Kike, gal kaupiklio maitinimas parejo? Ten juk paprastas hardas stovi, tik maitinimo blokas ir jo sata i usb sujungia. Man buvo maitblokis parejas. Pasireiskia tuo, kad kaupiklis visiskai negyvas. Nedega lemputes, nesisuka. Remontan nest bijojau, bo yra galimybe, kad mano ismestu ir duotu nauja. Ata Tb nuotrauku. Sulauziau korpusa ir isemiau harda. Ikisau tiesiai i kompa pajungiau. Ir jis beike. Visa info liko.
Nepirkit pigiu trikoju. Uz 20 eu. Paimkit benro koki uz 200-300. Bus tikrai gerai or nesigailesit.
vienintelė -> Patiko auto antrasis irgi geras
Ainoa -> man nerodo padegusio dangaus šiek tiek melsvas, nors su pipete netikrinau.
birbusiukas -> Nėštukės poza faina, dangus griūna, na toks sunkus, kažkaip netinkamas tokiam jos "įkvėpimui"
Ainoa -> man nerodo padegusio dangaus šiek tiek melsvas, nors su pipete netikrinau.
birbusiukas -> Nėštukės poza faina, dangus griūna, na toks sunkus, kažkaip netinkamas tokiam jos "įkvėpimui"
QUOTE(andriuska @ 2011 11 08, 17:00)
Kike, gal kaupiklio maitinimas parejo? Ten juk paprastas hardas stovi, tik maitinimo blokas ir jo sata i usb sujungia. Man buvo maitblokis parejas. Pasireiskia tuo, kad kaupiklis visiskai negyvas. Nedega lemputes, nesisuka. Remontan nest bijojau, bo yra galimybe, kad mano ismestu ir duotu nauja. Ata Tb nuotrauku. Sulauziau korpusa ir isemiau harda. Ikisau tiesiai i kompa pajungiau. Ir jis beike. Visa info liko.
Nepirkit pigiu trikoju. Uz 20 eu. Paimkit benro koki uz 200-300. Bus tikrai gerai or nesigailesit.
jetau aš jo tai tikrai neardysiu,jis kaip ir krovėsi,degė lemputė
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 14:37)
Turiu visai paprastutį. Pirkau per skelbiu.lt. 30Lt.
QUOTE(andriuska @ 2011 11 08, 16:00)
O ko jie blogai jei nekeli labai reikalavimų? Vis geriau nei nuo vaiko maitinimo kėdės fotkint Nupirkau Velbon šį savaitgalį Vilbroj, man jis atrodo neblogas..
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 11 08, 16:07)
Turiu visai paprastutį. Pirkau per skelbiu.lt. 30Lt.
Ačiū, ieškosiu. 60lt ir man pasirodė daug.
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 12:30)
šiaip kad jau apie hardus prakalbom, tai svarbiasia yra juos tvarkingai atjungti, per progama.
per kokia dar programa?!
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 17:12)
Ačiū, ieškosiu. 60lt ir man pasirodė daug.
tik pasitikrink, ar tikrai tinka tavo D700. Nes jei ten infraredu veikiantis - netiks. D700 jo neturi, todel pulteliai jam brungiau gausis.
Kikirike, reikia analizus daryt, gal tiesiog nuleke particija. Cia nieko nepasakysim...
pradziai reiktu i windows disk manageri nueit, paziuret ar rodo fizini diska, nes windows exploreris rodo sukurtas particijas.
QUOTE(robobebras @ 2011 11 08, 17:30)
tik pasitikrink, ar tikrai tinka tavo D700. Nes jei ten infraredu veikiantis - netiks. D700 jo neturi, todel pulteliai jam brungiau gausis.
Vienintele, reikia analizus daryt, gal tiesiog nuleke particija. Cia nieko nepasakysim...
pradziai reiktu i windows disk manageri nueit, paziuret ar rodo fizini diska, nes windows exploreris rodo sukurtas particijas.
Vienintele, reikia analizus daryt, gal tiesiog nuleke particija. Cia nieko nepasakysim...
čia gal man rašei? tu gal gali man žmoškiau paaiškintu kur ką reiktų daryti?
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 17:35)
čia gal man rašei? tu gal gali man žmoškiau paaiškintu kur ką reiktų daryti?
aj, jo tikrai tau.
nzn kas per windausai pas tave. Pajunk harda, spausk windows mygtukas+R, ten irasyk diskmgmt.msc ir spausk enter. Ieskok savo disko. Tik ten particiju jokiu nekurk ir netrink siaip cia pasidairymui ka kompas mato.
QUOTE(robobebras @ 2011 11 08, 17:39)
aj, jo tikrai tau.
nzn kas per windausai pas tave. Pajunk harda, spausk windows mygtukas+R, ten irasyk diskmgmt.msc ir spausk enter. Ieskok savo disko. Tik ten particiju jokiu nekurk ir netrink siaip cia pasidairymui ka kompas mato.
ačiū,einu žiūrėti
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 11 08, 17:39)
aj, jo tikrai tau.
nėra
QUOTE(Maggie @ 2011 11 08, 16:20)
per kokia dar programa?!
na gal per skambiai nuskambėjo, bet reiktu visokius fleshiukus, išorinius diskus atjungti: win( turėtu prie laikrodžio atsirasti tokia ikonyte saferemove ar kažkas panašaus, tik iš atminties rašau nes win seniai nenaudoju) mac(tiesiog prie to įrenginio atsiranda toks ženkliukas atjungimui).
Čia tam kad nenutrūktų jam srovė staiga, čia kaip kompo išjungimas, juk neištraukiam iš elektros laido
Labutis
Skaiciusi esu tik iki 4psl, tai iki ten labai graziai prasidejo jubiliejine temute! Kokie darbeliai puosia musu temute!Nuostabu!
Turiu problemykiu su sveikatyte, tai nebepadarysiu savo idejos del Yvettes pasiulytos temos...turejau ideja su auto duse...bet, deja...
Dedu tai ka turiu...
Veidrodzio vaiduoklis
Skaiciusi esu tik iki 4psl, tai iki ten labai graziai prasidejo jubiliejine temute! Kokie darbeliai puosia musu temute!Nuostabu!
Turiu problemykiu su sveikatyte, tai nebepadarysiu savo idejos del Yvettes pasiulytos temos...turejau ideja su auto duse...bet, deja...
Dedu tai ka turiu...
Veidrodzio vaiduoklis