Sveikos,
Siandien ryte labai stengiausi padaryti kokia grazia nuotraukyte 100 temos proga. Nezinau ar pavyko, bet dedu
Nusipirkau 50mm 1.8 objektyva, einu bandyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 13:17)
taip naudoju, turiu toki lieva kuris sukasi tik aukštyn ir žemyn, beveik neymanoma išgaut norima kampo, todėl ateityje pirksiu kitoki su kuriuo patogiau būtu naudotis. Paskutine kur foto tai fotikas ant žemes, nes mano stovas taip žemai nepasilenkia ))
man gal pirmasis labiau patiko, bet siaip faini abu
o idomu namu naudojimui uztektu kokio pigaus trikojo is ebay pvz ar jie visai beverciai
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 08, 14:16)
grazu, bet man dangus irgi kiek per dramatiskas tokiai nuotraukai
siandien bandziau pagal ideta filmuka curves su tais samples, tai va ka gavau
Paluri man is idetuju gal pirmas variantas geresnis, antroji nepatinka kazkaip labai dirbtinai tas ziedelis ten padetas...
dekui uz pastabas eisiu photoshopint dangu
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 14:12)
Blin, kaina tai ohoho.. Gaila man tiek pinigų..Siūlo man neoriginalų naują už 60lt bet kaip suprantu Jūs pigiau pirkotės? Nu einu ebay ieškotis..
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 14:45)
Blin, kaina tai ohoho.. Gaila man tiek pinigų..Siūlo man neoriginalų naują už 60lt bet kaip suprantu Jūs pigiau pirkotės? Nu einu ebay ieškotis..
iš kur tas Jūs ) na manau pultelio pagrindinis princpas kad veiktu, man buvo reikalaivimai kad be jokių ištraukiamų antenų, laidų ir panašiai. Maniškis veikia net iš kito kambariuo per siena pažiūrėk daug visiškai pigius naudoja ir džiaugiasi, tai kad nebūtina brangu pirkti
Ainoa žiūrint kam naudosi, svarbiausia kad jis būti stabilus, kad atlaikytu tavo kamera, nes jei nukristu tai nemanau kad tau patiktu. Paskui kainos yra pagal patoguma ir firma. Reiktu atkreipti dėmesi kaip lankstosi galvutė. Aš esu tinginė, mėgstu daiktus kurie tarnauja žmogui,o ne atvirkščiai, jie kainuoja daugiau, todėl normalaus trikojo dar neturiu
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 15:02)
iš kur tas Jūs )
Jūs čia į tas kas atsakė į mano klausimą kreipiausi, į visas Bandysiu ieškot, noriu ir aš gero ir pigaus
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 14:13)
vienintelė patiko,žinau kaip sunku daryti autoportretus,aišku norėtusi iš šiek tiek žemiau žemiau,gal ne tokios tiesaus kadro (iš kit kampo) bet o tačiau tai yra autoportretas,juos sunku daryti,taip kad man patiko
dėkui
turiu,paprastą universalų mokėjo kelis litus,tetė parvežė iš fotoparodos lenkijoje
dėkui
turiu,paprastą universalų mokėjo kelis litus,tetė parvežė iš fotoparodos lenkijoje
dėkui, va su tuo isikomponavimu ir dar fokusu ten kur nori, tai kita kart ką nors mandresnio sugalvosiu
QUOTE(paluri @ 2011 11 08, 14:29)
Sveikos,
Siandien ryte labai stengiausi padaryti kokia grazia nuotraukyte 100 temos proga. Nezinau ar pavyko, bet dedu
man nelabai dirbtinoka antroj nuotraukoj gėlytė ir šiaip kitokio jų rakurso norėtusi. lauksim foto su nauju objektyvu ir įspūdžių apie jį
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 14:38)
hm.. mano akimis dangus labai išdeges
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 15:04)
Jūs čia į tas kas atsakė į mano klausimą kreipiausi, į visas Bandysiu ieškot, noriu ir aš gero ir pigaus
ui nu blondinė aš ne kitaip
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 15:07)
hm.. mano akimis dangus labai išdeges
o pas mane net biski melsvas jis
o trikojo, tai man cia namie ka pafotkint reiketu ar auto koki pabandyt maciau ebay visokiu nebrangiu yra, uz kokiu 20e nupirkciau, bet kaip zinot ar jis stabilus, galva tai ten lyg sukiojasi i visas puses
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 16:04)
as pirkau is skelbimus lietuviskus, turbut uz 25 ar 30 lt. universalas, plasmasiukas, bet veikia
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 16:07)
dėkui, va su tuo isikomponavimu ir dar fokusu ten kur nori, tai kita kart ką nors mandresnio sugalvosiu
tai aš ir sakau,kad baisiai sunku kai auto darai,taip kad man patiko
mačiau moteriškumo temai buvo nėštukė įkelta. Taip, pats tikriausias moteriškumas, bet... Žaidime reikėjo atskleisti moteriškumą, nefotografuojant moters. Per daiktus, prisilietimus, kvapus, įpročius, spalvas ir t.t.
vat keli pvz. nesvarbu, akd gal ir pakartosit, bet gal bus aiškiau.
p.s. kiekvienas vis kitaip ir kitur moteriškumą įžvelgsim, bet taigi liuks
1
2
3
4
5
6
vat keli pvz. nesvarbu, akd gal ir pakartosit, bet gal bus aiškiau.
p.s. kiekvienas vis kitaip ir kitur moteriškumą įžvelgsim, bet taigi liuks
1
2
3
4
5
6
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 15:28)
o pas mane net biski melsvas jis
o trikojo, tai man cia namie ka pafotkint reiketu ar auto koki pabandyt maciau ebay visokiu nebrangiu yra, uz kokiu 20e nupirkciau, bet kaip zinot ar jis stabilus, galva tai ten lyg sukiojasi i visas puses
visgi sakysiu dega, patikrinau su ps, gali paprastai pasitikrinti pati(su pypete). Jau esu rašiusi kad 255 yra visiškai balta spalva, tai spalviškai ji bevertė todėl mes sakom dega. tavo dangus svyruoja 253, 254, 248, tai labai arti baltos spalvos.