Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

Siandien ryte labai stengiausi padaryti kokia grazia nuotraukyte 100 temos proga. Nezinau ar pavyko, bet dedu smile.gif

user posted image

user posted image

Nusipirkau 50mm 1.8 objektyva, einu bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 13:17)
taip naudoju, turiu toki lieva kuris sukasi tik aukštyn ir žemyn, beveik neymanoma išgaut norima kampo, todėl ateityje pirksiu kitoki su kuriuo patogiau būtu naudotis. Paskutine kur foto tai fotikas ant žemes, nes mano stovas taip žemai nepasilenkia smile.gif))

man gal pirmasis labiau patiko, bet siaip faini abu 4u.gif
o idomu namu naudojimui uztektu kokio pigaus trikojo is ebay pvz g.gif ar jie visai beverciai g.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 08, 14:16)
ax.gif  pasirausiau ir as savo "lobyne"  hihihi.gif
sakau gal kazka pataikysiu i moteriskumo tema  blush2.gif

grazu, bet man dangus irgi kiek per dramatiskas tokiai nuotraukai ax.gif

siandien bandziau pagal ideta filmuka curves su tais samples, tai va ka gavau smile.gif

user posted image

Paluri man is idetuju gal pirmas variantas geresnis, antroji nepatinka blush2.gif kazkaip labai dirbtinai tas ziedelis ten padetas...
Atsakyti
dekui uz pastabas biggrin.gif eisiu photoshopint dangu
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 14:12)

Blin, kaina tai ohoho.. Gaila man tiek pinigų..Siūlo man neoriginalų naują už 60lt bet kaip suprantu Jūs pigiau pirkotės? Nu einu ebay ieškotis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 14:45)
Blin, kaina tai ohoho.. Gaila man tiek pinigų..Siūlo man neoriginalų naują už 60lt bet kaip suprantu Jūs pigiau pirkotės? Nu einu ebay ieškotis.. doh.gif

iš kur tas Jūs smile.gif) na manau pultelio pagrindinis princpas kad veiktu, man buvo reikalaivimai kad be jokių ištraukiamų antenų, laidų ir panašiai. Maniškis veikia net iš kito kambariuo per siena smile.gif pažiūrėk daug visiškai pigius naudoja ir džiaugiasi, tai kad nebūtina brangu pirkti mirksiukas.gif

Ainoa žiūrint kam naudosi, svarbiausia kad jis būti stabilus, kad atlaikytu tavo kamera, nes jei nukristu tai nemanau kad tau patiktu. Paskui kainos yra pagal patoguma ir firma. Reiktu atkreipti dėmesi kaip lankstosi galvutė. Aš esu tinginė, mėgstu daiktus kurie tarnauja žmogui,o ne atvirkščiai, jie kainuoja daugiau, todėl normalaus trikojo dar neturiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 lapkričio 2011 - 15:03
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 15:02)
iš kur tas Jūs smile.gif)

Jūs čia į tas kas atsakė į mano klausimą kreipiausi, į visas smile.gif Bandysiu ieškot, noriu ir aš gero ir pigaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 14:13)
vienintelė patiko,žinau kaip sunku daryti autoportretus,aišku norėtusi iš šiek tiek žemiau žemiau,gal ne tokios tiesaus kadro (iš kit kampo) bet o tačiau tai yra autoportretas,juos sunku daryti,taip kad man patiko  4u.gif
dėkui  4u.gif
turiu,paprastą universalų mokėjo kelis litus,tetė parvežė iš fotoparodos lenkijoje

dėkui, va su tuo isikomponavimu ir dar fokusu ten kur nori, tai doh.gif kita kart ką nors mandresnio sugalvosiu tongue.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 08, 14:29)
Sveikos,

Siandien ryte labai stengiausi padaryti kokia grazia nuotraukyte 100 temos proga. Nezinau ar pavyko, bet dedu  smile.gif

Nusipirkau 50mm 1.8 objektyva, einu bandyti  smile.gif

man nelabai blush2.gif dirbtinoka antroj nuotraukoj gėlytė ir šiaip kitokio jų rakurso norėtusi. lauksim foto su nauju objektyvu ir įspūdžių apie jį

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 14:38)
siandien bandziau pagal ideta filmuka curves su tais samples, tai va ka gavau  smile.gif

hm.. mano akimis dangus labai išdeges g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 15:04)
Jūs čia į tas kas atsakė į mano klausimą kreipiausi, į visas smile.gif Bandysiu ieškot, noriu ir aš gero ir pigaus  biggrin.gif

ui nu blondinė aš ne kitaip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 lapkričio 2011 - 15:07
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 15:07)
hm.. mano akimis dangus labai išdeges g.gif

g.gif o pas mane net biski melsvas jis

o trikojo, tai man cia namie ka pafotkint reiketu ar auto koki pabandyt ax.gif maciau ebay visokiu nebrangiu yra, uz kokiu 20e nupirkciau, bet kaip zinot ar jis stabilus, galva tai ten lyg sukiojasi i visas puses
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 16:04)
Jūs čia į tas kas atsakė į mano klausimą kreipiausi, į visas smile.gif Bandysiu ieškot, noriu ir aš gero ir pigaus  biggrin.gif

as pirkau is skelbimus lietuviskus, turbut uz 25 ar 30 lt. universalas, plasmasiukas, bet veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 16:07)
dėkui, va su tuo isikomponavimu ir dar fokusu ten kur nori, tai doh.gif kita kart ką nors mandresnio sugalvosiu tongue.gif

tai aš ir sakau,kad baisiai sunku kai auto darai,taip kad man patiko 4u.gif
Atsakyti
mačiau moteriškumo temai buvo nėštukė įkelta. Taip, pats tikriausias moteriškumas, bet... Žaidime reikėjo atskleisti moteriškumą, nefotografuojant moters. Per daiktus, prisilietimus, kvapus, įpročius, spalvas ir t.t.
vat keli pvz. nesvarbu, akd gal ir pakartosit, bet gal bus aiškiau.
p.s. kiekvienas vis kitaip ir kitur moteriškumą įžvelgsim, bet taigi liuks

1
2
3
4
5
6
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 15:28)
g.gif o pas mane net biski melsvas jis

o trikojo, tai man cia namie ka pafotkint reiketu ar auto koki pabandyt  ax.gif maciau ebay visokiu nebrangiu yra, uz kokiu 20e nupirkciau, bet kaip zinot ar jis stabilus, galva tai ten lyg sukiojasi i visas puses

visgi sakysiu dega, patikrinau su ps, gali paprastai pasitikrinti pati(su pypete). Jau esu rašiusi kad 255 yra visiškai balta spalva, tai spalviškai ji bevertė todėl mes sakom dega. tavo dangus svyruoja 253, 254, 248, tai labai arti baltos spalvos.
Atsakyti