Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 19:25)
Siandien darbe, bevazinedama, uzmaciau pakeleje labai graziai pasipuosusiu augaleliu. Sugrizau ir pabandziau ta trapu grozi isiamzinti.

Motinos prieglobsty...

QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 20:08)

Dar viena

Umbrella...

blink.gif as be zado, koks grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Jezau kiek foto visokiausiu, kol perziurejau visas. Man cia visos grazios labai. biggrin.gif 4u.gif

kristukass, tavo isvis nerealios . .. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 07 lapkričio 2011 - 22:15
Labas 4u.gif

na ir grožių čia pridėjot wub.gif gal tegul visos temos būna šimtosios ką? bigsmile.gif

aš irgi ta proga atnešu vieną
user posted image
kritika irgi nepamaišytų ax.gif
Atsakyti
kristukass negaliu ir aš nepagirti, žaviuosi kiek grožių pridėjai, mano akimis labai pasistumėjai pirmyn, lyg kito žmogaus foto žiūrėčiau. Man labai gražu wub.gif
Atsakyti
kristukas, man tu irgi maladiec. Monochromatinis koloritas labai gerai gamtoj ten paisos. Ten kur pati save fotkinai, isivaizduoju "jogos" poza, nu ten su isskleistom rankom delnais i virsu, bet ir daba patinka.
Varyk toliau wink.gif
Atsakyti
Fantastiska tema wub.gif
As dar biski paagituosiu.Atsirado vietele sestadienio seminaruose.Si sestadieni,lapkricio 12d. Pirmasis seminaras apie sviesa ir blykstes,antrasis apie juosteliu ryskinima ir nuotrauku spausdinima.Taigi kas norite man i az mirksiukas.gif 1-2 zmogeliukus galiu dar prigriebt 4u.gif
Atsakyti
su 100-aja thumbup.gif ziurejau ir atsigrozet negalejau, labai daug graziu nuotrauku pridejot, Kristukas isvis suzavejo, labai istrigo ta ruke, o ir kitu spalvos nerealios wub.gif

labai nedrasu det po tokiu darbu, bet nesinori ateit tusciomis ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip man patinka 100-toji tema, kiek čia grožybių galima prisižiūrėti wub.gif
Fainai smile.gif

O aš norėčiau komentarų šiom nuotraukom http://www.flickr.co...57628077626068/

Kelias įmesiu ir čia:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu uz pagyras visiems. Viduje dabar "imasi" du priesingi jausmai. Lyg ir noriu pasidziaugt, bet tuo paciu znybu sau i sedimaja ir sakau , jog tai tik tas sekmingasis periodas. Dabar reikia vel laukti juodojo. Na meno zmonems tai iprasta. Gyvenimas banguoja taip sakant. smile.gif O gal persilauzimas cia buvo... Nezinau, bet pacia tai baugina kazkiek. Jauciu isipareigojima, nes turiu stengtis vel nesirist atgal i bedugne. Kaip bebutu, pastebejau jog fotografijos is jausmo gimsta siek tiek kitokios, nei is "pareigos" smile.gif

Ainoa, pirmojoj siek tiek betvarkele. Akys laksto kaip paselusios. biggrin.gif Bet antroji labai spalviskai veza. 4u.gif

noisy, paskutine labai gera, mergyt. Tas geltonu bateliu atsikartojimas ant sienos labai cia tinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif (Tu to nusipelnei. ) Tikrai tobuleji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 08 lapkričio 2011 - 00:22
QUOTE(kristukass @ 2011 11 08, 00:18)

Na, aš visada į tokius bangavimus žiūriu skeptiškai ir įtariai smile.gif Kai jau nebebanguoja, tada džiaugiuosi arba bliaunu biggrin.gif
O Tau pasakysiu šitaip. Net jei ir atėjo tas sėkmingas periodas, kaip sakai, tai jis labai padeda, nes vien tik vandeniu gyvas nebūsi ax.gif Labai reikia sėkmės, ji skatina, taigi, net jei ir "pasisekė", tai bus tik į naudą drinks_cheers.gif Nei bijok, nei jausk atsakomybės, kaip išeis, taip, bet žinoma, geriau būtų, kad eitų viskas kaip sviestu patepta biggrin.gif To ir palinkėsiu ax.gif

O tamsių periodų, gal daug kam būna mastau.gif

Noisy, aha, tie raišteliai su siena jėga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 07, 23:33)
labai nedrasu det po tokiu darbu, bet nesinori ateit tusciomis  ax.gif 

pirma grazi
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 07, 23:33)
su 100-aja  thumbup.gif  ziurejau ir atsigrozet negalejau, labai daug graziu nuotrauku pridejot, Kristukas isvis suzavejo, labai istrigo ta ruke, o ir kitu spalvos  nerealios  wub.gif

labai nedrasu det po tokiu darbu, bet nesinori ateit tusciomis  ax.gif 

pirmoji graži, bet tokia ale betvarkė, sunku akimis sugaudyt kas kur, pats objektas ydomus, tik gal kampo kitokio o gal iš toliau ar kaip tik arčiau norėtusi g.gif
antroji paparsta bet miela

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 07, 23:40)
Kaip man patinka 100-toji tema, kiek čia grožybių galima prisižiūrėti  wub.gif
Fainai smile.gif

O aš norėčiau komentarų šiom nuotraukom http://www.flickr.co...57628077626068/

Kelias įmesiu ir čia:

man visos čiut per geltonos, labiausiai trečia patinka, bet kirpčiau kad viršuje nesimatytu dangaus, kad būtu vientisa forma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 lapkričio 2011 - 09:14