Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

QUOTE(Rodnega @ 2012 06 01, 17:54)
Pigiausiai iš žmonių . Urme kainos nenormalios. Aišku, jie nauji, bet ar verta tiek  mokėti kai būna gerų naudotų, spręsti tik jums

4u.gif sutinku,bet nerandu kad kas parduotu naudota verysad.gif
Atsakyti
Pažiūrėsiu rūsyje , lygtais buvo nimfinis neblogas . Jei rasiu, parašysiu į až
Atsakyti
4u.gif http://www.*infected...s-13705160.html
va tik koki radau,bet nezinau ar jis tinkamas unsure.gif
4u.gif nagi,Jurga Sinkuniene,poatarkit,juk Jusu atzalelei ieskom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 01 birželio 2012 - 18:12
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 01, 19:10)
4u.gif http://www.*infected...s-13705160.html
va tik koki radau,bet nezinau ar jis tinkamas unsure.gif
  4u.gif  nagi,Jurga Sinkuniene,poatarkit,juk Jusu atzalelei ieskom biggrin.gif

Manau, kad puikus namas nimfukui smile.gif Bus negaila i tokius namus isleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga Šinkūnienė @ 2012 06 01, 19:25)
Manau, kad puikus namas nimfukui smile.gif Bus negaila i tokius namus isleisti smile.gif

verysad.gif deja,ka tik suzinojau,parduotas.na,jei Rodnega neras rusi tinkamo,teks bazese ryt ieskot naujo.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 01, 18:27)
verysad.gif deja,ka tik suzinojau,parduotas.na,jei Rodnega neras rusi tinkamo,teks bazese ryt ieskot naujo.

aleksoto turguje ieskok,ten pigiau nei parduotuveje
Atsakyti
4u.gif nimfukas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 06, 10:59)

oi koks mielas pauksciukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2012 06 06, 21:33)
oi koks mielas pauksciukas blush2.gif

4u.gif aciu,jei issiaiskinsiu,kad nealergizuoja paukstelis manes,tai turbut ir draugo jam ieskosim,nes poreles nenoriu.gal is jusu kas turi patirties del tyrimu.siaip pirkom ji dovanu,bet taip prisirisom per kelias dienas,kad noretume pasilikt,bet jauciu krutinej lyg kutenima.viena diena buna lyg ir visai nieko,o kita kazka jauciu,tai eisiu pas gydytoja del tyrimu pasiklaust.bet zinot su tais gydytojais,jie dazniausiai buna pries naminius gyvunus nusistate doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 07 birželio 2012 - 10:45
QUOTE(liepa27 @ 2012 06 07, 10:44)
4u.gif aciu,jei issiaiskinsiu,kad nealergizuoja paukstelis manes,tai turbut ir draugo jam ieskosim,nes poreles nenoriu.gal is jusu kas turi patirties del tyrimu.siaip pirkom ji dovanu,bet taip prisirisom per kelias dienas,kad noretume pasilikt,bet jauciu krutinej lyg kutenima.viena diena buna lyg ir visai nieko,o kita kazka jauciu,tai eisiu pas gydytoja del tyrimu pasiklaust.bet zinot su tais gydytojais,jie dazniausiai buna pries naminius gyvunus nusistate doh.gif

nuejus pas gydytojus nesakyk kad turi pauksciuka,lai dirba savo darba ir tiria kas alergizuoja lotuliukas.gif
mano sunelis serga astma,nesakiau kad turim augintiniu,na ir alergijos niekam nenustate,o siaip butu liepe ju atsisakyti doh.gif ,jam astma paumeja kai suserga perslimo ligom ar kokiu virusu,na si pavasari pusys truputi pakankino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2012 06 07, 20:19)
nuejus pas gydytojus nesakyk kad turi pauksciuka,lai dirba savo darba ir tiria kas alergizuoja lotuliukas.gif
mano sunelis serga astma,nesakiau kad turim augintiniu,na ir alergijos niekam nenustate,o siaip butu liepe ju atsisakyti doh.gif ,jam astma paumeja kai suserga perslimo ligom ar kokiu virusu,na si pavasari pusys truputi pakankino verysad.gif

4u.gif gerai,nesakysiu.kazkoks sis pavasaris man alergizuojantis pasirode,vaikas is slogos neislipa ir man kazkas,ciaudedavau i lauka isejus.Seimos gydytoja tai zino,kad sunis turim,bet jei siustu pas alergologe,pasakyciau,kad neminetu.nors nujauciu,kad labiausiai mane erzina dulkiu erkutes.
Atsakyti
QUOTE(Julija1991 @ 2012 05 18, 02:18)
Laba diena visoms, turim nimfą patiną Ferri ieškom jam merginos. NE veisimui, o kad linksmiau su draugija gyventų. Gal Vilniuje žinote , kas dovanoja ar pigiai parduoda?
Kiek nimfa kainuotų Kalvarijų turguj? g.gif

Atsakyti