Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes

jokubaite 4u.gif dekui uz filmuka-pamokele

Ka g.gif kaip tuose zaidimuose dalyvauti? tiesiog ikelti foto ir viskas? ar dar kazkas ?

kristukass nu tikrai wub.gif ir man labai labai patinka

Ainoa grazu bigsmile.gif garzus ornamentai
Atsakyti
Ramybė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 11 08, 09:48)

Labai fain, tik noretusi kvadrato.Dabar lyg per daug suspausta
Papildyta:
QUOTE(Plumerija @ 2011 11 07, 22:41)

Kiek blasko demesi ta melyna gele.Aguona grazi, bet norisi ja pastumti kitur.Siaip malonus akiai kadras:)

QUOTE(Ainoa @ 2011 11 07, 23:33)
su 100-aja  thumbup.gif  ziurejau ir atsigrozet negalejau, labai daug graziu nuotrauku pridejot, Kristukas isvis suzavejo, labai istrigo ta ruke, o ir kitu spalvos  nerealios  wub.gif

labai nedrasu det po tokiu darbu, bet nesinori ateit tusciomis  ax.gif 

Patiko, ypac pirmas:)
Atsakyti
Sveikutės,

Vos spėju su jumis, todėl sąžiningai kas vakarą - kaip poterius prieš miegą - būtinai skaitau, žiūriu, grožiuosi....

Šimtajai temai nieko neturiu sad.gif (kol kas), nebent maisto (oi, kaip man nuo jų bloga jau) ar vaikai darželyje smile.gif

Jei nesibaigs tema per savaitę - gal dar spėsiu. Tiesa, gražų, saulėtą orą jau prasėdėjau... sad.gif

P.S. Pagaliau radau blykstės intrukciją (buvo padėta prie visokių čekių ir garantinių - gerai, kad garantijos prireikė vienam baldui, o tai niekada nebūčiau sugalvojusi, kad ten padėjau).
Kas ten manęs prašė reziumė padaryti - atsiliepkit smile.gif)
Atsakyti
labas rytas
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 07, 23:40)
O aš norėčiau komentarų šiom nuotraukom

man gal irgi kiek per daug geltonos, labiausiai patinka 3

QUOTE(kristukass @ 2011 11 08, 00:18)
Ainoa, pirmojoj siek tiek betvarkele. Akys laksto kaip paselusios.  biggrin.gif Bet antroji labai spalviskai veza. 

QUOTE(brumbrumai @ 2011 11 08, 08:11)
pirma grazi

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 09:14)
pirmoji graži, bet tokia ale betvarkė, sunku akimis sugaudyt kas kur, pats objektas ydomus, tik gal kampo kitokio o gal iš toliau ar kaip tik arčiau norėtusi g.gif
antroji paparsta bet miela

QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 08, 09:37)
Ainoa grazu  bigsmile.gif  garzus ornamentai

kaip smagu, kad patiko biggrin.gif aciu rolleyes.gif

QUOTE(Myce @ 2011 11 08, 09:48)

man grazu, tokia mistine, fainas rukas, tos sakos lyg neriancios i vandeni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 11 08, 09:37)
Ka  g.gif  kaip tuose zaidimuose dalyvauti? tiesiog ikelti foto ir viskas? ar dar kazkas ?

Toks įspūdis, jog pirmą kartą skaitai temą. smile.gif
Yra du variantai. Kartais žaidimams darom dalyvaujančių sąrašus. Tuomet toks įsipareigojimas būna atlikti užduotį. O kartais yra tema ir kas nori tas daro. Kaip ir va dabar yra žaidimas "Moteriškumas".
Bet abiem atvejais pasirodom darbus temoje. smile.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 11 08, 09:54)
Sveikutės,

Būsiu žandaras. biggrin.gif Padarei nuotrauką dainai? Nes aš niekaip nepamenu. ax.gif
Atsakyti
vakar meggie parašė, paskui kristukas įdėjo auto, tai aš vėl bandau išbrist iš nefotografavimo periodo smile.gif neturiu modelio pašonej smile.gif)) tai vel atnešu auto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 08, 00:33)

labai nedrasu det po tokiu darbu, bet nesinori ateit tusciomis  ax.gif 

pirmoji tai pasakiska, tie pukeliai labai graziai atrodo, ir spalvos labai grazios smile.gif

QUOTE(Myce @ 2011 11 08, 10:48)

mhm, tikrai ramybe rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 11:32)
vakar meggie parašė, paskui kristukas įdėjo auto, tai aš vėl bandau išbrist iš nefotografavimo periodo smile.gif neturiu modelio pašonej smile.gif)) tai vel atnešu auto

labai graziai linijos zaidzia, idomiai ziurisi taip pasuktas nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 08, 12:32)

Patinka. Gal daugiau akiu noretus blush2.gif

Myce, tikrai "Ramybe" wub.gif smile.gif
Atsakyti
mergaites turiu dideli prasyma, gal esate kazkuri rasiusi ir patartumete kur man surasti info apie paspartavima, na gal koks video pradziamokslis ar tiesiog informacija yra, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Ainoa -> Patiko pirmoji, fainai ten tie pūkėliai lyg voratinkliuose. Antroji gan paprasta

vienintelė -> Koks fainas auto, gražiai žiūrisi, taip subtiliai moteriška smile.gif Man patinka. Gal man asmeniškai kiek per daug viršaus.

Myce -> Patinka tavo ramybė, tiesa, pritariu dėl kvadrato, man čia to medelio kaip ir nereikia, rūkas gražus, tie akmenys įdomiai žiūrisi su tuo rūke paskendusiu tiltu, ar ten kas?

Plumerija -> Patinka tavo aguona, fainas fonas, o aguonos man šiaip patinka, prisisodinau vasarą, žiūrėsiu, ar išdygs šiais metais bigsmile.gif spalvos ramios, nerėkiančios, patinka aguonos žiedo išsirutuliojimas.

Kikirike -> Man labai patinka spalvos tose raudonplaukės nuotraukose, j/b labai gražiai žiūrisi, geras pasirinkimas, aš nesugebu prisėsti tų foto tvarkyti, tai kaži kada parodysiu, man patinka tai, kad kartu fotografavom ir gan skirtingai matėm.

kristukass -> Aš manau, kad čia lūžis pas tave, atradai save bigsmile.gif faina. Ačiū už gražius žodžius mano nuotraukai 4u.gif

rG, vienintelė, kristukass, Ainoa -> Ačiū už gražius žodžius mano nuotraukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 08 lapkričio 2011 - 11:06
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 08, 11:57)

Kikirike -> Man labai patinka spalvos tose raudonplaukės nuotraukose, j/b labai gražiai žiūrisi, geras pasirinkimas, aš nesugebu prisėsti tų foto tvarkyti, tai kaži kada parodysiu, man patinka tai, kad kartu fotografavom ir gan skirtingai matėm.

ačiū,na manau normalu ,kad skirtingos nuotraukos,įdomu taviškes pažiūrėti 4u.gif

vienintele - patiko ,gal norėtusi daugiau kažkokių kitos krypties linijų,bet šiaip tikrai patiko

Merginos padėkit kas turėjote problemų su išorinių disku???? man neatsidaro jis verysad.gif jau psio,chana jam? verysad.gif
Atsakyti