Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 11:00)

Merginos padėkit kas turėjote problemų su išorinių disku???? man neatsidaro jis  verysad.gif jau psio,chana jam?  verysad.gif

man buvo kažkada taip.. virusas kažkoks ilindęs buvo , tai išjungiau auto run'ą , ir tada su antivirusine praskanavau diską, visus virusus panaikino, ir atsidarė ir niekas neidingo smile.gif gal ir tau tas pats bus g.gif

ar tau išvis net kompas nemato? man matė, bet neatidarė..

dar kažkada buvo, kad kompas nematė hardo, tai reikėjo draiverius persiinstaliuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 08 lapkričio 2011 - 12:15
Kristukas, labai labai labai...be galo grazus visi tavo zolynekimai, mieli akiai, spalviskumas, nagi buk gera, pravesk pamokele, bo niekaip nesigauna...bandziau zaisti,ale neina...

Vienintele, patiko man tavo auto...svelniai,subtiliai, tos garbaneles veza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 08, 13:13)
man buvo kažkada taip.. virusas kažkoks ilindęs buvo , tai išjungiau auto run'ą , ir tada su antivirusine praskanavau diską, visus virusus panaikino, ir atsidarė ir niekas neidingo smile.gif gal ir tau tas pats bus  g.gif

ar tau išvis net kompas nemato? man matė, bet neatidarė..

dar kažkada buvo, kad kompas nematė hardo, tai reikėjo draiverius persiinstaliuot..

nemato kompas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 11:26)
nefaina
dėkui, dėl auto tai nėra lengva tai padaryti smile.gif)), nutaikyt ir panašiai. Nors turiu pulteli bet vistiek tai fokusas ne ten būna tai kadre blogai kas žiūris, dažniausiai būna nemažai kadrų kol atrenki kas patinka, o ne visada ir patinka smile.gif))
Nors galiu pasakyt kad man patinka daryt auto, tada nereikia modeliui aiškint kokios vizijos sieki, tik su technine puse tada būna problemų smile.gif))

o stova irgi naudoji?

as, tai siandien bandziau balta baltame padaryt, bet persikeliau i kompa ir sh... visiskas doh.gif bandziau ir lasiukus, bet ten visai man nesigavo, nes niekaip neitaisiau fotiko patogiai, tai vis ne ta ka reikia jis man fotkino unsure.gif

Kikirike, linkiu, kad viskas susitvarkytu ir be rimtu pasekmiu 4u.gif
Atsakyti
nu va paskutine iš šios serijos smile.gif žinau kad fokusas nuo veido čiut pabėgęs bet mane ji veža smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 11 08, 12:38)

Vienintele, patiko man tavo auto...svelniai,subtiliai, tos garbaneles veza wub.gif

dėkui

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 13:11)
o stova irgi naudoji?

taip naudoju, turiu toki lieva kuris sukasi tik aukštyn ir žemyn, beveik neymanoma išgaut norima kampo, todėl ateityje pirksiu kitoki su kuriuo patogiau būtu naudotis. Paskutine kur foto tai fotikas ant žemes, nes mano stovas taip žemai nepasilenkia smile.gif))
Atsakyti
vienintele, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 08, 12:11)
Toks įspūdis, jog pirmą kartą skaitai temą.  smile.gif
Yra du variantai. Kartais žaidimams darom dalyvaujančių sąrašus. Tuomet toks įsipareigojimas būna atlikti užduotį. O kartais yra tema ir kas nori tas daro. Kaip ir va dabar yra žaidimas "Moteriškumas".
Bet abiem atvejais pasirodom darbus temoje.  smile.gif

biggrin.gif nu nepirma, tik dar nedalyvavau jokiuose zaidimuose, tai ir pasitikslinau, kad ko nenupievinciau hihihi.gif tigi visur visokios taisykles, tai paskui issisoki nevietoj, nepatogu buna ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas turite pultelius? Kur ir už kiek pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 13:37)
Sveikos,

aš turiu toki pultelis tik mokėjau mažiau, kiek tiksliai nepamenu senai buvo smile.gif
Atsakyti
vienintelė patiko,žinau kaip sunku daryti autoportretus,aišku norėtusi iš šiek tiek žemiau žemiau,gal ne tokios tiesaus kadro (iš kit kampo) bet o tačiau tai yra autoportretas,juos sunku daryti,taip kad man patiko 4u.gif

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 14:11)
o stova irgi naudoji?

as, tai siandien bandziau balta baltame padaryt, bet persikeliau i kompa ir sh... visiskas  doh.gif bandziau ir lasiukus, bet ten visai man nesigavo, nes niekaip neitaisiau fotiko patogiai, tai vis ne ta ka reikia jis man fotkino  unsure.gif

Kikirike, linkiu, kad viskas susitvarkytu ir be rimtu pasekmiu  4u.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 14:37)
Sveikos,

turiu,paprastą universalų mokėjo kelis litus,tetė parvežė iš fotoparodos lenkijoje
Atsakyti

ax.gif pasirausiau ir as savo "lobyne" hihihi.gif
sakau gal kazka pataikysiu i moteriskumo tema blush2.gif

user posted image

QUOTE(Laukine25 @ 2011 11 08, 15:37)
Sveikos,

turiu paprasta , papigeiska hihihi.gif vyras mokejo, ti nepamenu kiek tiksliai
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 15:17)

Niu labai zinok, tinka moteriskumo temai 4u.gif

Birbusiuko siaip grazus kadras, masyvumas su trapumu patinka, bet dangus per daug dramatiskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 08 lapkričio 2011 - 14:46