze, tai tikiu ja ir padariau prie dirbtinio apsvietimo.
Ar tinka?

user posted image
Atsakyti
kieno buvo balto balanso nd su servetėle ir nėrimo siūlais? Atsiliepkit. Man labai patiko. Tvarkingi. Galima tokius į pirmą psl. įkelti kaip pavyzdį.
Atsakyti
Šimtosios temos proga. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 06, 20:21)

Man labai graziai sita didele turetu atrodyti.O jei jau ieskoti priekaistu, tai gal tas kampukas vielos desinei?Gal daug tamsos kairei?Atspejau?
Atsakyti
nu kad jau šimtoji, tai ir aš įkelsiu iš naujų, ieškojimai kažko....trūkumų yra tikrai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 06, 20:32)
kieno buvo balto balanso nd su servetėle ir nėrimo siūlais? Atsiliepkit. Man labai patiko. Tvarkingi. Galima tokius į pirmą psl. įkelti kaip pavyzdį.

Paluri namų darbas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 11 06, 21:21)
nagi nagi, pasistengiam ir įkeliam po foto, kad jau šimtinė tema.

Nu gerai ir as ikelsiu...
user posted image
Zinau kad skiriasi atspalviai, ir pirmoj galetu buti geresnis fokusas (nors fokusuotas pirmas planas), kas dar?
Atsakyti