Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 19:56)
Man tai nemaiso jis.  smile.gif Sakyciau vos pastebimas.  biggrin.gif  wink.gif

Aš irgi būsiu ta, kuriai trukdo. Ne pats jo būvimas, o tai kur jis būna padėtas. Pirmiausiai žiūrint į nuotrauką, turim matyti tai ką nori parodyti autorius, o tik paskui tegul akys ieško to logotipo. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Įmetu dar vieną
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 11 07, 18:19)
man pirmoji patiko viskuo, tik modeliuką norisi patiesint, lyg gunktelėjusi atrodo 4u.gif

dėkui

kristukass nugi wow,labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 11 07, 21:03)
Aš irgi būsiu ta, kuriai trukdo. Ne pats jo būvimas, o tai kur jis būna padėtas. Pirmiausiai žiūrint į nuotrauką, turim matyti tai ką nori parodyti autorius, o tik paskui tegul akys ieško to logotipo.  smile.gif

Nesuprantu as jusu, moterys. biggrin.gif rG skundesi, jog per mazas. Iziuret neina. Na kai didele foto ir logotipas didesnis. Na reikes atsizvelgt i tai labiau. smile.gif

Dar viena

Umbrella...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 07 lapkričio 2011 - 20:12
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 20:08)
Nesuprantu as jusu, moterys.  biggrin.gif  rG skundesi, jog per mazas. Iziuret neina. Na kai didele foto ir logotipas didesnis. Na reikes atsizvelgt i tai labiau.  smile.gif

Aš juokavau, atsiprašau blush2.gif Iš tikrųjų man nepatinka ant nuotraukų parašai. Dėl to parodysiu savo sprendimą, kai prisijungsiu prie flick, nes niekaip šiandien nesusitvarkau su internetu.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 11 07, 21:13)
Aš juokavau, atsiprašau  blush2.gif  Iš tikrųjų man nepatinka ant nuotraukų parašai. Dėl to parodysiu savo sprendimą, kai prisijungsiu prie flick, nes niekaip šiandien nesusitvarkau su internetu.

O cia kas? biggrin.gif Tipo nuosprendis man. biggrin.gif

Na keliant i interneta tikrai visas nuotraukas zymesiu. smile.gif Bet va kai spausdinu, tai spausdinu be parasu jokiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 07 lapkričio 2011 - 20:16
Dėsiu tik savo svetainėj ir fb baltam fone, kitokiam jis nesižiūri, sm irgi ne kas.
http://farm7.static...._51676ee954.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 lapkričio 2011 - 20:17
kristuk , tikrai na Tavo šuolis paskutiniu metu, tai neturiu žodžių.. net man liežuvis ir pirštai nesusilaikė nekomentavus - laaabai patiko. paskutinė foto su rūku ir Tavim ypač - tokia lyg dramatiška, net nemoku apsakyt. o ir spalvų pateikimas. šaunuolė smile.gif tik dėl parašo klausimas toks iškilo - mačiau, kad jau keliais skirtingais variantais žymi foto. kodėl? nesi apsisprendus galutinai dėl parašo (ar žymėti blogo variantu, ar tik vardo inicialais), ar kokios kitos priežastys tam?

rG , bet tai kas jau kas, o tamstos sugalvotas logotipas man tai jaučiu ilgam įsirėš atmintin. toks va, kurį norisi panagrinėt, ne tik paskaitai ir žinai, kieno smile.gif super.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 11 07, 21:20)
kristuk , tikrai na Tavo šuolis paskutiniu metu, tai neturiu žodžių.. net man liežuvis ir pirštai nesusilaikė nekomentavus - laaabai patiko. paskutinė foto su rūku ir Tavim ypač - tokia lyg dramatiška, net nemoku apsakyt. o ir spalvų pateikimas. šaunuolė  smile.gif tik dėl parašo klausimas toks iškilo - mačiau, kad jau keliais skirtingais variantais žymi foto. kodėl? nesi apsisprendus galutinai dėl parašo (ar žymėti blogo variantu, ar tik vardo inicialais), ar kokios kitos priežastys tam?

Vienom foto norisi vienokio inicialo, kitom- kitokio. ax.gif Na dar ir pati nuotrauka apsprendzia. Ziurau pagal laisva vietele koks labiau tiktu. biggrin.gif

O as jau galvojau, kad trint is flickr ta paskutine foto reiks. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 07 lapkričio 2011 - 20:26
QUOTE(Almost @ 2011 11 07, 20:20)
rG , bet tai kas jau kas, o tamstos sugalvotas logotipas man tai jaučiu ilgam įsirėš atmintin. toks va, kurį norisi panagrinėt, ne tik paskaitai ir žinai, kieno  smile.gif super.
Malonu hi.gif O kaip atnaujintas variantas? Nes šiaip paukštukas šone maišė daug kur, pamaniau, kad reikia kelių transformacijų, juk kas tinka logo, tas gali netinkt favicon'ui ir t. t. Svarbu idėja yra ir ji vystoma mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 lapkričio 2011 - 20:30
QUOTE(kristukass @ 2011 11 07, 21:08)

Dar viena

Umbrella...

tai ir toliau taip erzinsi mus ?(gerąja prasme) biggrin.gif
Atsakyti
Jo, kristuk, pavarei čia gražių foto. Patiko, kur auto-ypač smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 07 lapkričio 2011 - 20:32