Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

QUOTE(Vavė @ 2012 01 05, 11:53)
Po pasros laiko, kai sudėjo 3 kiaušinį (manau paskutinįjį šiam laikui biggrin.gif ) viduriai susitvarkė thumbup.gif

nu va kaip puiku,gal daugiau jau nebedes kiausinuku jei viduriai susinormalizavo thumbup.gif ,tik tau strioko ivare ,ot padukus panele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2012 01 06, 00:22)
thumbup.gif
O musu Tutis dabar turi nauj drauga - jau kelios dienos kaip turim suni- ta pas mus vyksta adaptacija.  ax.gif  rolleyes.gif

mūsų mintyse yra katinėlis, tai ir strioko Albinei bus, kai atsivešim doh.gif Dabar tupia kur nori, o tada reiks priežiūron akylon stoti, kai skraidys. Bet dabar būna kai paleidžiam, tai ji gyvena namuose, pati palesa, pabūna narvely ir vėl išskrenda, kartą su šiukšlėm rankose jau einu pro duris, o namiškiai šaukia :" Albinas", aš jau net nejaučiu, kada ji man ant galvos užskrenda. doh.gif
QUOTE(grazina37 @ 2012 01 06, 13:08)
nu va kaip puiku,gal daugiau jau nebedes kiausinuku jei viduriai susinormalizavo thumbup.gif ,tik tau strioko ivare ,ot padukus panele lotuliukas.gif

dabar baigėsi striokas ir kitą kartą ž-inosiu, kad jai čia norma, Kas kiek laiko jie perisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavė @ 2012 01 06, 14:37)
kartą su šiukšlėm rankose jau einu pro duris, o namiškiai šaukia :" Albinas", aš jau net nejaučiu, kada ji man ant galvos užskrenda.  doh.gif

Aš kartą taip ir išėjau su papūga ant galvos. Tik kai pamačiau ištįsusius saviškių veidus, supratau kas pasidarė. Tą pat akimirką papūga pasibaidė ir nuskrido. Laimė, kad gyvenu ne mieste. Pasuko, pasuko ratus ir nutūpė į ąžuolą kieme. Ilgai šnekinau, kol nusileido ant peties karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2012 01 06, 18:13)
Aš kartą taip ir išėjau su papūga ant galvos. Tik kai pamačiau ištįsusius saviškių veidus, supratau kas pasidarė. Tą pat akimirką papūga pasibaidė ir nuskrido. Laimė, kad gyvenu ne mieste. Pasuko, pasuko ratus ir nutūpė į ąžuolą kieme. Ilgai šnekinau, kol nusileido ant peties  karsta.gif

ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos Nimfukų mylėtojos. Ar galiu ir as i jusu getas su savo papuga? 4u.gif jai jau 4 metai. judri, linkma, tarp kitko vasara irgi buvo sugalvojusi deti kiausinius. pradziai tai issigandau: tupejo tupejo ji ant narvo grindu, manes neprisileido, lest nejo. o paskui pakilo ir pasimate kiausinis. tik beda kad ji viena, patinelio neturim. per savaite ji 3 padejo. seip tai ji neatrode serganti, veliau daznai pati nulipdavo nuo kiausiniu ir palesdavo. leidau paperet apie 2 savaites o paskui pemiau kiausinius ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti smile.gif Ar jūsų nimfos valgo obuolius? Nes mano tai labai mėgsta, kiekvieną dieną valgo biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo nimfukų porelę įsigijau gal prieš kokį mėnesį ax.gif Jau trečią dieną paleidau paskraidyt, nes tokie linksmi judrūs buvo, tai patinėlis ant peties iškart atsitūpė, tik nesileidžia delnu iki dabar paliest.. blush2.gif O patelė, kaip sakė buvusieji šeimininkai tik labai retai pasivaikščiot išeina, tai taip ir pas mane : tik kelis kartus buvo išėjus, o kiekvieną dieną paleidžiu... 4u.gif o kai tik išskrenda patelė tai visada prie patinėlio būna.. Jei tas kur nuskrenda iškart rėkia (nes pati skraiduolė nelabai: trankosi visur) tada patinėlis grižt turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hekate18 @ 2012 01 07, 22:36)
Sveikos Nimfukų mylėtojos. Ar galiu ir as i jusu getas su savo papuga? 4u.gif  jai jau 4 metai. judri, linkma, tarp kitko vasara irgi buvo sugalvojusi deti kiausinius. pradziai tai issigandau: tupejo tupejo ji ant narvo grindu, manes neprisileido, lest nejo. o paskui pakilo ir pasimate kiausinis. tik beda kad ji viena, patinelio neturim. per savaite ji 3 padejo. seip tai ji neatrode serganti, veliau daznai pati nulipdavo nuo kiausiniu ir palesdavo. leidau paperet apie 2 savaites o paskui pemiau kiausinius ax.gif
Sveiki prisijungę į mūsų kompaniją mirksiukas.gif
Parodyk savo gražuolę bigsmile.gif
QUOTE(iKartell @ 2012 01 07, 23:28)
Norėjau paklausti  smile.gif  Ar jūsų nimfos valgo obuolius? Nes mano tai labai mėgsta, kiekvieną dieną valgo  biggrin.gif
Mano Nimfa išvis išskyrus sausiaką mažai ką valgo unsure.gif Bet būna kad paragauja obuoliuką bet retai
Atsakyti
Maniškiai pripažįsta tik sausą ir košę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 01 08, 13:18)
Maniškiai pripažįsta tik sausą ir košę  verysad.gif

Gaila verysad.gif mano tai ir kiaušinius virtus, ir obuoliukus, ir visokias salotas mėgsta... Žodžiu viską ką tik duodi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iKartell: 08 sausio 2012 - 13:35
Maniškiai pas mane jau suagę atkeliavo, patinui buvo 6 metai . Gal jau per senas naujovėms g.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=Svetikas,2012 01 08, 12:49]
Sveiki prisijungę į mūsų kompaniją mirksiukas.gif
Parodyk savo gražuolę bigsmile.gif

Aciu kad priemet. 4u.gif na tai rodomes smile.gif Nimfuke
Atsakyti