Įkraunama...
Įkraunama...

Nimfų augintojos bendrauja čia

QUOTE(alinka @ 2014 05 23, 11:26)
na ant grindu jos is vis neeina. ne karto nemaciau. bet daznai i narva atnesu kokia medzio saka su lapais, tai patele tvarkingai lapelius sunesa i lesyklele-man jau kaip ir pozymis, kad nori ji ta lizda sukti....
o del medienos senukuose -cia ne mano sritis. ir net ne mano vyro. smile.gif

Ta prasme, jus negalit nusipirkti senukuose medžio plokštės ir sukalti inkilą?
Atsakyti
Negalim. Nemokam. Viska mokam, o sito nemokam:)
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 05 23, 11:26)
na ant grindu jos is vis neeina. ne karto nemaciau. bet daznai i narva atnesu kokia medzio saka su lapais, tai patele tvarkingai lapelius sunesa i lesyklele-man jau kaip ir pozymis, kad nori ji ta lizda sukti....
o del medienos senukuose -cia ne mano sritis. ir net ne mano vyro. smile.gif

na galbut ne visi pauksciukai vienodai elgiasi ,bet pas mane nei viena patele lizdelio nesuko ir lapeliu nedeliojo,inkiliuka kabinu kai pasikeicia pateles elgesys ir ji matosi kad greitai des kiausinuka,inkiliuka tvarko patinelis ,pjuvenas stumdo is vieno kampo i kita,tada kvieciasi patele,pas mus inkiliukas pirktas is kikos plastmasinis,lengva isplauti ,nes mazieji daug kakoja doh.gif
Atsakyti
[quote=grazina37,2014 05 27, 13:38]
na galbut ne visi pauksciukai vienodai elgiasi ,bet pas mane nei viena patele lizdelio nesuko ir lapeliu nedeliojo,inkiliuka kabinu kai pasikeicia pateles elgesys ir ji matosi kad greitai des kiausinuka,inkiliuka tvarko patinelis ,pjuvenas stumdo is vieno kampo i kita,tada kvieciasi patele,pas mus inkiliukas pirktas is kikos plastmasinis,lengva isplauti ,nes mazieji

user posted image

o galima smulkiau apie pasikeitusi elgesi. Nes musu patele puse dienos praleidzia pas triusi narve , nes abieju narvu stogai pakelti. Tai kaip ir pavydo scenas kelia patinas:)
Atsakyti
[quote=alinka,2014 05 27, 16:28]
[quote=grazina37,2014 05 27, 13:38]
na galbut ne visi pauksciukai vienodai elgiasi ,bet pas mane nei viena patele lizdelio nesuko ir lapeliu nedeliojo,inkiliuka kabinu kai pasikeicia pateles elgesys ir ji matosi kad greitai des kiausinuka,inkiliuka tvarko patinelis ,pjuvenas stumdo is vieno kampo i kita,tada kvieciasi patele,pas mus inkiliukas pirktas is kikos plastmasinis,lengva isplauti ,nes mazieji

user posted image
o galima smulkiau apie pasikeitusi elgesi. Nes musu patele puse dienos praleidzia pas triusi narve , nes abieju narvu stogai pakelti. Tai kaip ir pavydo scenas kelia patinas:)
[/quote]
pirmas zenklas kad bus kiausinuku tai pateles skystesnes ir gausios ismatos,ji budama ant lakteles begioja is vieno galo i kita,paskutinis zenklas pasiausta nugara ir nuleisti sparnai,abudu pauksciai tampa reksniais ,jei noriu ramybes namuose ir vargo su mazyliais ,tai inkiliuka kabinu pamacius kad ji begioja ant lakteles,tada patinukas speja paruosti lizda(kazkodel jis pora dienu ten kuiciasi),bet uztai namie buna ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu patinas liko vienas. Taip jau gavosi, kad dureles blogai uzsifiksavo ir isskrido papuga. Dabar depresuoja vargsas. Jei kas nebenori auginti suaugusios pateles, priglausim.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Teiesiog noriu paklausti pauksciu myletoju del nimfos mitybos. Vyrukas jau 4 metus puikiai pas mus gyvena. BET jo mityba apsiriboja sausu maistu ir skanestais. Daug kur skaiciau, kad reikalingos ir darzoves, bet i pasikeitusi meniu paukstukas reguoja protestais, kad net kito namo kaimynai girdi. Ar tikrai paukstukui reikia darzoviu ir paivairinti mityba? Nes musu pastangos itraukti darzoves i raciona - tai kaip futbolas i vienus vartus 0:10 pauksciuko naudai.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2014 07 12, 14:54)
Sveikos  4u.gif

Teiesiog noriu paklausti pauksciu myletoju del nimfos mitybos. Vyrukas jau 4 metus puikiai pas mus gyvena. BET jo mityba apsiriboja sausu maistu ir skanestais. Daug kur skaiciau, kad reikalingos ir darzoves, bet i pasikeitusi meniu paukstukas reguoja protestais, kad net kito namo kaimynai girdi. Ar tikrai paukstukui reikia darzoviu ir paivairinti mityba? Nes musu pastangos itraukti darzoves i raciona - tai kaip futbolas i vienus vartus 0:10 pauksciuko naudai.

Mano nimfa irgi su daržovėm nedraugauja schmoll.gif nors pastoviai įkišu tai kopūsto, salotos lapą, obuolį, na pastąrojo dar šiek tiek paragauja. Užtai lapinės gėlės ant palangės labai viliojančios, vis randu nukramtytų lapų doh.gif Gerai, kad labai mėgsta varškę ir virtą kiaušinuką, virtus grikius, tai vis įvairiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2014 07 12, 13:54)
Sveikos  4u.gif

Taip, jiems reikia įvairovės . BET. Paukštis nepradeda ragauti iš pirmo karto. Jam tai yra nepažįstamas, baugus daiktas, neaiškiai kam skirtas . Kol jis pripras, kol paragaus, gali net ir metai praeiti
Atsakyti
Labuka,

Pasakykite, ko trūksta nimfai, kai ji ima sunkiai reaguoti į kliuvinius skrendant? Anksčiau nebuvo problemų, ir stiklą aplenkdavo, tačiau dabar atsitrenkia vis dažaniau... unsure.gif
Atsakyti
Gal per karšta paukščiui , jis greičiau pavargsta ir atsitrenkia
Gal su širdim kas
Gal smegenyse kokie pokyčiai atsirado
Gal senatvė ...........
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 07 22, 17:33)
Gal per karšta paukščiui , jis greičiau pavargsta ir atsitrenkia
Gal su širdim kas
Gal smegenyse kokie pokyčiai atsirado
Gal senatvė ...........

taigis taigis, jam kokie 4 metai, vienas atsakymas išsibraukia... smile.gif