Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 11:00)
ačiū,na manau normalu ,kad skirtingos nuotraukos,įdomu taviškes pažiūrėti  4u.gif

vienintele - patiko ,gal norėtusi daugiau kažkokių kitos krypties linijų,bet šiaip tikrai patiko

Merginos padėkit kas turėjote problemų su išorinių disku???? man neatsidaro jis  verysad.gif jau psio,chana jam?  verysad.gif

atjunk ji, perkrauk kompa, jei vistiek tas past tai tada jau bėda sad.gif
Dėkui kam patiko auto
Atsakyti
Vienintele, man labai grazus auto. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 12:06)
atjunk ji, perkrauk kompa, jei vistiek tas past tai tada jau bėda sad.gif
Dėkui kam patiko auto

blyn visaip bandžiau ir laidus kitus jungiau ir prie kito kompo jungiau verysad.gif šudas...aš šiandien pikta ir liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 11 08, 09:54)
Patiko, ypac pirmas:)

aciu biggrin.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 10:32)
vakar meggie parašė, paskui kristukas įdėjo auto, tai aš vėl bandau išbrist iš nefotografavimo periodo smile.gif neturiu modelio pašonej smile.gif)) tai vel atnešu auto

graziai labai ziurisi, taip moteriska man ax.gif nesisivaidzuoju kaip jus tuos auto taip graziai padarot, man tai mistika kolkas doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 11 08, 10:47)
pirmoji tai pasakiska, tie pukeliai labai graziai atrodo, ir spalvos labai grazios smile.gif

thumbup.gif aciu labai
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 10:32)
vakar meggie parašė, paskui kristukas įdėjo auto, tai aš vėl bandau išbrist iš nefotografavimo periodo smile.gif neturiu modelio pašonej smile.gif)) tai vel atnešu auto

grazu. nuklonuociau ta plintusa as tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 11:18)
blyn visaip bandžiau ir laidus kitus jungiau ir prie kito kompo jungiau  verysad.gif šudas...aš šiandien pikta ir liūdna  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 11:18)
blyn visaip bandžiau ir laidus kitus jungiau ir prie kito kompo jungiau  verysad.gif šudas...aš šiandien pikta ir liūdna  verysad.gif

nefaina

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 11:20)
aciu  biggrin.gif
graziai labai ziurisi, taip moteriska man  ax.gif nesisivaidzuoju kaip jus tuos auto taip graziai padarot, man tai mistika kolkas  doh.gif
thumbup.gif aciu labai

dėkui, dėl auto tai nėra lengva tai padaryti smile.gif)), nutaikyt ir panašiai. Nors turiu pulteli bet vistiek tai fokusas ne ten būna tai kadre blogai kas žiūris, dažniausiai būna nemažai kadrų kol atrenki kas patinka, o ne visada ir patinka smile.gif))
Nors galiu pasakyt kad man patinka daryt auto, tada nereikia modeliui aiškint kokios vizijos sieki, tik su technine puse tada būna problemų smile.gif))
brumbrumai jau padaryta, nenoriu išimti nes paskui nebeliks foto, bet flickr yra dvi, su plintusu ir be jo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 lapkričio 2011 - 11:27
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 11:00)
Merginos padėkit kas turėjote problemų su išorinių disku???? man neatsidaro jis  verysad.gif jau psio,chana jam?  verysad.gif

man kazkada buvo, kad rase, jog neranda disko. gal savaite bandziau ir vis tiek ss. o paskui viena karta ijungiau ir buvo gerai biggrin.gif tikiuosi ir tau taip bus smile.gif vis pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 08, 11:27)
man kazkada buvo, kad rase, jog neranda disko. gal savaite bandziau ir vis tiek ss. o paskui viena karta ijungiau ir buvo gerai biggrin.gif tikiuosi ir tau taip bus smile.gif vis pabandyk.

šiaip kad jau apie hardus prakalbom, tai svarbiasia yra juos tvarkingai atjungti, per progama. Jokių būdu neištraukt šiaip laido, nes tada kaip srovės dingimas jam, turbūt žinot bet vistiek priminsiu kad kuo mažiau bėdų būtu ax.gif
Atsakyti
dėkui merginos už palaikymą 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 12:30)
šiaip kad jau apie hardus prakalbom, tai svarbiasia yra juos tvarkingai atjungti, per progama. Jokių būdu neištraukt šiaip laido, nes tada kaip srovės dingimas jam, turbūt žinot bet vistiek priminsiu kad kuo mažiau bėdų būtu ax.gif

na jis pas mane visada buvo įjungtas aš jo nejunginėjau,tiesiog įjungiu kompą ir jis įsijungia taip pat ir su išjungimu,o taip jau negerai dariau ane? verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 08, 11:44)
dėkui merginos už palaikymą  4u.gif 
na jis pas mane visada buvo įjungtas aš jo nejunginėjau,tiesiog įjungiu kompą ir jis įsijungia taip pat ir su išjungimu,o taip jau negerai dariau ane?  verysad.gif  doh.gif

gerai darai, išjungdamas kompas ji atjungia, tik nereikia usb laido ištraukinėt iš kompo jo neatjungus
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 13:00)
gerai darai, išjungdamas kompas ji atjungia, tik nereikia usb laido ištraukinėt iš kompo jo neatjungus

na tai reiškia kaip ir neturėjua sugadinti g.gif doh.gif nu žiūrėsim
Atsakyti