Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

QUOTE(grazina37 @ 2012 01 01, 20:11)
kai patele deda kiausinukus viduriai buna skystoki ir gausus,ir sparniukus laiko nuleistus,kai padeda kiausinuka tada vel elgiasi normaliai,bet zinoma tau geriau matosi ar tai negalavimas,nuo viduriavimo dar labai gerai ryziai zinoma jei ji megsta g.gif

g.gif

Taiva, aš laukiu jau trečio kiaušinuko dėl jos povyzos, bet jo nėra ir ji mažai lesa, labai mažai, mažai skraido, daugiau miega

QUOTE(Rodnega @ 2012 01 01, 21:36)
Taip . Tabletė . Susmulkinkit iki miltukų pavidalo ir padarykit nesaldų tirpalą .Nors būna ir miltelių pavidale . Jei paukštis negeria, teks girdyti per prievartą
Čia tokia pirmine pagalba . Simptomams nepraėjus, teks kreiptis pas veterinarą

žiurėsim ryt, kaip ji elgsis
Atsakyti
Labas labas, radau temą sugalvojau ir aš jums parašyti. turiu nimfą patelę pirkom patinėlį, bet kaip vėliau sužinojau, kad tai patelė. Norėjau patinėlio, nes jie lyg lengviau išmokinami kalbėti, mokiau mokiau kalbėti bet taip ir neišmokiau. Jai apie 10 metų, tiksliai nežinau, nes tėvai sako vieną laiką jos atvykimo į namus, o aš kitą atsimenu ir vat neaiškūs jos metai.. doh.gif Dabar turim dar šunį, tai šuo vaikšto visur jai iš paskos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 02 sausio 2012 - 10:51
QUOTE(Vavė @ 2012 01 01, 20:59)

Taiva, aš laukiu jau trečio kiaušinuko dėl jos povyzos, bet jo nėra ir ji mažai lesa, labai mažai, mažai skraido, daugiau miega
žiurėsim ryt, kaip ji elgsis

o negali būti užstrigęs kiaušinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 01 02, 10:50)
Labas labas, radau temą sugalvojau ir aš jums parašyti. turiu nimfą patelę pirkom patinėlį, bet kaip vėliau sužinojau, kad tai patelė. Norėjau patinėlio, nes jie lyg lengviau išmokinami kalbėti, mokiau mokiau kalbėti bet taip ir neišmokiau. Jai apie 10 metų, tiksliai nežinau, nes tėvai sako vieną laiką jos atvykimo į namus, o aš kitą atsimenu ir vat neaiškūs jos metai..  doh.gif Dabar turim dar šunį, tai šuo vaikšto visur jai iš paskos  biggrin.gif

Atsargiai su tuo šunim . Vieną gražią dieną galit papūgos ir nerasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 01 02, 12:56)
Atsargiai su tuo šunim . Vieną gražią dieną galit papūgos ir nerasti  doh.gif

Na aš jų nepalieku vienų ir jeigu ji būna paleista, tai visada juos stebiu, nors nemanau, kad šuo ką nors padarytų, bet vistiek schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 02 sausio 2012 - 14:09
QUOTE(Mililė @ 2012 01 02, 12:29)
o negali būti užstrigęs kiaušinis g.gif

Na ką, šian nuo 3nakties nemiegu, laukiu ir klausau, kada bumbtels nuo šakos, nors kiek buvau nuėjus pažiūrėt, tai su kuodu pastatytu pažiūrėdavo į mane. Iš ankstaus ryto atrodė geriau nei vakar, gavo dar smectos, kakučiai tokie pat, žodžiu... po pusvalanduko ateinu, o ji jau ant žemės ir taip mažutė trepsi koja ant kojos, siūbuoja, vos neatgulus, aš jau į ašaras, kad mūsų Albinas išeina... verysad.gif verysad.gif unsure.gif unsure.gif ir ašarą nubraukiau.... o ji op ir kiaušinis, trečias, vėl pikta, saugo be galo, šnypščia. Palieku, kol atvešiu jai vaistukų, nes viduriai nepasitaisę, sparneliai pabrukę, plunksnelės pašiauštos. unsure.gif
Nuperku vitaminų, taip vadinasi, nors sudėtis tai angliukas, Vitakuro. Tada dar miltelį duoda, į gėralą, ten suprabiojotikais ir daug kitokių medžiagų. Viską gavo, tikiuosi sulesė ko kiek. Atrodo žvalesnė, bet... kaip ji dabar švarinasi doh.gif doh.gif nuo ryto nieko neveikia, tik plunksnose sėdi... dabar jau turiu ir kitą įtarumą, erkutes, pažiūrėjus jų nematau (nžn ar matosi), bet pastoviai ji prausiasi, nelabai žinau, o gal kasosi. g.gif g.gif g.gif Žodžiu, smectos dar duodu, lesa visus vaistukus ir sekam toliau, tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif , nes šian ji geriau atrodo.
Gal ir buvo, todėl ji ir taip atrodė nekaip gal...
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 01 02, 14:09)
Na aš jų nepalieku vienų  ir jeigu ji būna paleista, tai visada juos stebiu, nors nemanau, kad šuo ką nors padarytų, bet  vistiek schmoll.gif

Instinktai yra baisus dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavė @ 2012 01 02, 15:04)
Na ką, šian nuo 3nakties nemiegu, laukiu ir klausau, kada bumbtels nuo šakos, nors kiek buvau nuėjus pažiūrėt, tai su kuodu pastatytu pažiūrėdavo į mane. Iš ankstaus ryto atrodė geriau nei vakar, gavo dar smectos, kakučiai tokie pat, žodžiu... po pusvalanduko ateinu, o ji jau ant žemės ir taip mažutė trepsi koja ant kojos, siūbuoja, vos neatgulus, aš jau į ašaras, kad mūsų Albinas išeina... verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif  unsure.gif  ir ašarą nubraukiau....  o ji op ir kiaušinis, trečias, vėl pikta, saugo be galo, šnypščia. Palieku, kol atvešiu jai vaistukų, nes viduriai nepasitaisę, sparneliai pabrukę, plunksnelės pašiauštos.  unsure.gif
Nuperku vitaminų, taip vadinasi, nors sudėtis tai angliukas, Vitakuro. Tada dar miltelį duoda, į gėralą, ten suprabiojotikais ir daug kitokių medžiagų. Viską gavo, tikiuosi sulesė ko kiek. Atrodo žvalesnė, bet... kaip ji dabar švarinasi doh.gif  doh.gif  nuo ryto nieko neveikia, tik plunksnose sėdi... dabar jau turiu ir kitą įtarumą, erkutes, pažiūrėjus jų nematau (nžn ar matosi), bet pastoviai ji prausiasi, nelabai žinau, o gal kasosi. g.gif  g.gif  g.gif  Žodžiu, smectos dar duodu, lesa visus vaistukus ir sekam toliau, tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif , nes šian ji geriau atrodo.
Gal ir buvo, todėl ji ir taip atrodė nekaip gal...

viskas bus gerai,isdes visus kiausinukus ir vel bus kaip buve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2012 01 02, 18:40)
viskas bus gerai,isdes visus kiausinukus ir vel bus kaip buve thumbup.gif

4u.gif tikiuosi.
Atsakyti
Po pasros laiko, kai sudėjo 3 kiaušinį (manau paskutinįjį šiam laikui biggrin.gif ) viduriai susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi dėl jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavė @ 2012 01 05, 11:53)
Po pasros laiko, kai sudėjo 3 kiaušinį (manau paskutinįjį šiam laikui biggrin.gif ) viduriai susitvarkė thumbup.gif

thumbup.gif
O musu Tutis dabar turi nauj drauga - jau kelios dienos kaip turim suni- ta pas mus vyksta adaptacija. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 05 sausio 2012 - 23:48