Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2011 11 08, 19:09)
Labutis smile.gif
Skaiciusi esu tik iki 4psl, tai iki ten labai graziai prasidejo jubiliejine temute! Kokie darbeliai puosia musu temute!Nuostabu!
Turiu problemykiu su sveikatyte, tai nebepadarysiu savo idejos del Yvettes pasiulytos temos...turejau ideja su auto duse...bet, deja...
Dedu tai ka turiu...
Veidrodzio vaiduoklis cool.gif
labai faina
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 17:48)
ačiū,einu žiūrėti
Papildyta:
nėra  verysad.gif

nu tai silpnai, bandyk dar ant kito kompo, jei nesigaus, toliau teks bandyt isimt diska is dezutes, kaip andriuska sake, ir bandyt ne per usb, o per SATA jungti pasijungt.
jei parejo diskas nasmagu, dabar su tais tailando potvyniais jie pabrango 2x ... kaip tycia.

pandre, fun smile.gif
Atsakyti
pandre, jėga! man labai.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 11 08, 19:53)
nu tai silpnai, bandyk dar ant kito kompo, jei nesigaus, toliau teks bandyt isimt diska is dezutes, kaip andriuska sake, ir bandyt ne per usb, o per SATA jungti pasijungt.
jei parejo diskas nasmagu, dabar su tais tailando potvyniais jie pabrango 2x ... kaip tycia.

pandre, fun smile.gif

jaučiu kad kaputės jam doh.gif verysad.gif o ten dar vienos krikštynos netvarkytos

pander patiko
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 19:04)
jaučiu kad kaputės jam  doh.gif  verysad.gif o ten dar vienos krikštynos netvarkytos

informacija tai vis tiek istrauks. tik nesk ne bile kam
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 08, 20:23)
informacija tai vis tiek istrauks. tik nesk ne bile kam

jau susiorganizavau patikimam žmogui,na tikiuosi info ištrauks,o tada kelsiu vėjus topocentre doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Reiketu kritikos.Isbandziau tilt shift'a, nezinau, ar ziurisi.Kaip ta ranka? unsure.gif

user posted image

O del sitos isvis nesu tikra unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 21:04)
Reiketu kritikos.Isbandziau tilt shift'a, nezinau, ar ziurisi.Kaip ta ranka? unsure.gif

http://farm7.static....c1758dcbe_z.jpg

http://farm7.static....9578a9af4_z.jpg

Kas tas tilt shift'as? smile.gif čia tas bluras toks iš abiejų pusių, ar klystu? Man atvirkščiai pirmoji nea, ta ranka kaip ne jos, veidukas plokščias, toks pastorintas atrodo, o antroji patinka ax.gif
Papildyta:
Kikirike -> Sekmės tau.. situacija ne kokia, užuojauta.

pandre -> Man patinka tavo vaiduoklis mirksiukas.gif
Atsakyti

man tai įdomiai abi atrodo,tik kad rankų pozos panašios jau perdaug,bet šiaip patinka jb pirmas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O jau groziu kiek bigsmile.gif thumbup.gif Tikrai galetu kiekviena tema taip prasidet, miela malonu skaityt rolleyes.gif
Kristukass, nu sakes kokios grazios visos paskutines idetos tavo nuotraukos wub.gif thumbup.gif Spalvos kokios! wub.gif

Vienintele, patinka man tavo auto smile.gif As tik karta bandziau daryti, bet nezinau ar patinka, tai nerodziau:) Nors labai noriu savo grazaus auto, o ir pasirodyt jau noreciau blush2.gif Kai gausiu nauja objektyva reiks vel bandyt ax.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 08, 15:29)
Nusipirkau 50mm 1.8 objektyva, einu bandyti  smile.gif

As irgi gavau toki dovanu, bet dar laukiu kada atkeliaus smile.gif Papasakok ar jau isbandei ir kokie pirmi ispudziai ax.gif
Papildyta:

Man tai antra patinka smile.gif Pirmoj ta ranka nelabai man, o ir veidukas kazkaip keistai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 15:56)
visgi sakysiu dega, patikrinau su ps, gali paprastai pasitikrinti pati(su pypete). Jau esu rašiusi kad 255 yra visiškai balta spalva, tai spalviškai ji bevertė todėl mes sakom dega. tavo dangus svyruoja 253, 254, 248, tai labai arti baltos spalvos.

aciu Vienintele, patikrinau ir as, tikrai tu teisi ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 20:04)

kas, tai per daiktas as irgi nezinau, bet man graziau antroji ziurisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 20:04)

pirmoji permainingus jausmus sukelia - patinka ir ne. įtariu nepatinka dėl rankos. antroji nuotrauka visai neblogai. smile.gif o kaip tilt shift'ą darei? su blur'u pati, ar kažkokį actioną užmetei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 08 lapkričio 2011 - 21:31